Citește Descrierea Oficială

Universitatea Paris-Sud (UPSud) este recunoscută pentru calitatea excepțională a cercetării sale. Acesta este evaluat printre universitățile franceze de top din clasamentul Shanghai și a acumulat numeroase premii și onoruri prestigioase, cum ar fi 2 premii Nobel în fizică și 4 medalii de câmp. Ca instituție multidisciplinară, UPSud este alcătuită din cinci facultăți, trei institute de tehnologie și o școală de inginerie. 30.000 de studenți studiază la UPSud, inclusiv 4800 de studenți internaționali. Membru fondator al Universității Paris-Saclay (UPSay), UPSud susține activitățile de cercetare și educație prin cooperarea cu 19 mari instituții de învățământ superior situate la sud de Paris.

Paris-Sud este instituția coordonatoare a SERP-ului.

Master SERP este limba engleză predată de doi ani program finanțat prin programul Erasmus al Comisiei Europene

Reuneste 4 universitati europene de cercetare:

  • Paris-Sud University , Franța (instituție coordonatoare)
  • Universitatea Adam Mickiewicz, Polonia
  • Universitatea din Genoa, Italia
  • Universitatea din Porto, Portugalia


Università degli Studi di Genova Universitatea din Genova (UNIGE) este organizată în 5 școli (științe matematice-fizice și naturale, științe medicale și farmacie, științe sociale, științe umaniste și politehnice), 22 de departamente și 14 centre interdisciplinare. UNIGE oferă 178 cursuri universitare la care au participat circa 40.000 de studenți. Acesta găzduiește 14 școli doctorale. Datorită mai multor parteneriate din întreaga lume, Universitatea găzduiește în prezent peste 3000 de studenți străini.

Universitatea Adam Mickiewicz din Poznan (AMU) este principala instituție academică din Poznan și cea de-a treia cea mai mare universitate din Polonia. Populația sa studențească este de aproape 49 000 de studenți. Universitatea este un centru de excelență academică, unde cercetarea și predarea se susțin reciproc. Universitatea continuă să extindă și să actualizeze programele de cercetare și conținutul curriculei de studiu, accentul fiind pus pe natura lor interdisciplinară și internațională. AMU este membru al: EUA - Asociația Europeană a Universităților, EUCEN - Rețeaua de Educație Europeană Continuă, Grupul Universităților Compostela, Grupul Santander - Rețeaua Universitară Europeană, Rețeaua Tematică Chimică Europeană și alte Rețele Europene de Cercetare.

Universidade Do Porto Universitatea din Porto (UPORTO) este una dintre cele mai mari instituții de învățământ superior și de cercetare din Portugalia, cu aproximativ 32.500 de studenți, 2300 de cadre universitare și cercetători. Este una dintre primele universități portugheze cele mai bine poziționate în clasamentul național și internațional: Times Higher Education 2019 (401-500); ARWU 2018 (301-400); QS 2019 (328). Are 14 facultăți, 1 școală de afaceri și 60 de unități de cercetare. UPORTO este, de asemenea, principalul producător de științe din Portugalia, responsabil pentru 24% din articolele științifice produse în țară.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Paris-Sud University

Master Erasmus Mundus în Chimie, Chimie fizică și chimie, Paris-Sud University . Master SERP este limba engleză predată de doi ani program finanțat prin programul Erasmus ... [+]

Masterul SERP este un program de doi ani, predat în limba engleză, finanțat prin programul Erasmus al Comisiei Europene

Reuneste 4 universitati europene de cercetare:

Paris-Sud University , Franța (instituție coordonatoare)Universitatea Adam Mickiewicz, PoloniaUniversitatea din Genoa, ItaliaUniversitatea din Porto, Portugalia

Scopul nostru

Scopul său este de a pregăti experți în cele mai avansate instrumente experimentale și teoretice dezvoltate în chimie, chimie fizică și știința materialelor, făcându-le pregătite să dezvolte idei inovatoare și întreprinderi legate de evoluțiile durabile în domeniul energiei, sănătății și mediului.

Acesta include, de asemenea, elemente de management, afaceri, inovare și valorizare, drept de comunicare și brevete.... [-]

Franţa Orsay Italia Genoa Polonia Poznań Portugalia Porto  + 4 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

SERP-CHEM Master

Location address
building 440
Orsay, Île-de-France, 91400 FR
Social Media
Location address
Dipartimento di Fisica
Via Dodecaneso 33

Genoa, Liguria, 16146 IT
Location address
Ul. Umultowska 89b
Poznań, Voievodatul Polonia Mare, 61-614 PL
Location address
Rua Campo Alegre 687
Porto, Districtul Porto, 4169-007 PT