Citește Descrierea Oficială

Kedge Business School este o școală de afaceri franceză de referință cu 4 campusuri din Franța (Paris, Bordeaux, Marsilia și Toulon), 2 în China (Shanghai și Suzhou), 1 în Dakar, Senegal și 3 campusuri partenere (Avignon, Bastia și Bayonne).

Kedge în cifre

Comunitatea KEDGE BS este formată din 12.000 de studenți (25% dintre aceștia sunt studenți internaționali), 196 de profesori permanenți (dintre care 44% sunt internaționali), 300 de parteneri universitari internaționali și 54.000 de absolvenți din întreaga lume.

Programe de training

KEDGE BS oferă un portofoliu de 31 de programe de management și de design pentru studenți și profesioniști din industrie. De asemenea, oferă programe educaționale personalizate pentru întreprinderi la nivel național și internațional.

Programe de instruire Kedge:

 • Programe generale de management
 • Proiectare program
 • Pregătirea pentru DCG (echivalent cu un grad de licență) și DSCG (echivalent cu o diplomă de master) în contabilitate
 • Programe rotaționale de studiu
 • Programe de specialitate: Master și cursuri de master specializat
 • Întreprinderi și programe de formare inter-companie
 • Un MBA Executive

Cercetare

Profesorii-cercetători de la Kedge contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în management prin cercetarea fundamentală și aplicată. Ei se află în spatele producției de publicații, lucrări, conferințe și multe altele, ceea ce pune școala pe locul 2 pentru cercetare în clasamentul francez de școli de afaceri.

Școala este recunoscută la nivel internațional pentru cercetarea de management pe care o desfășoară în domeniile acoperite de centrele sale de excelență și specialități.

Centre de excelență

 • Marketing
 • CSR
 • Lanț de aprovizionare

Expertiză

 • Vin
 • Managementul sanatatii
 • Industrii creative
 • Inovaţie
 • Finanțe reconsiderate

Cercetarea care iese din școală contribuie la consolidarea calității predării sale, a performanțelor companiilor și a organismelor publice și la creșterea cunoștințelor în cadrul comunității academice de management.

distincţii

Executive MBA oferit de Kedge Business School venit pe locul 33 în clasamentul Financial Times din Europa Business School și pe locul 22 în lume. Kedge Business School este AACSB, EQUIS și AMBA acreditată, recunoscută și aprobată de guvernul francez și membru al Conférence des Grandes Ecoles din Franța.

campusuri

 • Bordeaux

Noul campus din Bordeaux a fost conceput pentru a fi un spațiu de locuit. Spread peste 35.000 de metri pătrați, are locuri de muncă dedicate și chat, precum și zone de sport și de relaxare.

 • Marsilia

Kedge Business School investește continuu în resurse logistice substanțiale, atât în ceea ce privește infrastructura educațională, cât și resursele tehnologice de vârf.

 • Paris

În 2015, grupul a creat o nouă unitate în arondismentul 9 din Paris, un centru vibrant de activitate în care studenții, cadrele didactice și întreprinderile se pot întâlni, schimba și interacționa.

 • Toulon

În prezent în construcție, campusul noului KEDGE BS Toulon va fi gata să-i primească studenții în toamna următoare.

 • Suzhou

Deschiderea campusului Suzhou în 2010 a făcut parte dintr-o politică continuă care a început în 2003 pentru a ne dezvolta activitatea în China.

 • Shanghai

Campusul principal este situat în districtul Xuhui din Shanghai și găzduiește mai multe instituții de învățământ. Clădirile demonstrează un amestec de influențe arhitecturale americane cu stilul chinezesc.

 • Dakar

KEDGE BS a fost amplasat în Dakar din 2008. Studenții din campusurile din Dakar beneficiază de inovația educațională și expertiza KEDGE BS.

Angajamentul nostru

Întreaga comunitate KEDGE BS: personalul didactic, echipele administrative și studenții susțin instrucțiunile pe care le are în legătură cu angajamentul școlii în ceea ce privește responsabilitatea socială.

Ceea ce face KEDGE BS distinctiv, ceea ce face școala un actor-cheie în dezvoltarea durabilă și CSR, este abordarea sa virală care combină excelența cu consecvența.

Nu este doar un caz de adăugare a unor practici exemplice (un curs de masterat, un centru de cercetare), ci de a implementa acțiuni consecvente în ceea ce privește cercetarea, predarea, managementul social și de mediu al campusurilor și guvernarea lor.

