Read the Official Description

LECOLE școala de gândire a evenimentului, l'école d'excellence de l'événement

O școală în serviciul sectorului său

Puterea acestei școli constă în structura și guvernanța sa: Cele două mari asociații sectoriale, UNIMEV și LÉVÉNEMENT, vor fi cei mai mari acționari alături de fondatorii Institutului de l'Événement. Există, de asemenea, numeroase evenimente care implică jucători în resursele și guvernanța școlii.

Această reprezentare asigură că conținutul și abilitățile educaționale vor fi livrate în armonie perfectă cu nevoile exprimate de industrie. Capacitatea de angajare a absolvenților va fi optimizată prin schimburi strânse și constante între personalul didactic și jucătorii din cadrul pieței evenimentelor.

Aceasta nu este doar o școală care oferă cursuri de formare a evenimentelor, ci o școală care este formulată în mod specific pentru rolurile viitoare din cadrul industriei evenimentelor.

Ei au investit în LéCOLE/>


STUDENȚII vor fi găzduiți de:
APLICAȚII DE PRIORITARE PENTRU ROLURI PERMANENTE DIN STUDENȚII DIN EXPLOATARE DE LA LECOLE:/>

ATIPIC - ORGANIZAREA SERVICIILOR DE ACȚIUNI - PRODUCEREA ADR - ALGORITATEA - À NOUS LA LUNE - ARCANȚA EVENT - AREP - ARTHEMUSE - AUDITOARE - BIARRITZ TURISM - CHAÏKANA - CREALIANS - DOUBLE 2 - SOCIETATEA EUROPEANĂ DE CARDIOLOGIE - ÉVÉNEMENTS D'ELLES - EXPONANTES - FC2 EVENIMENTE - EXPOZIȚIE FOIRE DE CLERMONT COURNON - GIGLAM - GL EVENIMENTE - GRAND NANCY CONGRES ET EVENIMENTE - GROUPE FG DESIGN - VERDE GREEN - GROUPE IDEACTIF - GROUPE NOVELTY - GROUPE S'CAPE - HOPSCOTCH GROUPE - JET STIM - JMT FRANCE - LA 4D - LÉVÉNEMENT - LEVER DE RIDEAU - GRADINA MAGICĂ - MANIFESTARE - EVENIMENTE MONDIALE - MONSIEUR LOYAL - MOTHERSHIP - EVENIMENTE ORLÉANS VAL DE LOIRE - EVENIMENTE DE REEURI - EVENIMENTE ROUEN EXPO - SAGARMATHA - DYNAMITE SOCIALE - SOMMET DE L'ÉLEVAGE - EVENIMENT DE SISTEM - UNIMEV - VIPARISSă se alăture echipei LéCOLE este să se alăture industriei evenimentului

Dincolo de crearea specialiștilor în formate de evenimente (convenții interne, seminarii, expoziții, lansări de produse, conferințe, evenimente sportive, evenimente culturale, spectacole de circulație, evenimente publice etc.), leCOLE pregătește elevii să gândească cu gândul unui planificator de evenimente .

Un manager de evenimente trebuie să stăpânească "mecanica" unui eveniment și trebuie să fie capabil să "creeze un eveniment" pentru orice tip de serviciu / produs / marcă / industrie / comunitate în toate tipurile de formate și mass-media. de planificare, coordonare și monitorizare a unui proiect, pentru toate tipurile de formate și mijloace media pe care trebuie să le pună în practică.

Gândirea evenimentului vizează abordarea oricăror probleme de marketing, comunicare, afaceri sau inovare.

Gândirea de evenimente se bazează pe curiozitatea, îndrăzneala, anticiparea, empatia, simțul, antreprenoriatul și inventivitatea elevilor dincolo de educația lor.

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Masterat

LéCOLE - The Event Thinking School

Programul nostru este deschis titularilor de Bac 3 (echivalentul licenței de licență, 180 de credite ECTS). Fiecare student se familiarizează cu site-urile și se confrunt ... [+]

"Managementul evenimentelor nu este un rol care poate fi învățat pe deplin sau învățat într-o sală de clasă convențională de 50 m²."

Fiecare student se familiarizează cu site-urile și se confruntă cu locurile care sunt "materiile prime" ale oricărui eveniment.

Clasele se desfășoară în locații care se schimbă în fiecare săptămână. Zile sau săptămâni sunt găzduite de diverse site-uri de eveniment (Centre de convenții - Expo parcuri - Hoteluri - Teatre - Campusuri de publicitate - Stadioane - Sali de concerte - Locuri publice etc.). Elevii și colaboratorii vor petrece timp în aceste locuri. Beneficiile educaționale ale acestei școli mobile sunt multiple:... [-]

Franţa Paris
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LéCOLE - The event thinking school - Home

Location address
6, rue de Lisbonne
Paris, Île-de-France, 75008 FR
Social Media