IRIS Sup'

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Selectați IRIS Sup „este garanția de formare recunoscut de stat, adaptat la lumea muncii, pentru cei care doresc să-și exercite sau de a dezvolta profesional într-un context internațional

IRIS Sup „școală IRIS

Creat de IRIS în 2002, IRIS Sup „este o instituție privată de învățământ superior tehnic înregistrat la rectorat Paris, care are ca scop de a instrui studenți și profesioniști în diverse meserii într-un context internațional.

Acesta oferă titluri de nivel I înregistrate în directorul național al certificări profesionale (RNCP), prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Monitorul Oficial din 3 martie 2017.

geopolitica și practica profesională

IRIS Sup de formare oferta“studenți:

  • cunoștințele necesare pentru a înțelege problemele internaționale și de a dezvolta capacitatea lor de analiză și propuneri pentru a ajuta la decizia în organizații;
  • scule profesionale, cu o mare parte dat de învățare prin simulare și punerea în situație de muncă, din primul an;
  • să se maturizeze și să dezvolte planurile lor de carieră în cadrul atelierelor dedicate.

promoții bogată diversitate

La IRIS Sup“, nu clone. Student sau profesional, franceză sau străină, fiecare vine cu călătoria, experiența, obiectivele, și va fi îmbogățit pe tot parcursul anului, deoarece învățăturile diversității de origine a studenților și a părților interesate.

IRIS Sup „în fiecare an, aproximativ 20% dintre elevi, reprezentând treizeci de naționalități.

Fluența în limba engleză este necesară în orice activitate internațională, unele cursuri sunt predate în limba engleză.

Monitorizarea și sprijin educațional

Cu peste 240 de studenți față în față, IRIS Sup „rămâne o structură în care anonimatul nu are loc. La începutul acestui an, fiecare student semneaza reguli interne, care reglementează relațiile cu profesorii și echipa de predare. Este necesară prezența în curs de desfășurare, iar lucrările trebuie să fie făcută la timp. Dialogul cu administrația este constantă: ridică o problemă administrativă sau de învățământ, fiecare student va găsi întotdeauna un interlocutor.

Elevii IRIS Sup „au o cameră de lucru în cazul în care sunt disponibile pentru a le titlurile din presa franceză și internațională, precum și 200 de reviste pe CAIRN. Mai multe calculatoare cu suita de birou, internet și WiFi, sunt deschise de acces.

cursuri de formare deschise pe lumea profesională

- organizarea favorabilă în studiu alternativ / practica: stagii de practică sau locuri de muncă 3 zile pe săptămână, în paralel cursuri din octombrie până în mai și cu normă întreagă din iunie până în decembrie.

- Contact cu profesioniști: toate părțile interesate implicate în întreprinderi, asociații, organizații internaționale sau serviciul public superior. cursurile lor se amestecă și contribuții teoretice, aplicații practice și experiențele de zi cu zi funcții într-un mediu internațional.

- activități de asociere ale IRIS: paralele la cursul lor, studenții IRIS Sup „pot participa la conferințe și colaborează în activitățile IRIS.

- Rețeaua Alumni: creat în 2008, Asociația Alumni IRIS își propune să aducă împreună o rețea care are acum mai mult de 1700 de absolvenți!

- Un birou stagiu: stagii responsabile publică anunțuri oferite studenților ca acesta devine pentru consiliere personalizată. Elevii IRIS Sup „sunt acum evaluate în sute de organizații publice și private.

Alege absolvire

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate conducând la două titluri de nivel 1 recunoscute de stat: Strategia Analyst International (ASI) și manager umanitar (CBM). Accesibil cu o tavă 3, cursurile ultimii doi ani. Titularii de o tavă 4 se poate aplica direct doilea an.

Anul 1 IRIS Sup' (Tava 4)

Gradul privat de studii fundamentale în Relații Internaționale (IR 1) sancțiuni anul 1 IRIS Sup. O necesitate pentru tava 3 fără experiență profesională, în acest an poate, de asemenea, permite studenților cu un grad mai mare științific pentru a obține o fundație solidă în politică, economică și diplomatică, înainte de a alege un domeniu de specializare în al doilea an.

Anul curs a 2 (Tava 5)

Strategia Internațională Analist [UPS]

3 cursuri pentru a dezvolta abilități analitice, de acțiune și de decizie de sprijin în medii internaționale:

- Geoeconomics

- apărare, de securitate și de gestionare a crizelor.

- Geoeconomics și de gestionare a riscurilor

Managerul umanitar [MH]

Un curriculum de bază pentru a dezvolta contextul lor capacitățile analitice de intervenție pe teren, controlul managementului ciclului de proiect (PCM) și programarea, împreună cu trei cursuri (strategice, operaționale, de advocacy și comunicare influență). Abilitățile sunt învățate de lucru pe proiecte în parteneriat cu ONG-uri sau asociații.