Prin angajamentele sale și prin rețeaua de experți, școala contribuie la dezvoltarea învățământului superior prin obiectivul RSI.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Kedge Business School

MIM este un program de doi ani (Master 1 ... [+]

Un curs personalizat

"MIM este un program de doi ani (Master 1

Datorită investițiilor masive pentru a favoriza experimentarea, dezvoltarea gândirii critice și a managementului tehnologic, ne propunem să stimuleze aculturarea tehnologiei și antreprenoriatului pentru 100% dintre studenții noștri. Obiectivul nostru este să punem accentul pe capacitatea noastră de a instrui manageri care se dedică bunăstării comune și care sunt perfect conștienți de diferitele probleme sociale majore în joc ".

PASCAL KRUPKA, Director al programului Master în Management (MIM)

2 campusuriBordeaux:

Proiectat în spiritul universităților anglo-saxone, acest campus are 35.000 m2 de spații de lucru, sport și relaxare.... [-]

Franţa Bordeaux Marsilia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Kedge Business School

Master în Afaceri Internaționale este un program de management de afaceri internaționale de primă clasă. Având o abordare foarte practică, aceasta îi pregătește pe elevi ... [+]

Cel mai bun MSc pentru a experimenta lumea

Master în Afaceri Internaționale este un program de management de afaceri internaționale de primă clasă. Având o abordare foarte practică, aceasta îi pregătește pe elevi să își consolideze perspectivele culturale și geopolitice și să le aplice în contextul dezvoltării afacerilor internaționale.

Se așteaptă ca comunitatea de afaceri să adopte niveluri tot mai mari de responsabilitate globală, atât în ceea ce privește părțile interesate interne, cât și cele externe, comunitățile și mediul. Lumea afacerilor globale evoluează în mod constant și provoacă moduri de gândire comune. Programul nostru explorează diverși factori culturali și geopolitici care alcătuiesc mediul complex de afaceri internațional de astăzi. Ea recreează complexitatea acestui context global în continuă schimbare pentru a ajuta studenții să reușească în cariera lor viitoare.... [-]

Franţa Bordeaux Marsilia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Aprovizionarea era folosită pentru a găsi cele mai ieftine prețuri. Acest lucru nu mai este cazul. Achiziționarea de astăzi este legată de colaborarea cu furnizorii strat ... [+]

Captarea inovării este esențială

Aprovizionarea era folosită pentru a găsi cele mai ieftine prețuri. Acest lucru nu mai este cazul. Achiziționarea de astăzi este legată de colaborarea cu furnizorii strategici pentru a capta inovația și a implementa-o cât mai repede posibil.

Accentul se pune acum pe capturarea inovării și pe viteza la piață, iar rolul achiziției a devenit extrem de strategic. Furnizorii cheie au devenit acum o forță reală de propunere. Această schimbare necesită o rasă complet diferită de profesioniști în achiziții.

MAI oferă mai multe cursuri de instruire în domeniul achizițiilor. MAI este recunoscută de companiile multinaționale ca fiind la vârsta de vârf a achizițiilor și capturilor de inovare pentru dezvoltarea de noi produse.... [-]

Franţa Bordeaux
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Activitățile și abilitățile de marketing trebuie să se schimbe în paralel cu schimbările adânci și adesea contradictorii care se desfășoară în mediul nostru, inclusiv teh ... [+]

Activitățile și abilitățile de marketing trebuie să se schimbe în paralel cu schimbările adânci și adesea contradictorii care se desfășoară în mediul nostru, inclusiv tehnologia digitală și dezvoltarea unei culturi participative care transformă consumatorii în consumatori etici, un sentiment de apartenență la mai multe comunități prin legături afective sau emoționale, apariția unei tendințe spre o formă mai responsabilă de marketing și noi forme de concurență bazate pe crearea de ecosisteme deschise care implică "parteneri de afaceri".

A fost cu aceste modificări în minte că am proiectat MSc Marketing

Lucrând împreună cu întreprinderile, acestea fac cunoștințele noastre actuale în domeniul marketingului și implică studenții în cercetarea lor. Companiile sunt implicate în crearea în comun a programului la mai multe niveluri: unii sunt implicați în gestionarea programului prin intermediul Comitetului pentru dezvoltare, în timp ce alții susțin studenții pe parcursul traseelor opționale de studiu datorită parteneriatelor "de orientare ușoară".... [-]

Franţa Bordeaux Marsilia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Din 2004, datorită expertizei industriei creative ... [+]

Din 2004, datorită expertizei industriei creative

Franța este unică în bogăția sa de patrimoniu cultural și în sectorul său plin de viață. Această țară renumită pentru "excepția sa culturală" susține o mare varietate de producții. Franța identifică o noțiune unică de bunuri artistice, culturale și creative care le distinge pe plan mondial. Artiștii și creatorii vor fi invitați să vorbească cu elevii pentru a le arăta diversitatea domeniului și pentru ai încuraja să se inspire din viziunea lor.

