Citește Descrierea Oficială

60853_Screenshot-2017-11-16GroupeSupdeCoLaRochelle.png

Un grup dedicat învățământului superior

Creat în 1988, La Rochelle Business School a fost unul dintre primele grupuri de învățământ superior din Franța. Grupul nu numai că are o prezență solidă în regiunea locală, dar și la nivel internațional, susținut de o rețea importantă de universități și companii partenere, atât în ​​Franța, cât și în întreaga lume.
Grupul este independent și autonom în procesul de luare a deciziilor, fiind campus multidisciplinar și multi-campus, iar astăzi are 5 școli diferite, împărtășind o identitate puternică, concentrându-se asupra capacității de angajare și a responsabilității.

1 grup / 5 școli

Grupul include Scoala de Business La Rochelle, Scoala de Turism La Rochelle

60855_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle.png

 • Bachelor Business - BBA International - Maser în Management - MSc și MBA
 • Clasat în Top 20 din cele mai bune școli de afaceri din Franța
 • O școală care este AACSB acreditat pentru toate programele și EPAS acreditate atât pentru BBA International și Master în Management.

60859_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle1.png

 • Licențiat în turism și ospitalitate - MSc în turism
 • Singura școală franceză ale cărei cursuri sunt UNWTO.TedQual acreditate.

60858_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle2.png

 • Licențiat în Web Design și Comunicare grafică

60857_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle3.png

 • Anul Fundației Bachelor
 • Programul Fundației pentru Afaceri
 • Școli de vară și de iarnă
 • Franceză ca limbă străină

60856_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle4.png

 • Executive Education și servicii corporative.

OFERIM PROGRAMELE PRIMITE ÎN FRANCEZĂ SAU ÎN ENGLEZĂ.

Un campus cu o perspectivă globală

Ca oraș universitar prin excelență, La Rochelle atrage studenți, profesori și lectori din întreaga lume. În campusul orașului, această diversitate culturală reprezintă o adevărată bogăție, în care pot fi împărtășite diferite experiențe.

Studenții internaționali reprezintă 22% din corpul elevilor

Grupul salută aproximativ 3500 de studenți, dintre care 785 erau internațional, reprezentând 82 de naționalități diferite. În plus, 41% din cadrele didactice sunt formate din lectori de cercetare internaționali și lectori de afaceri.

Acest element internațional reprezintă un atribut real pentru întreaga "comunitate" a Grupului nostru, introducând diferite aspecte culturale și experiențe internaționale, permițând astfel o mai bună înțelegere a afacerilor ... la nivel global. De asemenea, ne oferă ocazia de a dezvolta abilități profesionale care să fie în concordanță atât cu problemele cu care se confruntă, cât și cu nevoile companiilor internaționale.

Acreditări și clasificări

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Clasamentul timpului financiar
În 2014, după ce a obținut acreditarea AACSB, La Rochelle Education Group apărut în clasamentele internaționale prestigioase din Financial Times. Astăzi, acest clasament cuprinde 95 de școli de afaceri importante, din care 24 sunt francezi. În acest an, La Rochelle Business School a fost clasat pe locul 5 în categoria "experiență de curs internațional" pentru programul său de Master în Management.

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, o garanție a excelenței internaționale
Începând cu anul 2013, La Rochelle Business School a fost acreditată AACSB, o etichetă internațională de excelență deținută de doar 5% din școlile de afaceri din întreaga lume. Fondată în 1916, AACSB este cea mai veche acreditare, al cărei scop este evaluarea misiunii școlii, a facultății, a contribuțiilor intelectuale și a programelor educaționale, în vederea asigurării unei calități generale și a unei îmbunătățiri continue.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

Certificare NWTO.TedQual

În 2009, Scoala de Turism La Rochelle

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - limba franceză ca etichetă de calitate a limbii străine
Institutul de limbă franceză IEF din cadrul La Rochelle Education Group a primit eticheta FLE Qualité pentru cursurile sale de fundație în limba franceză ca limbă străină. Eticheta este acordată de trei ministere diferite (Ministerul Educației Naționale, Învățământului Superior și Cercetării, Comunicare și Ministerul Afacerilor Externe și Dezvoltării Internaționale) și reprezintă o garanție a calității în ceea ce privește serviciile oferite (admitere, primire, cazare, suport administrativ, facilități), educația oferită și programele oferite.

Numerele cheie

 • 1988: a fost înființat La Rochelle Education Group
 • 3500 de studenți în campus
 • 785 de studenți internaționali
 • 14 500 de absolvenți
 • 82 naționalități
 • 41% dintre profesorii internaționali
 • 170 de universități partenere din 48 de țări
 • 50 asociații și cluburi studențești
 • 102 facultate permanenta (din care 72 in stiinta managementului)
 • 58 profesori de cercetare
 • 204 practicieni de management
 • 57 parteneri cheie corporativi
 • 12 000 m² de spații
Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

La Rochelle Education Group

Acest program extrem de internațional oferă mai multe piese posibile și studenții sunt capabili să își adapteze programul pentru a reflecta proiectul lor personal și prof ... [+]

În cadrul programului Master în Management, fiecare student și fiecare cale de studiu este unic. Datorită unei varietăți de piese de studiu și experiențe, puteți personaliza propriul program și evidențiați elementele studiilor pe care le considerați cele mai importante pentru proiectul dvs. Deși tuturor studenților li se acordă aceeași calificare la sfârșitul programului, o calificare care oferă recrutorilor o garanție a abilităților dvs., fiecare dintre voi va avea experiențe unice care vor fi reflectate în CV-urile dvs. și, prin urmare, vă vor diferenția de următorul candidat .

Master în Management este deschis pentru studenții care au studiat deja pentru un minim de 2 ani de la părăsirea liceului (sau echivalent internațional). Programul le pregătește pentru cariere în afaceri și le pregătește să devină manageri responsabili care sunt conștienți de impactul deciziilor lor asupra mediului lor. Acest program extrem de internațional oferă mai multe piese posibile și studenții își pot personaliza programul pentru a reflecta proiectul lor personal și profesional. În conformitate cu cele mai exigente standarde profesionale, acest Master în Management program va garanta atat dvs. de angajare și dezvoltarea carierei. Master în Management se caracterizează printr-o serie de activități pedagogice, experiențe profesionale, provocări experiențiale și intelectuale.... [-]

Franţa La Rochelle
Contactează şcoala
Engleză,Limba franceza
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

La Rochelle Education Group

MSc și MBA în Turism sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să dobândească expertiză reală de locuri de muncă în industria de turism și de turism. Absolvenții vor ... [+]

Școala de Turism La Rochelle/>

MSc și MBA în Turism sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să dobândească expertiză reală de locuri de muncă în industria de turism și de turism. Absolvenții vor fi pe deplin pregătiți să lucreze în întreaga industrie de la companii de turism (agenții de turism etc.) către organizațiile implicate în turismul local și regional (centrele de informare turistică etc.). Master și MBA în Ospitalitate Internațională sau Managementul evenimentelor sunt destinate studenților care doresc să-și dezvolte abilitățile de conducere și o viziune strategică managerială aplicată industriei turismului.... [-]

Franţa La Rochelle
Contactează şcoala
Limba franceza,Engleză
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

La Rochelle: the place to be, the place to study!

Class of 2016: International graduates share their experience with you

La Rochelle Business School International Students share their experience

Welcome Days at La Rochelle Education Group!

Groupe Sup de Co La Rochelle
Address
102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 (0)5 16 19 63 94