Read the Official Description

Cunoașteți ISA Lille

Suntem o Școală de Agricultură și Bioinginerie din Franța, care oferă cursuri de licență și programe de masterat cu specializări în Științe Agricole, Științe Alimentare, Științe ale Mediului și Economie, Marketing și Management, atât în ​​limba franceză, cât și în limba engleză.

Creat în 1963, campusul ISA din Lille face parte din Universitatea Catolică din Lille, cea mai mare instituție privată de învățământ superior din Franța, cu 26.000 de studenți cu normă întreagă și 2500 de studenți internaționali.

ISA Lille este recunoscută și acreditată de Comisia de Titres d'Ingénieur (Comitetul de Titluri de Inginer Franceză) și de Ministerul Educației și Agriculturii din Franța.

Pe lângă programele noastre academice și activitățile de cercetare, ISA Lille oferă activități de consultanță companiilor locale, precum și lideri mondiali în sectoarele agriculturii, industriei alimentare și mediului în Franța și în străinătate.

ISA Lille în cifre

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Misiunea noastră

Construiți un viitor mai luminos într-o lume durabilă

Planul strategic ISA Lille vizează încurajarea antreprenoriatului prin educație, inovare, cercetare și internaționalizare.

Educație

Programele noastre academice se bazează pe dobândirea de abilități științifice și tehnice solide, precum și dezvoltarea personală. Cursurile științifice, îndrumarea individuală, imersiunea profesională în programul nostru îi ajută pe studenți să-și construiască calea proprie, păstrând în perspectivă realitatea societății și a societății.

Cercetare și consultanță

Toate unitățile noastre de cercetare aparțin rețelelor de cercetare regionale, naționale și internaționale mai mari: universități, institute și departamente de cercetare și dezvoltare ale partenerilor noștri de afaceri. Aceste colaborări în evoluție contribuie la garantarea excelenței academice a educației studenților noștri și la avansarea inovării în domeniile noastre de cercetare.

Internațional

Nu există o educație globală fără expunere internațională. Internaționalizarea se află în centrul misiunilor ISA Lille: în programele noastre, prin mobilitatea studenților și a profesorilor, prin parteneriatele academice și profesionale și multe altele.

Parteneriate internaționale

Pe lângă faptul că face parte din multe rețele academice naționale și internaționale, ISA Lille a avut, de asemenea, peste 160 de parteneriate internaționale cu universități din domeniul agriculturii și științelor vieții din întreaga lume.

Partenerii noștri universitari

59242_Skjermbilde2017-10-26kl.21.45.18.png

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

MSc

ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

ISA Lille oferă o diplomă de master în științe alimentare, predată în limba engleză sau în limba franceză, în managementul durabil al producției alimentare, al calității, ... [+]

Master of Science și Inginerie,Maior în știința alimentară

ISA Lille oferă o specializare în științe alimentare, predată în limba engleză sau în limba franceză, în managementul durabil al producției alimentare, al calității, al siguranței și al mediului industrial.

Obiectivul acestui program este de a instrui viitorii manageri din industria alimentară să se ocupe de impactul acestui sector asupra mediului într-un context al globalizării.

Programul nostru de știință alimentară combină teoria și practica prin vizite la fața locului, excursii de studiu, experimente tehnologice alimentare, jocuri serioase, proiecte de cercetare și industriale și imersiuni profesionale.... [-]

Franţa Lille
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

ISA Lille oferă un Master of Science and Engineering cu o specializare în Știința Mediului, concentrându-se pe managementul durabil al poluării (SMaP). Programul SMaP, pr ... [+]

Știința Mediului

ISA Lille oferă un Master of Science and Engineering cu o specializare în Știința Mediului, concentrându-se pe managementul durabil al poluării (SMaP). Programul SMaP, predat în limba engleză sau în limba franceză, se bazează pe expertiza pe plan internațional pe care ISA Lille a câștigat-o în gestionarea siturilor poluate.

În ultimii 15 ani, ISA Lille și-a construit expertiza pe:

cursuri aplicate pentru remedierea solului, managementul deșeurilor, planificarea urbanăactivități de cercetare în domeniul poluării solului și remedierii solului (LGCGE National Lab)o rețea internațională de universități partenereparteneriate industriale

Programul Environmental Science este conceput pentru a instrui viitorii manageri și oameni de știință.... [-]

Franţa Lille
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Master of Science și Inginerie, majore în știința agricolă Majoritatea științelor agricole urmărește să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale companiilor, autoritățil ... [+]

Master în științe și inginerie, majore în științe agricole

Scopul principal al Științei Agricole este de a satisface nevoile actuale și viitoare ale companiilor, autorităților publice și laboratoarelor de cercetare prin formarea viitorilor manageri și a oamenilor de știință care beneficiază de expertiză franceză și europeană în domeniile:

creșterea animalelor, nutriția și producția modelarea, protecția și gestionarea sistemelor de culturi agricultura inteligentă și noile tehnologii în agricultură Obiectivele cursului

În primul rând, obiectivul fundamental al acestui program este de a avea o imagine generală a Științei Agricole. Cursurile variază de la teoria lanțului alimentar și gestionarea culturilor la creșterea animalelor și a plantelor. Deși această abordare generală este predată prin aspectele sale tehnice și științifice, este, de asemenea, esențial să se includă aspecte economice, sociologice și etice pentru a înțelege noțiunea de sustenabilitate în agricultură.... [-]

Franţa Lille
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Master of Science și Inginerie, majore în programul de Economie Agricolă, Marketing & Management echipează absolvenții ISA cu abilități necesare pentru a înțelege atâ ... [+]

Master of Science și Inginerie, Master în Economie Agricolă, Marketing & Management

Programul nostru de Economie Agricolă, Marketing & Management echipează absolvenții ISA cu abilități necesare pentru a înțelege atât fundamentele biologice și implicațiile economice ale activității agricole și bioinginerie. Învățat pe deplin în limba engleză, acest program se bazează pe expertiza pe care ISA Lille a câștigat-o în domeniul inovației și dezvoltării afacerilor, al finanțării și exportului, al marketingului industrial și al comerțului cu agricultura și bioingineria.

În special, acest program își propune să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale companiilor, autorităților publice și laboratoarelor de cercetare prin formarea viitorilor manageri în domeniile:... [-]

Franţa Lille
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to ISA Lille!