Citește Descrierea Oficială

Mode Estah este Școala de Studii Avansate în domeniul Fashion și de lux. școală independentă pe o scară umană, acesta este locul în care ne gândim și sau competențe transversale pe care se angajează pe deplin în domeniu.

Cu convingerea împărtășită cu profesioniști care know-how este un atu major, ModeEstah oferă studenților săi o gamă largă de formare care conduce de zi cu zi Modă și Lux sector.

Școala creează pedagogia cu întreprinderi pentru a sprijini piața forței de muncă se schimbă rapid și profesiile care sunt în continuă evoluție pentru a îmbogăți industria noastră, design și inovație, creație și competențe, imagine și comunicare, evenimente și marketing, management și antreprenoriat.

Proprietate privată, Mode Estah de Mode Estah oferă trei cursuri după tavă și rămâne liderul de necontestat al studiilor alternativ:

  • Curriculum Designer Stilista niv.II (titlul certificat de stat)
  • Curriculum Modéliste Creator niv.II (titlul certificat de stat)
  • Managementul Moda Curriculum Proiectare si lux niv.I (titlul certificat de stat)

Mode Estah oferă CNCP diplome de nivel I și nivel II pentru creație și inovare, precum și pentru gestionarea Design vestimentar și de lux.

În acest an Mode Estah celebreaza 27 de ani. Pentru 27 de ani, companiile de moda și să le dea orientaton Mode Estah ajustează programele sale, metodele, organizarea școlii pentru toate evoluțiile din industria modei.

Programe predate în:
Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Mode Estah

Voința noastră este să formăm o nouă generație de lideri în lumea modei, designului și luxului. Cursurile complete oferă o pregătire foarte calificată și oferă o pregătir ... [+]

Voința noastră este să formăm o nouă generație de lideri în lumea modei, designului și luxului. Cursurile complete oferă o pregătire foarte calificată și oferă o pregătire specifică pentru cele mai atractive locuri de muncă de management ...

Industria modei sa confruntat cu un fenomen triplu de internaționalizare, diversificare și democratizare. Confruntându-se cu aceste mutații, companiile trebuie să se adapteze și, prin urmare, să caute manageri cu înaltă calificare, care să răspundă nevoilor unei piețe extrem de globale, cu o deschidere internațională semnificativă.

Prin acest curs, veți asimila diverse instrumente cum ar fi "tehnici de produs" și "strategie corporativă", specifice piețelor de lux, gata pentru uz și comerț cu amănuntul. Pentru a deveni un viitor manager de brand, veți învăța cum să identificați obiectivul, să definiți produsul, să elaborați strategia de implementare a produselor pe piață și să implementați instrumentele necesare, de la analiza studiului de piață la instrumentele de comunicare adecvate. O expertiză tehnică reală vă va permite să verificați dacă rezultatele se potrivesc cu proiectul inițial ...... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Défilé Promo 2015