Citește Descrierea Oficială

LECOLE școala de gândire a evenimentului, l'école d'excellence de l'événement

O școală în serviciul sectorului său

Puterea acestei școli constă în structura și guvernanța sa: Cele două mari asociații sectoriale, UNIMEV și LÉVÉNEMENT, vor fi cei mai mari acționari alături de fondatorii Institutului de l'Événement. Există, de asemenea, numeroase evenimente care implică jucători în resursele și guvernanța școlii.

Această reprezentare asigură că conținutul și abilitățile educaționale vor fi livrate în armonie perfectă cu nevoile exprimate de industrie. Capacitatea de angajare a absolvenților va fi optimizată prin schimburi strânse și constante între personalul didactic și jucătorii din cadrul pieței evenimentelor.

Aceasta nu este doar o școală care oferă cursuri de formare a evenimentelor, ci o școală care este formulată în mod specific pentru rolurile viitoare din cadrul industriei evenimentelor.

Ei au investit în LéCOLE

Elevii vor fi găzduiți de:

Prioritizați aplicațiile pentru roluri permanente de la studenții care urmează cursuri de la medicamente:

A'Tipic - Organizația de Servicii de Acțiune - Producția ADR - Algorythme - À Nous La Lune - Evenimentul Arcance - Arep - Artemă - Auditoire - Biarritz Tourisme - Chaikana - Crealians - Double 2 - Societatea Europeană de Cardiologie - Exponantes - FC2 Evenimente - Expoziție Foire De Clermont Cournon - Giglam - Evenimente GL - Grand Nancy Congrès Et Événements - Groupe FG Design - Green Événements - Groupe Ideactif - Groupe Novelty - Groupe S'Cape - Hopscotch Groupe - Jet Stim - JMT Franța - La 4D - - Lever De Rideau - Magie Grădină - Manifestări - Mondial Evenimente - Monsieur Loial - Mothership - Orleans Val De Loire - Evenimente de sistem - Unimev - Viparis - Rouim Expo Événements - Sagarmatha - Social Dynamite - Sommet De L'élevage



Să se alăture echipei LéCOLE este să se alăture industriei evenimentului

Dincolo de crearea specialiștilor în formate de evenimente (convenții interne, seminarii, expoziții, lansări de produse, conferințe, evenimente sportive, evenimente culturale, spectacole rutiere, evenimente publice etc.), leCOLE îi pregătește pe elevi să gândească cu gândul unui planificator de evenimente.

Un Manager de evenimente trebuie să stăpânească "mecanica" unui eveniment și trebuie să fie capabil să "creeze un eveniment" pentru orice tip de serviciu / produs / marcă / industrie / comunitate în toate tipurile de formate și medii. Ele trebuie, de asemenea, să stăpânească diferitele faze de planificare, coordonare și monitorizare a unui proiect, pentru toate tipurile de formate și mijloace media pe care să le pună în practică.

Gândirea evenimentului vizează abordarea oricăror probleme de marketing, comunicare, afaceri sau inovare.

Gândirea de evenimente se bazează pe curiozitatea, îndrăzneala, anticiparea, empatia, simțul, antreprenoriatul și inventivitatea elevilor dincolo de educația lor.

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

LéCOLE - The Event Thinking School

Programul nostru este deschis pentru posesorii de Bac 3 (echivalentul de licență, 180 de credite ECTS). Fiecare student se familiarizează cu site-urile și se confruntă cu ... [+]

"Managementul evenimentelor nu este un rol care poate fi învățat pe deplin sau învățat într-o clasă de 50 m²"

Fiecare student se familiarizează cu site-urile și se confruntă cu locurile care sunt "materiile prime" ale oricărui eveniment.

Clasele se desfășoară în locații care se schimbă în fiecare săptămână. Zile sau săptămâni sunt găzduite de diverse site-uri de evenimente (Centre de convenții - Expo parcuri - Hoteluri - Teatre - Campusuri de publicitate - Stadioane - Sali de concerte - Locuri publice etc.). Elevii și contribuabilii vor petrece timp în aceste locuri. Beneficiile educaționale ale acestei școli mobile sunt multiple:

Descoperind noi locuri, punctele forte, slăbiciunile lor și cum funcționează,Lucrând pe scenarii practice,Nu transformați niciodată școala într-o rutină, oferind studenților oportunități continue de descoperire,Introducere în stadiul tehnic (scenă, sunet, lumină și video),Ancorarea acestui program educațional într-o realitate profesională tangibilă care va contribui într-o bună zi la viața cotidiană a viitorilor profesioniști în managementul evenimentelor.... [-]
Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LéCOLE - The event thinking school - Home

Location address
6, rue de Lisbonne
Paris, Île-de-France, 75008 FR
Social Media