Paris College Of Art

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Artă de la Paris este un forum dinamic pentru schimbul de idei, metode și experiență profesională. Studenți și facultate noastre combină curiozitatea, experimentare și entuziasm în urmărirea învățare. La Colegiul de Artă Paris, credem că găsirea unei soluții de design, creând o operă de artă și facilitarea producția de o echipa de creatie sunt procese intelectuale de valoare incontestabilă. Dezvoltarea conștientizare critică prin hands-on de cercetare și discuții este esențială pentru maturizarea profesională și creșterea individuală. Practica artistică cere un nivel ridicat de angajament personal și disciplină, și ne așteptăm studenții noștri să participe activ la clasa, astfel încât acestea să poată explora puncte de vedere diferite și să se angajeze resursele noastre creative.

Colegiul Paris de Artă este înrădăcinată într-un oraș de artă primar și de producție de design. Experiența unicitatea metropolei pariziene oferă cele o sursă bogată de inspirație vizuale. Schimbul de această experiență cu persoane fizice de la peste 40 de țări diferite oferă studenților noștri o perspectivă unică asupra varietatea de exprimare existente în întreaga lume.

Moștenirea de Colegiul Paris de Artă și absolvenții săi de succes este ceva să fie mândri de și de a contribui la în anii ce vor urma.

Misiune

Colegiul Paris de Artă, un nou nume pentru un colegiu cu peste 30 de ani de experiență, promovează maturarea artistic și intelectual de promitatoare studenți în artiști de excepție, istorici de artă, fotografi, designeri, si manageri de design. Întemeiată în peisajul parizian, a informat prin lumea artei și design european, alimentată de o facultate de lideri în industriile creative din întreaga lume, și completate de studenți din peste 50 de țări, Colegiul de Artă de la Paris este un colegiu cu adevărat internațional.

Colegiul Paris de Artă a fost stabilită ca o instituție de gradul de acordare independent cu misiunea de a: 1) să furnizeze cel mai înalt standard internațional de artă și design de educație a predat în cadrul unei paradigme pedagogice american în timp ce fiind influențat, informat și desen de la mediul nostru franceză / European și 2) deschide noi oportunități educaționale franceze față de lume și educația internațională a francezilor.

Locații

Paris

Paris College of Art

Address
15 rue Fénelon

75010 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 45 77 39 66