Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istorie

Fondată de Cartier în 1990, Institut Supérieur de Marketing du Luxe oferă singura formare din lume dorită și susținută de profesioniști din acest sector.

De la crearea sa, a cunoscut un succes fără succes.

Numărul unu rang pentru educarea studenților interesați să lucreze în sectorul de lux, MBA-ul său specializat este referința în acest sector în Franța și la nivel internațional.

Sup Del Luxe a fost un Catedra Cartier pentru ultimii 30 de ani și salută o sută de studenți în fiecare an din întreaga lume.

Editorial

Astăzi, luxul este prezent în fiecare profesie. Potențialul imens al acestui sector în economia globală este o reflectare a concurenței care se desfășoară (în prezent și în viitor) între mărci și grupuri.

Pentru a reuși în acest sector, tinerii manageri trebuie să dobândească cunoștințe complete despre codurile și tehnicile sale, să-și cunoască competențele de marketing pertinente și aplicația lor specifică pentru distribuția internațională a produselor de lux.

De asemenea, trebuie să stabilească o rețea de contacte bine rotunjite - vitale pentru deschiderea ușilor din casele de lux importante.

În cele din urmă, trebuie să-și dea seama că Luxul este un univers într-o stare de tensiune creativă constantă. Ei trebuie să învețe să hrănească acea creativitate respectând în același timp tradiția.

Institut Supérieur de Marketing du Luxe oferă studenților și profesioniștilor care lucrează o oportunitate de a câștiga un MBA specializat în marketingul de marcă de lux și managementul internațional. Această formare este vitală pentru a înțelege companiile de lux și pentru a le deschide porțile.

Sup Del Luxe oferă chei pentru universul de lux printr-o serie de oportunități unice:

 • Un program exclusiv permanent în legătură cu nevoile sectorului.
 • O metodă unică de predare oferită de profesioniști și case de marcă.
 • Săptămâna de contact cu factorii de decizie din lumea luxului.
 • Sponsorizarea fiecărui student de către un profesionist din sector.
 • Vizite la companii, târguri profesionale, ateliere de creație, centre de producție, noduri logistice etc.
 • Seminarii în Franța și în străinătate.
 • Interviuri cu agenții de recrutare și directori de resurse umane.
 • Oportunități de întâlnire cu presa și alte mijloace de informare în masă.
 • Accesul regulat la o rețea de 1500 de absolvenți care ocupă locuri de muncă la nivel înalt în companiile de lux.

Misiune

Sup Deluxe a identificat următoarele obiective principale:

 • Crearea unui teren de creștere a tinerilor manageri pentru gama de profesii din sector, în strânsă cooperare cu brandurile,
 • Apărați valorile luxului în timp ce animați și îmbogățiți un observator și un centru de cercetare și studii de referințe de lux la scară globală,
 • Promovarea unei culturi generale generale a sectorului prin publicarea frecventă a cărților.

Locații

Paris

Address
1, rue de Bougainville
75007 Paris, Île-de-France, Franţa