Mode Estah

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mode Estah este Școala de Studii Avansate în domeniul Fashion și de lux. școală independentă pe o scară umană, acesta este locul în care ne gândim și sau competențe transversale pe care se angajează pe deplin în domeniu.

Cu convingerea împărtășită cu profesioniști care know-how este un atu major, ModeEstah oferă studenților săi o gamă largă de formare care conduce de zi cu zi Modă și Lux sector.

Școala creează pedagogia cu întreprinderi pentru a sprijini piața forței de muncă se schimbă rapid și profesiile care sunt în continuă evoluție pentru a îmbogăți industria noastră, design și inovație, creație și competențe, imagine și comunicare, evenimente și marketing, management și antreprenoriat.

Proprietate privată, Mode Estah de Mode Estah oferă trei cursuri după tavă și rămâne liderul de necontestat al studiilor alternativ:

  • Curriculum Designer Stilista niv.II (titlul certificat de stat)
  • Curriculum Modéliste Creator niv.II (titlul certificat de stat)
  • Managementul Moda Curriculum Proiectare si lux niv.I (titlul certificat de stat)

Mode Estah oferă CNCP diplome de nivel I și nivel II pentru creație și inovare, precum și pentru gestionarea Design vestimentar și de lux.

În acest an Mode Estah celebreaza 27 de ani. Pentru 27 de ani, companiile de moda și să le dea orientaton Mode Estah ajustează programele sale, metodele, organizarea școlii pentru toate evoluțiile din industria modei.

Locații

Paris

Address
32 Rue de Paradis
75010 Paris, Île-de-France, Franţa