De ce să alegeți acest program?Spiritul francez

Beneficiați de managementul organizațiilor noastre artistice, culturale și creative. Franța este unică în bogăția sa de patrimoniu cultural și în sectorul său plin de viață. Această țară renumită pentru "excepția sa culturală" susține o mare varietate de producții, aici cultura nu este văzută ca o simplă marfă ca oricare alta. Franța identifică o noțiune unică de bunuri artistice, culturale și creative care le distinge pe plan mondial.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Recunoscută ca cea mai importantă instituție de formare franceză în domeniul comerțului internațional, cu un accent unic pe industria maritimă, acest MSc sărbătorește 60 ... [+]

O viziune globală a transportului

Recunoscută ca cea mai importantă instituție de formare franceză în domeniul comerțului internațional, cu un accent unic pe industria maritimă, acest MSc sărbătorește 60 de ani de expertiză în domeniile logisticii și optimizării afacerii. Își întărește puterea din legăturile profunde cu lumea corporativă, istoria sa și calitatea învățăturii sale. Dimensiunea internațională este piatra de temelie a acestui program care este construit în parteneriat cu AFTRAL pentru a permite studenților să gestioneze întrebări internaționale și strategice legate de transport, lanțul de aprovizionare, depozitare, vamă, IT. Acest Master oferă o abordare globală care permite studenților să dezvolte competențe cheie în trei domenii: Comerț Internațional, Transport Internațional și Logistică.... [-]

Franţa Marsilia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Programul lider în Europa de a dezvolta această experiență duală. ... [+]

Faceți diferența prin aderarea la noul MSc în Corporate

Astăzi, toate companiile financiare integrează noi provocări etice și societale în strategiile de investiții și de alocare a activelor și caută profiluri calificate.

Scopul MSc este de a instrui profesioniștii cu o înțelegere perfectă a instrumentelor financiare, iar atât expertiza financiară cât și cea extra-financiară sunt esențiale pentru evoluția carierei în finanțe.

Veniți să explorați finanțarea dintr-un unghi diferit, cu o facultate bine pregătită, cu experți și o rețea de parteneri puternici care să faciliteze plasarea locurilor de muncă.

Cu acest MSc, aduceți o valoare adăugată reală carierei dumneavoastră. Aveți acces la o gamă largă de oportunități atât în meserii tradiționale, cât și în noile profesii inerente problemelor ESG.... [-]

Franţa Marsilia Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Un veritabil dezvoltator de afaceri, inginerii de afaceri sunt specializați în mediul Business-to-Business și negociază soluții complexe, produse și servicii complexe cu ... [+]

Expertiză duală în tehnologie și management pentru a vă accelera cariera

Un veritabil dezvoltator de afaceri, inginerii de afaceri sunt specializați în mediul Business-to-Business și negociază soluții complexe, produse și servicii complexe cu profit. Nu numai că își administrează portofoliul de afaceri, dar propun, de asemenea, soluții globale globale pentru companiile lor de clienți.

Se poziționează ca interfață între echipele comerciale și tehnice, inginerii de afaceri coordonează și implementează proiecte majore de la început până la sfârșit.

În ultimii 30 de ani, Programul de Inginerie pentru Afaceri a fost conceput special pentru profiluri științifice sau tehnice. Obiectivul programului este de a dezvolta competențe comerciale și manageriale la cel mai înalt nivel, astfel încât absolvenții noștri să poată elabora strategii de afaceri și să gestioneze proiecte inovatoare.... [-]

Franţa Toulon
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Programele ISLI au fost înființate în 1984 pentru a satisface o cerere din partea asociațiilor profesionale internaționale și au devenit programele de lider în cadrul Glo ... [+]

Valoare prin inovație și creativitate

Programele ISLI au fost înființate în 1984 pentru a satisface o cerere din partea asociațiilor profesionale internaționale și au devenit programele de lider în cadrul Global Supply Chain Management la nivel mondial. Reputația lor internațională se bazează pe recunoașterea profesională, echipa de cercetare, publicațiile și pedagogia experimentală. Aceștia sunt acreditați de "Institutul de Achiziții Chartered