Similitudinile în toate activitățile de formare

Selecția (eligibilitatea privind întreținerea dosar la admitere), studii de ritm, mixul geopolitic și practica profesională, vorbitori profesionale în domeniile lor, sunt caracteristicile comune.

modalități de validare de formare adaptate la fiecare curs, sunt apropiate: evaluarea continuă (prezență, prezentări, note de curs, exerciții, simulări, etc.) examene (februarie și sfârșitul lunii mai); exemplu de realizare a unei memorii și oral; Raportul stagiu (septembrie).

Cursurile conduc de rangul 1 valori mobiliare (5) înregistrate BAC în directorul național al certificări profesionale *. Parteneriatele permit validarea maeștrilor 2 în paralel.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Bac 5 Curs Manager de advocacy umanitar și influența comunicațiilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Unele impacturi, modificări structurale și transformări nu se poate întâmpla fără strategii de advocacy și influență. Într-o lume în care puterea de moale, devine din ce în ce mai critică, este esențial să se cunoască această formă de putere, analiza-l și îmblânzi. Acest curs permite elevilor să dezvolte o înțelegere politică. pledează formidabila pentru cei mai vulnerabili, absolvenții acestui curs vor fi în măsură să analizeze actorii; de a influența conducătorilor auto și agenți ai schimbării, și de a construi strategii relevante și eficiente de influență, chiar și în mediile politice cele mai complexe. [+]

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate ducând la două calificări de nivel 1 recunoscute de stat (înregistrate în RNCP prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Jurnalul Oficial al 03 martie 2017), din 5 BAC:„Analist strategia internațională „și“ Managerul umanitar“.

Formarea care duce la titlu Managerul umanitar (Tava 5) combină expertiza în analiza strategică și geopolitică a IRIS și experiența ONG-urilor și a jucătorilor recunoscute de solidaritate internațională. Formarea se caracterizează printr-un miez de grupare cunoștințele și abilitățile în centrul de business manager umanitare și trei cursuri:

calea operaționalăcurs strategiccăi de advocacy și comunicare de influență... [-]

Diploma de BAC 5 Geoeconomics și managementul riscului

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Geoeconomics de curs și de management al riscului, nivelul bin 5, are un dublu obiectiv :. Pentru a instrui profesioniști capabile să înțeleagă mediul internațional al relațiilor economice internaționale, dincolo de singurele aspecte „de afaceri“ (război economic, cultură și de management, dezvoltarea durabilă, respectarea și due diligence, etc.), pentru a evalua riscurile, anticipează dificultăți, în scopul de a sprijini administrarea sau compania și angajații săi în activitățile lor internaționale; . Permite achiziționarea de instrumente necesare și a instrumentelor (monitorizare, inteligenta, de securitate) la procesul de luare a deciziilor într-o schimbare și de context internațional complex. . Asigurați-vă că originalitatea absolvenților profilelor prin dezvoltarea abilităților duale-(geoeconomy, stand-by sau respectarea, în urma cursul inițial), în scopul de a amplifica profesionalismul și capacitatea de inserție. [+]

Titlul „Strategia Analist Internațional“ își propune să dezvolte analitice, de acțiune și suport decizional în mediile internaționale.

Pentru a valida acest titlu 3 cursuri sunt posibile, care corespund specialități și lumi diferite:

Apărare, securitate și de gestionare a crizelorGéoconomie și managementul risculuiGeopolitică și de perspectivă

Cursul „Geoeconomics și de management al riscului“ este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management și ADIT, lider de informații strategice europene. De asemenea, sancționată printr-un certificat de formare în Geoeconomics și informații strategice comune IRIS / ESC Grenoble.

obiective... [-]


Diploma de BAC 5 în apărare, securitate și de gestionare a crizelor

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Cursul de apărare, de securitate și de gestionare a crizelor, la nivel tava 5, are ca scop :. Pentru a oferi studenților cu cunoștințe și înțelegere cheie asupra mediului strategic, probleme de apărare și de noi probleme de securitate; . Pentru a oferi metode și instrumente de lucru pentru luarea deciziilor în gestionarea crizelor. [+]

Titlul „Strategia Analist Internațional“ își propune să dezvolte analitice, de acțiune și suport decizional în mediile internaționale.

Pentru a valida acest titlu 3 cursuri sunt posibile, care corespund specialități și lumi diferite:

Apărare, securitate și de gestionare a crizelorGéoconomie și managementul risculuiGeopolitică și de perspectivă

Cursul „apărare, securitate și gestionare a crizelor“ este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management. Formarea, de asemenea, penalizat de un certificat în apărare, securitate și în comun de gestionare a crizelor IRIS / ESC Grenoble.

obiective

Cursul de apărare, securitate și gestionarea crizelor, nivelul 5 bac, are ca scop:... [-]


Diplome de niveau Bac 4 en Relații Internationale

Online Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris + 1 mai mult

Acest program este predat în limba franceză [+]

Acest program este predat în limba franceză/>

Citiți descrierea oficială franceză și aplicați aici: Diplôme de niveau Bac 4 en Relații internationale

[-]

Diplomă BAC 5 Geopolitică și Foresight

Online Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris + 1 mai mult

Geopolitica curs și previziune, 5 obiective. BAC confirmă cunoașterea și înțelegerea problemelor relațiilor internaționale ale studentului; . pentru a operaționaliza capacitatea de analiza a problemelor strategice contemporane; . pentru a oferi instrumentele și tehnicile profesionale utilizate într-un cadru profesional în legătură cu activitățile și problemele internaționale. [+]

Titlul „Strategia Analist Internațional“ își propune să dezvolte analitice, de acțiune și suport decizional în mediile internaționale.

Pentru a valida acest titlu 3 cursuri sunt posibile, care corespund specialități și lumi diferite:

Apărare, securitate și de gestionare a crizelorGéoconomie și managementul risculuiGeopolitică și de perspectivă

Cursul „Geopolitica și potențial“ este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management. De asemenea, sancționată printr-un certificat de formare în Geopolitică și de perspectivă comună IRIS / ESC Grenoble.

obiective

Geopolitica curs și previziune, 5 BAC, are ca scop:

confirmă cunoașterea și înțelegerea problemelor relațiilor internaționale ale studentului;pentru a operaționaliza capacitatea de analiza a problemelor strategice contemporane;pentru a oferi instrumentele și tehnicile profesionale utilizate într-un cadru profesional în legătură cu activitățile și problemele internaționale.... [-]

Tava 5 Diplomă Curs Manager de strategic umanitar

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Contextele de intervenție devin mai complexe și evoluează rapid. Acest curs permite studenților să dezvolte elasticitatea analitică și conceptuală, dând o expresie mai largă a creativității și, prin urmare, inovarea. Adevărat arhitect al programului, absolvenții acestui curs vor fi în măsură să ofere structuri de colaborare și / sau a punerii în comun eficiente, a gestiona mai multe proiecte, să însoțească echipele să se schimbe, de inovare și de transformare. [+]

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate ducând la două calificări de nivel 1 recunoscute de stat (înregistrate în RNCP prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Jurnalul Oficial al 03 martie 2017), din 5 BAC:„Analist strategia internațională „și“ Managerul umanitar“.

Formarea care duce la titlu Managerul umanitar (Tava 5) combină expertiza în analiza strategică și geopolitică a IRIS și experiența ONG-urilor și a jucătorilor recunoscute de solidaritate internațională. Formarea se caracterizează printr-un miez de grupare cunoștințele și abilitățile în centrul de business manager umanitare și trei cursuri:

calea operaționalăcurs strategiccăi de advocacy și comunicare de influență... [-]

Tava 5 Diplomă Curs Manager de Umanitar Operațional

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Crizele se multiplica și să localizeze, punând jucători în intervențiile de urgență și post-urgență la încercare în ceea ce privește accesul, managementul riscului și eficacitatea ajutorului. Operarea curs permite elevilor să dezvolte o dimensiune tactică și de a îmbunătăți în mod semnificativ impactul programării de urgență și post-urgență. Absolvenții de la acest curs va fi în măsură să acționeze rapid și eficient, pentru a proiecta și implementa accesul la tactici cele mai vulnerabile, gestiona echipa lor și stresul lor într-un mediu nesigur, multicultural și complex. [+]

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate ducând la două calificări de nivel 1 recunoscute de stat (înregistrate în RNCP prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Jurnalul Oficial al 03 martie 2017), din 5 BAC:„Analist strategia internațională „și“ Managerul umanitar“.

Formarea care duce la titlu Managerul umanitar (Tava 5) combină expertiza în analiza strategică și geopolitică a IRIS și experiența ONG-urilor și a jucătorilor recunoscute de solidaritate internațională. Formarea se caracterizează printr-un miez de grupare cunoștințele și abilitățile în centrul de business manager umanitare și trei cursuri:

calea operaționalăcurs strategiccăi de advocacy și comunicare de influență... [-]

Videoclipuri

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et gestion des risques - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

IRIS Sup' - L'école des relations internationales de l'Institut IRIS

IRIS Sup' - School of International Affairs

Contactează

IRIS SUP'

Adresă, linia 1 2 bis rue Mercoeur
75011 Paris, Île-de-France, Franţa
website http://www.iris-sup.org/