Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit

Timp de 19 ani, școala noastră a combinat creativitatea, angajamentul și excelența tehnică.

Cu o reputație de excelență la nivel mondial, MOPA oferă cursuri de nivel înalt pentru pregătirea studenților noștri pentru o carieră în imaginea și animația CG.

Numeroasele premii obținute la festivalurile din întreaga lume ( SIGGRAPH, nominalizate pentru Oscaruri ) atestă experiența artistică, cinematografică și tehnică a studenților noștri. O calificare MOPA este pașaportul pentru ocuparea forței de muncă în studiourile 3D / CG ... Aardman, Mikros, DoubleNegative, Iluminarea MacGuff, The Mill. ..

Formarea cuprinzătoare oferită la MOPA deschide o lume a oportunităților internaționale și șansa de a vă accelera cariera.

Filmul nostru de absolvire MOPA 2016 "The Garden Party" a fost nominalizat pentru Oscarurile din 2018!

Comunitatea MOPA

Profesori

Formarea este oferită de profesioniști cu experiență din industrie care își alternează activitățile profesionale cu predarea.

Motivate de pasiunea pentru a-și predă know-how-ul și cunoștințele, cadrele didactice cer standarde înalte de la studenții noștri, dar sunt, de asemenea, caracterizați de abordarea lor generoasă, de susținere.

Rețea de absolvenți

Compusă din peste 500 de absolvenți prezenți în toate studiourile internaționale importante, absolvenții noștri sunt, de asemenea, ambasadori ai școlilor și stagiari de bun venit și absolvenți proaspeți în organizațiile lor. Încă atașați la vechea lor școală, le place să se întoarcă la școală pentru a lua parte la răni, pentru a distribui cursuri și a prezenta conferințe.

Studiourile

Cu o loialitate și încredere generată de o relație care acoperă cei 19 ani de existență ai școlii, ei vin în mod regulat la MOPA pentru a participa la juriile noastre, pentru conferințe și proiecte.

Facilităţi

Elevii de la MOPA se bucură de aceleași echipamente și software utilizate în studiouri profesionale. Echipamentul de calcul: peste 200 de calculatoare, încărcate cu 3DS Max, Nuke, substanțe Painter, Houdini, Unity și multe altele. O fermă de randament contribuie la puterea calculatorului necesară pentru a produce filmele noastre. Elevii pot, de asemenea, accesa sediul după orele de lucru normale când se desfășoară proiecte majore.

Cursurile

O instruire profesională riguroasă și de înaltă calitate

Obiectivul nostru:

Pentru a instrui profesioniștii în filmul animat și post-producție, viitorii profesioniști în studio, cu o viziune artistică, o înțelegere a procesului general de realizare a unui film și o experiență tehnică puternică și experiență în echipă.

Abordarea didactică la MOPA se axează pe oferirea de către studenți a unei varietăți de experiențe în realizarea unui film, care le permite, la sfârșitul studiilor, să producă filme originale, de calitate profesională.

Cursul de cinci ani oferă absolvenților o diplomă avansată de 5 ani ca regizor CG.

Programa

Anul pregătirii artei (în limba franceză)
Obiectivul antrenamentului din acest an este acela de a scoate în evidență potențialul dvs. creativ, de a vă îmbogăți cunoștințele culturale și creative, de a vă ajuta să obțineți metode de lucru și, mai presus de toate, să vă dați încredere în forțele și talentele voastre.

În acest an vă veți permite să obțineți o bază de calificări solidă, să creați un portofoliu care să reflecte identitatea și talentele dvs. și să vă reafirmați direcția de carieră.
Ciclul de studiu 1 (în limba franceză)
Ciclul de studiu 1 este alcătuit din trei ani de studiu.
Obiectivele sunt:
  • să dobândească o metodologie care să permită studenților să efectueze proiecte școlare la rezultate reușite de la început până la sfârșit.
  • pentru a obține experiență individuală și de echipă.
  • pentru a dobândi fundamentele artistice și cinematografice care să permită studenților să finalizeze cu succes un film animat.
  • pentru a câștiga experiență în fluxul tehnic complet de la dezvoltarea conceptului până la producția unui film scurt animat.
Ciclul de studiu 2
Ciclul de studii 2 durează doi ani și se încheie cu acordarea unei diplome de 5 ani ca regizor CG. Acest ciclu permite studenților să obțină o experiență profesională reală și, la sfârșitul studiilor, sunt pregătiți pentru lucru.
Sunt posibile mai multe specializări:
  • Animaţie
  • Imagine digitala
  • O clasă internațională de clasa a IV-a pentru noii studenți admiși (predare în limba engleză)
Anul final al tuturor acestor cicluri de studiu este dedicat producției unui scurtmetraj animat CG.
Diploma
O diplomă de cinci ani în calitate de regizor CG Certified Level 1 de către Comitetul Național pentru Certificare Profesională (Nivelul 7 Europa). Studenții anului final produc un film scurt animat, care este prezentat unui juriu alcătuit din profesioniști din industrie.

Admitere

Anul pregătitor de an este prin interviu și prezentare de portofoliu.
Începutul lunii aprilie a fiecărui an are loc la examenul de admitere pentru admiterea primului ciclu de studiu pe primul an și al doilea an (contactați-ne pentru datele din acest an).
În anul 2019, studenții pot fi admiși la cel de-al 4-lea an direct după aplicarea unui interviu, a portofoliului personal și a unor teste tehnice. APLICAȚII DESCHISE LA DECEMBRIE 2019

Taxe de curs

Taxele la MOPA sunt extrem de competitive. În combinație cu excelența și reputația școlii și cu rata de recrutare de aproape 100%, MOPA oferă un avantaj unic de cost-valoare. Consultați site-ul nostru web pentru detalii.
Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:


MOPA

Un curs de instruire de doi ani la nivel de master la nivel avansat, distribuit în limba engleză și franceză și orientat spre studenți externi cu pregătire 3D universitar ... [+]

Transformați-vă pasiunea pentru animația CG într-o carieră câștigătoare

Un curs de formare avansată de doi ani la nivel de masterat a fost distribuit în engleză și franceză.

Cu o diplomă de licență sau o experiență echivalentă în domeniul artelor digitale, căutați un curs de animație acreditat de stat, de masterat? Urmăriți pe urmele absolvenților MOPA care au dobândit atât abilități tehnice, cât și povestiri, lucrează acum la The Mill, Aardman Studios, DoubleNegative, Mikros și mai multe ... câștigând premii precum SIGGRAPH și selectate pentru OSCARS .

Calificat și pregătit să se alăture echipelor profesionale de îndată ce ați absolvit, o calificare MOPA este pașaportul pentru o carieră ambițioasă într-o lume a studiilor și oportunităților internaționale.... [-]

Franţa Arles
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MoPA Computer Animation School Showreel

MoPA students at work

Address
2 rue Yvan Audouard
13200 Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa
Website