Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Scoala de Management ISC Paris

Înființată în 1963, ISC Paris - Business School se angajează să furnizeze elevilor de afaceri competențele de management de înaltă calitate necesare pentru a funcționa și a se desfășura într-un mediu global.

ISC Paris , acreditată de AACSB, face parte din sistemul de recrutare francez "Grandes Ecoles", care este extrem de selectiv, care grupează unități de învățământ superior care operează în afara sferei universităților. În Franța, doar 50 de școli de conducere au dreptul de a conduce un program "Grande Ecole" cu un masterat în management, iar doar 30 dintre aceștia sunt, ca ISC Paris , membri ai prestigioasei Conférence des Grandes Ecoles.

Majoritatea programelor noastre sunt bilingve - engleza / franceza. Programe oferite în limba engleză:

  • Burlac,
  • Maestrul Grande Ecole,
  • Maestru in stiinta,
  • MBA.

Situat la Paris, unde se află majoritatea corporațiilor multinaționale de frunte, școala beneficiază de reputația de afaceri a capitalei franceze, o locație importantă în care se organizează forumuri profesionale, conferințe și târguri. Rezultă că studiul la ISC Paris poate deschide ușile pentru mai multe cariere într-o varietate de domenii, inclusiv cele care se ocupă de modă, finanțe, high tech, ospitalitate, sisteme informatice, comerț internațional, bunuri de lux, distribuție cu amănuntul, tehnologie, .

Cu rețeaua noastră de peste 140 de universități partenere din peste 50 de țări, nu numai că oferim studenților noștri oportunități de carieră nelimitate, ci îi încurajăm să descopere o diversitate de culturi pentru a obține o perspectivă internațională mai largă.

Suntem siguri că dacă sunteți ambițios pentru a avea o carieră internațională și doriți să studiați într-unul din cele mai fascinante și dinamice orașe din lume, ISC Paris - Business School este locul potrivit pentru dumneavoastră.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


ISC Paris Business School

Asigurarea calității recunoașterii naționale de către Ministerul Educației din ISC Paris face parte din sistemul "Grandes Ecoles", care paralel cu sistemul universitar de ... [+]

Maestru

Asigurarea calității recunoașterii naționale de către Ministerul Educației din ISC Paris face parte din sistemul "Grandes Ecoles", care paralel cu sistemul universitar de stat și include toate școlile de afaceri franceze.

Calitatea curriculum-ului în toate Grandes Ecoles, publice sau private, este asigurată de Ministerul Educației Naționale. ISC Paris este pe deplin acreditată de Ministerul Francez care acordă "visa de l'état" tuturor diplomelor ISC.

Programul durează 2 sau 3 ani (în funcție de nivelul anterior de studiu) și aveți posibilitatea de a studia în limbile franceză și / sau engleză. Veți beneficia de cea mai înaltă calitate a cadrelor universitare, care vă va permite să dobândiți competențe și calificări valoroase pentru a vă îmbunătăți cariera. Există un aport pe an în luna septembrie.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
La zi
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

https://www.youtube.com/watch?v=2UVJ19pIsms

Address
ISC Paris Business School 22, Bd du Fort de Vaux
75017 Paris, Île-de-France, Franţa