ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cunoașteți ISA Lille

Suntem o școală franceză de studii postuniversitare de agricultură și bioinginerie care oferă cursuri de licență și programe de masterat cu specializări în Științe Agricole, Științe Alimentare, Științe ale Mediului și Economie, Marketing

Creat în 1963, campusul ISA din Lille face parte din Universitatea catolică din Lille, cea mai mare instituție privată de învățământ superior din Franța, cu 26.000 de studenți full-time și 2500 de studenți internaționali.

ISA Lille este recunoscută și acreditată de către Comisia de Titres d'Ingénieur (Comitetul de Titluri de Inginer francez) și de Ministerul Francez al Educației și Agriculturii.

În plus față de programele noastre academice și activitățile de cercetare, ISA Lille oferă activități de consultanță companiilor locale, precum și lideri mondiali în sectoarele agriculturii, industriei alimentare și mediului în Franța și în străinătate.

ISA Lille în cifre

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Misiunea noastră

Construiți un viitor mai luminos într-o lume durabilă

Planul strategic ISA Lille vizează încurajarea antreprenoriatului prin educație, inovare, cercetare și internaționalizare.

Educaţie

Programele noastre academice se bazează pe dobândirea de abilități științifice și tehnice solide, precum și dezvoltarea personală. Cursurile științifice, îndrumarea individuală, imersiunea profesională în cadrul programului nostru îi ajută pe studenți să-și construiască calea proprie, păstrând în perspectivă realitatea societății și a societății.

Cercetare și consultanță

Toate unitățile noastre de cercetare aparțin rețelelor de cercetare regionale, naționale și internaționale mai mari: universități, institute și partenerii noștri de afaceri "R"

Internaţional

Nu există o educație globală fără expunere internațională. Internaționalizarea se află în centrul misiunilor ISA Lille: în programele noastre, prin mobilitatea studenților și a profesorilor, prin parteneriatele academice și profesionale și multe altele.

Parteneriate internaționale

Pe lângă faptul că face parte din numeroase rețele academice naționale și internaționale, ISA Lille a avut, de asemenea, peste 200 de parteneriate internaționale cu universități din domeniul agriculturii și științelor vieții din întreaga lume.

Partenerii noștri universitari110700_partners-networks.png

Locații

Lille

Address
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră