International Space University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce este ISU? Universitatea Spațială Internațională este o instituție non-profit privat, recunoscut oficial ca un institut de învățământ superior în Franța de către Ministerul francez al Educației (decretul MENS0400386A din 27 februarie 2004). Este specializată în furnizarea de instruire la nivel de absolvent pentru viitorii lideri ai comunității spațiu global în curs de dezvoltare, la Campus sale Central din Strasbourg, Franța, și în locații din întreaga lume. În două luni Programul de Studii Spațiale și de un an programul de masterat, ISU oferă studenților săi un curriculum de bază unică care să acopere toate disciplinele legate de programele spațiale și a întreprinderilor, știința spațiului, inginerie spațiu, ingineria sistemelor, politica spațială și de drept, de afaceri și de gestionare a , și spațiu și societate. Ambele programe implică, de asemenea, o intensă cercetare elev Echipa de proiect oferindu-le studenților internaționali absolventi si profesionisti spațiu tinerilor posibilitatea de a rezolva probleme complexe, lucrand impreuna intr-un mediu intercultural. De la infiintarea sa in 1987, ISU a absolvit mai mult de 3700 de studenți din peste 100 de țări. Împreună cu sute de ISU facultate și profesori din întreaga lume, absolventii ISU cuprinde o rețea extrem de eficient de profesioniști spațiu și lideri care facilitează în mod activ cariera de creștere individuală, activități profesionale și cooperarea spațială internațională. Misiunea ISU audiență webThe Universitatea Spațială Internațională dezvoltă viitorii lideri ai comunitatii spațiu mondial prin oferirea de programe educationale interdisciplinare studenților și profesioniști spațiu într-un mediu internațional, intercultural. ISU asemenea, servește ca un forum international neutru pentru schimbul de cunoștințe și idei cu privire la aspectele dificile legate de aplicațiile spațiale și spațiu. Programele ISU da abilitatile critice esențiale pentru viitoarele inițiative spațiu în sectorul public și privat în timp ce ei:

inspira entuziasm promoveze înțelegerea și cooperarea internațională favoriza o rețea globală interactivă de studenți, profesori și alumni încurajeze dezvoltarea inovatoare a spațiului în scopuri pașnice: pentru a îmbunătăți viața pe Pământ și avansa omenirea în spațiu.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Studii Spațiale

Campus Cu normă întreagă September 2018 Franţa Strasbourg Australia Adelaide + 1 mai mult

ISU Maestru de Studii Spațiale (MSS) program este conceput pentru studenții care doresc pentru un avantaj competitiv, care îi va ajuta să obțină o carieră în sectorul spațial, profesioniști interesați în a face o carieră se mute în sau în sectorul spațial, și cercetătorii care doresc să-și lărgească cunoștințele lor sau de a face trecerea de la viața academică în industria spațială. [+]

Reînnoirea viitor - ISU Maestru de Studii Spațiale Programului

ISU are plăcerea să anunțe că în lunile următoare se va efectua o reimaginare și reînnoire de master sale de mare succes de Studii Spațiale (MSS) de program.

Încă de la începuturile sale în 1995, această bază de program ISU - încapsulare abordare internațional, intercultural și interdisciplinar ISU la educație spațiu - a produs absolvenți multi-calificați capabili să îndeplinească cerințele de sectorul spațial, fie în guvern, industrie sau din mediul academic. Ca se apropie de MSS an 20, ISU se angajează să revizuirea realizările sale până în prezent, promovarea aspectele sale cele mai de succes și identificarea de noi domenii de inovare în scopul de a oferi absolvenții săi, cu posibilitatea de maxim să dezvolte carierele lor ulterioare.... [-]