ISARA Lyon

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISARA-Lyon este un francez "grande école" (absolvent de facultate), specializata in agricole, alimentare și știința mediului. Este recunoscut de către Ministerul francez al Agriculturii. ISARA oferă o gamă largă de licență și nivel de master curriculum în agronomie, produse alimentare și știința mediului.

De asemenea, dezvoltarea activităților de cercetare și servicii de consultanță, în special în două domenii:

Agroecologie Sisteme de alimentare durabile

Misiunea noastră:

Educarea viitorilor manageri cu un nivel ridicat de cunoștințe științifice și responsabilitate etică, care sunt capabili să anticipeze și să sprijine schimbările sociale pentru a răspunde provocărilor naționale și internaționale în alimente, agricultură și mediu. Dezvoltarea excelență internaționale în sistemele de alimentare durabile Agroecologie și Participă la o dezvoltare benefică pentru cea mai mare parte a populației, dezvoltarea proiectului sprijin și inovare, dezvoltarea cunoștințelor științifice și tehnice. Participă la dezbaterea publică, și să sprijine apariția unor noi idei referitoare la știință și societate, economie și politică.

ISARA-Lyon oferă mai multe programe de studii, printre care:

ISARA-Lyon Engineering, cursuri, pot fi urmate ca un student full-time sau ucenic după finalizarea cu succes a învățământului secundar, și poate fi, de asemenea, realizată prin educație continuă sau, pentru cei fără calificare de intrare-cerințelor, prin validare de experiență de lucru anterior. Master European (CGE), în Agroecologie coordonat în colaborare cu Universitatea Norvegiană de Științe ale Vieții (Norvegia) și în parteneriat cu alte universități europene și americane. Master (CGE), în Agroecologie și agricultura ecologica cu Universitatea Wageningen (Olanda). Master Sisteme europene durabile de alimente în parteneriat cu mai multe universități europene.

ISARA-Lyon sa mutat în 2007, pe un nou campus, oferind facilități excelente, inclusiv:

9 laboratoare tehnologice și științifice Platforma tehnologică 1 alimente 1 incubator de afaceri care însoțește antreprenori inovatoare în sectorul agricol și alimentar

Mediul profesional și capacitatea de inserție profesională a studenților:

ISARA-Lyon este stabilit în Lyon, în sud-estul Franței, într-un mediu foarte dinamic aproape de companii, centre de cercetare și profesioniștii care lucrează în agricultură, industria alimentară, dezvoltarea rurală și sectorul de mediu.

Este situat pe site-ul AGRAPOLE, un grup de excelență specializat în agricultură și produse alimentare, care include peste 50 de organizatii profesionale ale acestor sectoare.

Studiați în Lyon, un oras vibrant:

Lyon este orașul doilea rang în Franța în ceea ce privește a populației sale de student. Lyon este dotat cu tradiții culturale și gastronomice bogate și vechi oraș sa este un Patrimoniului Mondial UNESCO. Orașul nostru plină de evenimente ofera o calitate exceptionala a vietii.

Lyon a 130.000 de elevi au multe oportunități de a se bucura de locuri și evenimente fascinante, de exemplu partidele de seara organizate pe barje riverane, renumitele "Lumini" (Fête des Lumieres), Festivalul de Dans (Biennale de la Danse), muzica Nuits de Fourvière, dans și festival de teatru, excursii cu role-blade se poate descoperi Lyon noaptea ... Lyon dispune de toate facilitățile de un oraș mare fiind în același timp ușor de a negocia pe jos. Activități de petrecere a timpului liber în aer liber abunda datorită locație favorabilă Lyon aproape de munți și mare.

ISARA-Lyon în cifre:

900 de elevi 100 de membri ai personalului permanenți 200 difuzoare externe din lumea academică și profesională

Locații

Lyon

ISARA Lyon

Address
23 Rue Jean Baldassini
69364 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa
Număr de telefon
+33 4 27 85 85 10

Wageningen

Wageningen University & Research

Address
Wageningen, Gelderland, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 317 480 100