ISC Paris Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala de Management ISC Paris

Înființată în 1963, ISC Paris - Business School se angajează să furnizeze elevilor de afaceri competențele de management de înaltă calitate necesare pentru a funcționa și a se desfășura într-un mediu global.

ISC Paris face parte din sistemul de recrutare franceză foarte selectiv "Grandes Ecoles", care grupă unități de învățământ superior care operează în afara sferei universităților. În Franța, doar 50 de școli de conducere au dreptul de a conduce un program "Grande Ecole" cu un masterat în management, iar doar 30 dintre aceștia sunt, ca ISC Paris, membri ai prestigioasei Conférence des Grandes Ecoles. Masterul obținut de ISC Paris este aprobat de Ministerul Educației din Franța. După obținerea tuturor acreditărilor naționale necesare în Franța, în prezent pregătim calea pentru recunoașterea și certificările internaționale.

Situat la Paris, unde se află majoritatea corporațiilor multinaționale de frunte, școala beneficiază de reputația de afaceri a capitalei franceze, o locație importantă în care se organizează forumuri profesionale, conferințe și târguri. Rezultă că studiul la ISC Paris poate deschide ușile pentru mai multe cariere într-o varietate de domenii, inclusiv cele care se ocupă de modă, finanțe, tehnologie înaltă, ospitalitate, sisteme informatice, comerț internațional, bunuri de lux, distribuție cu amănuntul, tehnologie, .

Toate programele noastre în Studii de Afaceri și Management, cu 20 de domenii, oferă studenților noștri acces la competențe nelimitate, ceea ce le va stimula cu siguranță în cariera lor ulterioară. Cu rețeaua noastră de peste 160 de universități partenere din peste 50 de țări, nu numai că oferim studenților noștri oportunități de carieră nelimitate, ci și îi încurajăm să descopere o diversitate de culturi pentru a obține o perspectivă internațională mai largă. Majoritatea programelor noastre sunt bilingve - engleza / franceza. Peste 120 de cursuri sunt oferite în limba engleză.

Suntem siguri că dacă sunteți ambițios pentru a avea o carieră internațională și doriți să studieți într-unul din orașele cele mai fascinante și dinamice din lume, ISC Paris - Business School este locul potrivit pentru dumneavoastră.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea An Fundațional » Vedea Summer courses » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Contactează
Adresa locaţie
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

Paris, Ile-de-France, 75017 FR