ISC Paris Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala de Management ISC Paris

Înființată în 1963, ISC Paris - Business School se angajează să furnizeze elevilor de afaceri competențele de management de înaltă calitate necesare pentru a funcționa și a se desfășura într-un mediu global.

ISC Paris , acreditată de AACSB, face parte din sistemul de recrutare francez "Grandes Ecoles", care este extrem de selectiv, care grupează unități de învățământ superior care operează în afara sferei universităților. În Franța, doar 50 de școli de conducere au dreptul de a conduce un program "Grande Ecole" cu un masterat în management, iar doar 30 dintre aceștia sunt, ca ISC Paris , membri ai prestigioasei Conférence des Grandes Ecoles.

Majoritatea programelor noastre sunt bilingve - engleza / franceza. Programe oferite în limba engleză:

  • Burlac,
  • Maestrul Grande Ecole,
  • Maestru in stiinta,
  • MBA.

Situat la Paris, unde se află majoritatea corporațiilor multinaționale de frunte, școala beneficiază de reputația de afaceri a capitalei franceze, o locație importantă în care se organizează forumuri profesionale, conferințe și târguri. Rezultă că studiul la ISC Paris poate deschide ușile pentru mai multe cariere într-o varietate de domenii, inclusiv cele care se ocupă de modă, finanțe, high tech, ospitalitate, sisteme informatice, comerț internațional, bunuri de lux, distribuție cu amănuntul, tehnologie, .

Cu rețeaua noastră de peste 140 de universități partenere din peste 50 de țări, nu numai că oferim studenților noștri oportunități de carieră nelimitate, ci îi încurajăm să descopere o diversitate de culturi pentru a obține o perspectivă internațională mai largă.

Suntem siguri că dacă sunteți ambițios pentru a avea o carieră internațională și doriți să studiați într-unul din cele mai fascinante și dinamice orașe din lume, ISC Paris - Business School este locul potrivit pentru dumneavoastră.

Locații

Paris

Address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 Paris, Île-de-France, Franţa

Acreditări

AACSB Accredited