Master în Managementul Global de Supply Chain pregătește persoane fizice pentru a face față provocărilor unei noi ere în managementul afacerilor. Managerii de succes sunt cei care iau o abordare globală a analizei lor și știu cum să construiască o arhitectură a lanțului de aprovizionare pentru rețelele din întreaga lume.... [-]

Franţa Bordeaux
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Marketingul digital are un impact tumultuos asupra întregii societăți, înlăturând practicile stabilite de companii, organisme guvernamentale și utilizatori. Au apărut noi ... [+]

Training Agile Digital Marketers

Marketingul digital are un impact tumultuos asupra întregii societăți, înlăturând practicile stabilite de companii, organisme guvernamentale și utilizatori. Au apărut noi profesii și noi practici, ceea ce a dus la un decalaj de competențe pe piață și la o nevoie urgentă de formare profesională nouă în aceste domenii.

Într-un mediu în continuă schimbare, în care abilitățile se dezvoltă rapid și disciplinele devin din ce în ce mai specializate, companiile trebuie să fie mai agile ca niciodată pentru a aborda provocările actuale.

Noul MSc în Digital Marketing

Veți descoperi în profunzime lumea globală a marketingului digital care se concentrează pe competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a construi și a pune în practică strategii cu valoare adăugată mare pentru companii. Programul se concentrează pe teme precum marketingul social media, analiza datelor, strategia digitală... [-]

Franţa Marsilia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

"Vinurile și băuturile spirtoase constituie un ecosistem mereu în schimbare, o industrie fragmentată, complexă și totuși fascinantă. Pentru a înțelege produsul și piața, ... [+]

"Vinurile și băuturile spirtoase constituie un ecosistem mereu în schimbare, o industrie fragmentată, complexă și totuși fascinantă. Pentru a înțelege produsul și piața, este necesar să avem baze tehnice solide, dar și să putem evalua situația financiară, economică , problemele de marketing și de mediu, tendințele, oportunitățile și constrângerile. Pentru a răspunde provocărilor de mâine, elevii trebuie să fi primit cheile, să fie ghidați și apoi să dezvolte o viziune globală.

La vinul Kedge

Jeremy Cukierman, maestru al vinului

De ce să alegeți acest program?

Învățare prin practică

Având în vedere legătura dintre studenți, lectori și companii, studenții participă activ la formarea proprie.... [-]

Franţa Bordeaux
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Creat acum 20 de ani, Sportul Internațional ... [+]

Un program de învățământ superior de vârf dedicat industriei sportive

Creat acum 20 de ani, Sportul Internațional

Puterea programului constă în capacitatea acestuia de a instrui managerii în conformitate cu cerințele acestei piețe extrem de specifice și exigente, datorită expertizei sale unice la intersecția marketingului evenimentelor și a dreptului sportiv.

90% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în termen de 6 luni de la absolvire.Salariu mediu anual de 35.000 EUR.500 absolvenți la nivel global.30 companii partenere.De ce să alegeți acest program?

Expertiză academică și profesională dublă

Profesori-cercetători care sunt experți în industria sportivă profesională.Recunoscuți profesioniști din industrie care să permită elevilor să dobândească cunoștințe și abilități diferențiate și căutate pe piața muncii.... [-]
Franţa Marsilia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kedge Business School

Cursul de marketing al datelor Kedge tratează experți versatil, care vor evolua într-un mediu mereu în schimbare. Prin combinarea datelor cu stăpânirea tehnicilor de mark ... [+]

Cursul de marketing al datelor Kedge tratează experți versatil, care vor evolua într-un mediu mereu în schimbare. Prin combinarea datelor cu stăpânirea tehnicilor de marketing digital, Masterul răspunde provocărilor pieței în lipsa cunoștințelor manageriale în aceste domenii.

Obiectivele acestei instruiri în Managementul Datelor

Cu profesii digitale, noi profesii și noi practici sunt în curs de dezvoltare, ceea ce duce la o nevoie reală de formare. Scopul MS Digital Marketing

punctele forteCross-training și formare complementarăIntegrarea dateloralternativPedagogia bazată pe proiectO educație variată pentru o ocupație puternicăUn ecosistem de parteneri renumițiIntegrare puternică cu ecosistemul localAbilitățile dezvoltateManagementul de proiectAu fost căutate acreditările profesionaleExperiența utilizatorilorDesign graficcurs... [-]
Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
Part time
13 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa
Address
Kedge Business School
Marsilia, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa
Address
Kedge Business School
Paris, Île-de-France, Franţa
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, China
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, China
Address
Kedge Business School
Dakar, Regiunea Dakar, Senegal