ITECOM Art Design Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

STRUCTURA unic în inima Parisului

Situat între Opera Garnier, Bourse și Palatul Brongniart, instituția noastră pariziană funcționează pe 1200 m², cu echipamente de calculator mai mult de 200 de Mac-uri și PC-uri a caror software este actualizat în fiecare an.

Echipa de predare ITECOM ART DESIGN PARIS este animat de dorința de a perioadelor întotdeauna alternative de inspirație, schimb de idei, de învățare și o adevărată aventură profesională.

DIDACTIC ABORDARE ADAPTAT

Know-how timp de 35 de ani, în mijlocul creației și Web.

ITECOM apreciază experiența de afaceri și pune în aplicare dimensiunile fundamentale ale formării efective: perioadele de predare și contracte de studiu cu companiile partenere.

O SPRIJIN PENTRU MUNCĂ

ITECOM PROIECTARE ART este totul despre know-how timp de 35 de ani, în mijlocul creației, cu dorința de a evoluează în mod constant pentru a se potrivi cu realitatea economică a piețelor. Fiecare difuzor joacă un rol important în procesul de predare elevii noștri prin practicarea profesionalism.

ITECOM ART DESIGN îmbunătățește experiența de afaceri și punerea în aplicare a celor două dimensiuni fundamentale ale formării efective:

  • Perioadele de educație.
  • contracte de studiu cu companiile partenere.

Aceste cursuri completează formarea selectate printr-o experiență practică de teren.

Acest aspect dublu de formare vă permite să valideze cunoștințele dobândite prin acordarea de dimensiune practică și profesională.

Aceasta este o abordare esențială pentru o afacere de integrare de succes.

ITECOM banner-2

48758_15578048_1248097828561805_2795122766263350374_o

800 ABSOLVENȚII DE LA CREA ITECOM

Absolvenții noștri care ocupă poziții de răspundere în afaceri mass-media și artele aplicate sunt un atu extraordinar pentru rețeaua noastră în expansiune.

Într-adevăr, acestea sunt acum susceptibile de a fi prezente în diferite sectoare de activitate naționale ca internațional.

Absolvenții noștri sunt mai presus TOATE NOASTRE AMBASADORILOR

Absolvenții noștri sunt foarte adesea numesc ITECOM ART DESIGN pentru a oferi internship sau oferte de munca.

Ele sunt implicate în procesul de predare și de multe ori apar în sălile de clasă pentru a întâlni, să se angajeze, ghid pentru cei mai buni studenți în cariera lor viitoare.

Este un schimb pe care studenții se așteaptă în special pentru a discuta despre viitoarea lor profesie.

AbsolvenŃi TOATE CONTINENTE

Cu rețeaua tot mai mare de ITECOMIENS și know-how-ul, nu este neobișnuit pentru a vedea studenții noștri merg în străinătate în companiile de renume mondial, cum ar fi Ubisoft, L'Oreal, ForMek, Havas, Publicis, Alvarez International, districtul Digital, Sephora, Societe Generale ...

48759_DSC_0041

Locații

Paris

ITECOM Art Design Paris

Address
12 rue du 4 Septembre
75002 Paris, Île-de-France, Franţa