Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Mesajul Președintelui

Dauphine este unic în lume universităților franceze.

Dauphine este specializata in organizarea si Stiinte decizie. Misiunea noastra este de a educa viitoarele generații de directori, antreprenori, lideri și oameni de știință pentru a fi atât de experți în domeniile lor și responsabile social, cultură membri, open-minded ale comunității.

Am ales doar cele mai bune candidați și aleg Dauphine.

Facultatea noastră este stimat și premiat la nivel internațional.

Ne sunt respectate pentru excelență academică și a recunoscut noastre pentru calitatea cercetării noastre în organizarea și decizie științelor.

Legăturile strânse cu lumea afacerilor se asigura că elevii sunt pregătiți pentru Dauphine viitorul lor profesional și că programele și curriculum-ului nostru ține pasul cu un peisaj economic în continuă evoluție.

Dauphine este internațională și responsabil social

În 2009, Dauphine a devenit prima universitate franceză pentru a obține acreditarea equis de Fundația Europeană pentru Management Development, în semn de recunoaștere a excelenței noastre academice și a comis perspectivă globală.

Egalitatea de șanse și diversitatea sunt o prioritate de top pentru recrutarea studenți, profesori și personal.

Distingem ne prin intermediul nostru:

Exigente standarde de admitere Dovedită și metode de predare inovatoare Curriculum bogată și diversificată Larg și o gamă coerent de discipline academice Legături strânse între predare și cercetare Programe concepute cu lumea reală în minte Facultatea care include atât cadre universitare și profesioniști care practică

Dauphine este un loc ideal pentru a studia și de a crește.

Suntem în mod constant în mișcare înainte.

Avem resursele necesare pentru a creste, de a dezvolta și de a atrage cei mai buni studenți și facultate în Franța și la nivel internațional, Dauphine este un loc interesant și de stimulare a fi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Paris Dauphine University

Creat acum 10 ani, cu și pentru întreprinderi, programul MIB este în mod constant de adaptare pentru a răspunde nevoilor companiilor. Realizare nostru a fost dovedit prin ... [+]

Deveniți un expert internațional în domeniul noilor tehnologii și Management de proiect

Master 2 cu ucenicie

MIB: un program unic și experiența

Creat acum 10 ani, cu și pentru întreprinderi, programul MIB este în mod constant de adaptare pentru a răspunde nevoilor companiilor. Realizare nostru a fost dovedit prin corporative nostru pe termen lung și parteneriate academice, carierele mari absolventii nostri si nivelul nostru ridicat în clasamentul național.

Abordarea noastră de învățare se bazează pe clase interactive, studii de caz și proiecte de echipa cu atât profesori internaționale și directori de nivel superior. Ne uităm pentru elevii cu rezultate academice înalte, o personalitate deschisă, curioasă și angajat și dorința de a îmbrățișa spiritul MIB.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză