IRIS Sup'

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Selectați IRIS Sup "este garanția unui training adaptat la lumea muncii, pentru cei care doresc să lucreze sau să lucreze profesional într-un context internațional.

IRIS Sup 'școală IRIS

Creat de IRIS în 2002, IRIS Sup „este o instituție privată de învățământ superior tehnic înregistrat la rectorat Paris, care are ca scop de a instrui studenți și profesioniști în diverse meserii într-un context internațional. Acesta oferă titluri de nivel I înregistrate în directorul național al certificări profesionale (RNCP), prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Monitorul Oficial din 3 martie 2017.

geopolitica și practica profesională

oferă studenților formațiuni IRIS Sup ':

  • cunoștințele necesare pentru înțelegerea problemelor internaționale și de a dezvolta capacitatea lor de analiză și propuneri care să ajute la punerea în organizații;
  • scule profesionale, cu o pondere mare dat de învățare prin simulare și punerea în situație de lucru, din primul an;
  • să se maturizeze și să dezvolte planuri de carieră în cadrul unor ateliere dedicate.

Diversitatea bogată de promoții

La IRIS Sup ', nu clone. Student sau profesionale, franceză sau străină, fiecare vine cu călătoria, experiența, obiectivele, și va fi îmbogățit pe tot parcursul anului, lecțiile de diversitatea de origine a studenților și a părților interesate.

IRIS Sup 'in fiecare an, aproximativ 20% dintre elevi, reprezentând treizeci de naționalități.

Fluență în limba engleză este necesară în orice activitate internațională, unele cursuri sunt predate în limba engleză.

Monitorizare și sprijin educațional

Cu 220 de elevi din fata-IRIS Sup „rămâne o structură în care anonimatul nu are loc. La inceputul acestui an, fiecare elev semnează reguli interne, care reglementează relațiile cu profesorii și echipa de predare.

Este necesară prezența în curs de desfășurare, iar lucrările trebuie să fie făcută la timp. Dialogul cu administrația este constantă: ridică o problemă de administrație sau de învățământ, fiecare student va găsi întotdeauna un interlocutor.

IRIS Sup studenții "au o cameră de lucru în cazul în care sunt disponibile pentru a le titlurile presei franceze și internaționale, precum și 200 de publicații de pe CAIRN. Mai multe tipuri de calculatoare cu suita de birou, acces la Internet si WiFi sunt gratuite.

Cursuri de formare deschise pe lumea profesională

O organizație favorabilă în domeniul educației prin cooperare / practică. Stagii sau locuri de muncă 3 zile pe săptămână, în paralel cursuri din octombrie până în mai și cu normă întreagă din iunie până în decembrie.

Contact cu profesioniști. Toate părțile interesate angajate în întreprinderi, asociații, organizații internaționale sau serviciul public superior. În timpul mixului lor și contribuții teoretice, aplicații practice și a trăit în funcțiile de zi cu zi într-un mediu internațional.

Asocierea cu activitățile IRIS. Alături de cursul lor, studenții IRIS Sup "pot participa la conferințe și să colaboreze la activitățile IRIS.

Reteaua de absolventi. Creat in 2008, Asociatia Alumni a IRIS își propune să aducă împreună o rețea care astăzi are mai mult de 1500 de absolvenți!

Un birou stagiu. stagii responsabile publică anunțurile oferite studenților ca acesta devine pentru consiliere personalizată. Elevii IRIS Sup 'sunt acum evaluate în sute de organizații private și publice.

parteneriate academice și profesionale

IRIS / Grenoble Ecole de Management.

Geopolitica devine o abilitate aproape indispensabilă a managerului. elevii GEM au posibilitatea de a-și petreacă ultimul an a programului Ecole Grande în cadrul programelor IRIS Sup: in RI 2 sau Géoéconomie și informații strategice. De asemenea, aceste IRIS urmează managementul strategic al unui profesor de predare Grenoble Ecole de Management și se bucură de GEM resurse on-line. Studenții care validează toate curriculum-ul obține, de asemenea, un certificat comun IRIS / GEM.

IRIS / EIE Paris 8.

Studenții înscriși în IRIS Sup 'în Relații Internaționale 1 și 2 și Géoéconomie se pot înscrie în mod condiționat la Institutul de Studii Europene (IES) din Paris, 8 să se pregătească în paralel cursul "Uniunea Europeană și globalizarea" Masterat menționează "Studii europene și internaționale". Un follow-up la IEE va articula curriculum-ului pentru ambele echipe.

IRIS / IPAG / UBO.

Un parteneriat între IPAG Universitatea din Western Bretagne IRIS permite formarea absolvenților "Managerul de Programe Internationale", "Relații Internaționale anul 2", "Acțiunea umanitară: chestiuni strategice și de management de proiect", "Defense , de securitate și de gestionare a crizelor ", care doresc să beneficieze de pe dispozitivul VES (validarea învățământului superior). Validarea IRIS va avea ca rezultat alocarea de credite ECTS pentru a obține unul dintre cursurile de specialitate Administration Maestru Ameo și Management Public emis de Ubo.

IRIS / ADIT.

lider de informații strategice europene, ADIT colaborează în dezvoltarea programului și informații strategice Géoéconomie IRIS, pe domeniile sale de expertiză.

IRIS / Crisotech.

Crisotech organizează exerciții de simulare și de formare Jocuri Business IRIS.

IRIS / ACF, MDM, PUI, Solidarités, MakeSense.

Studenții din Managerul umanitar de lucru pe proiecte propuse de ONG-uri din 2014 încoace.

Alegerea gradul dumneavoastră

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate conducând la două titluri de nivel 1 recunoscute de stat: Strategia Analyst International (ASI) și manager umanitar (CBM). Accesibil cu o Bac 3, cursurile ultimii doi ani. Posesorii unui Bac 4 se poate aplica direct doilea an.

Gradul 1 IRIS Sup „(4 + bac)

Gradul privat de studii fundamentale în Relații Internaționale (IR 1) sancțiuni anul 1 IRIS Sup. O necesitate pentru + 3 fără BAC experiență profesională, în acest an poate permite, de asemenea, studenților, cu un grad științific mai mare a unei baze solide pe politic, economic și diplomatic, înainte de a alege un domeniu de specializare în al doilea an.

Cursul doilea an (+ 5 BAC)

Strategia Internațională Analist [UPS]

3 cursuri pentru a dezvolta analitice abilități, acțiune și decizie de sprijin în mediile internaționale: * Relații Internaționale, Strategic Intelligence & Géoéconomie, de apărare, de securitate și de gestionare a crizelor. menționate Funcții: încărcare (e) de studiu și de somn; Insarcinatul (e) de dezvoltare; Charge (e) misiuni; Insarcinatul (e) studii prospective; Analistul economic / înțelegere internațională; Strategia Consilier; Responsabil pentru relațiile internaționale; Șef de Studii Economice; Managerul de informații de afaceri; manager de risc ...

Managerul umanitar [MH]

2 cursuri pentru a dezvolta contextul dumneavoastră capabilități de analiză de intervenție pe teren și proiect de management: Responsabil programe internaționale; Acțiunea umanitară: probleme strategice și management de proiect. Funcții acoperite: Director umanitar; Managerul de proiect; Coordonator / trice teren / programe / proiecte; Insarcinatul (e) / managerul de proiect / task; Coordonator / trice dispozitiv în curs de dezvoltare.

Similitudinile în toate activitățile de formare

Selectia (eligibilitatea privind întreținerea fișierelor la admitere), ritmul de studii (vezi pagina 22), geopolitica se amestecă și practica profesională, vorbitori de profesioniști în domeniile lor, sunt caracteristici comune. modalități de validare de formare adaptate la fiecare curs, sunt apropiate: evaluarea continuă (prezență, prezentări, note de curs, exerciții, simulări etc.) examene (februarie și sfârșitul lunii mai); realizarea unei memorii și oral; Raportul de stagiu (septembrie). Cursurile sunt finalizate prin diplome de învățământ particulare de bază sau mai mare. Parteneriatele permit validarea stăpânilor 2 în paralel.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

+ 5 Geopolitice BAC și De Perspectivă

Campus Cu normă întreagă October 2018 Franţa Paris

Titlul "Strategia Analist International" își propune să dezvolte analitice, de acțiune și de sprijinire a deciziilor în mediile internaționale. Cursul "Geopolitica și perspective", este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management. De asemenea, sancționată printr-un certificat de formare în Geopolitică și de perspectivă comună IRIS / ESC Grenoble. [+]

Titlul "Strategia Analist International" își propune să dezvolte analitice, de acțiune și de sprijinire a deciziilor în mediile internaționale.

Pentru a valida acest titlu a 3 cursuri sunt posibile, care corespund specialități și lumi diferite: - Apărare, securitate și gestionare a crizelor - Géoconomie și informații strategice - Geopolitică și perspective

Cursul "Geopolitica și perspective", este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management. De asemenea, sancționată printr-un certificat de formare în Geopolitică și de perspectivă comună IRIS / ESC Grenoble.

OBIECTIVE

Acest antrenament este accesibil, cu un nivel de diplomă + BAC 4 (1 Master sau echivalent). Ea are drept scop:... [-]


+ 5 în BAC De Apărare, De Securitate și De Gestionare A Crizelor

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Titlul "Strategia Analist International" își propune să dezvolte analitice, de acțiune și de sprijinire a deciziilor în mediile internaționale. Cursul "Apărare, securitate și gestionare a crizelor" este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management. De formare, de asemenea, evidențiată printr-un certificat în Apărare, Securitate și în comun de gestionare a crizelor IRIS / ESC Grenoble. [+]

Titlul "Strategia Analist International" își propune să dezvolte analitice, de acțiune și de sprijinire a deciziilor în mediile internaționale.

Pentru a valida acest titlu a 3 cursuri sunt posibile, care corespund specialități și lumi diferite: - Apărare, securitate și gestionare a crizelor - Géoconomie și informații strategice - Geopolitică și perspective

Cursul "Apărare, securitate și gestionare a crizelor" este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management. De formare, de asemenea, evidențiată printr-un certificat în Apărare, Securitate și în comun de gestionare a crizelor IRIS / ESC Grenoble.

OBIECTIVE

Această formare profesională, accesibilă, cu un grad de BA + 4, are ca scop:... [-]


+ 5 în Bac Geo-economie și Inteligență Strategică

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Titlul "Strategia Analist International" își propune să dezvolte analitice, de acțiune și de sprijinire a deciziilor în mediile internaționale. Cursul "Geo-economie și inteligență strategică" este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management și ADIT, lider de informații strategice europene. De asemenea, sancționată printr-un certificat de formare în Géoéconomie și informații strategice comune IRIS / ESC Grenoble. [+]

Titlul "Strategia Analist International" își propune să dezvolte analitice, de acțiune și de sprijinire a deciziilor în mediile internaționale.

Pentru a valida acest titlu a 3 cursuri sunt posibile, care corespund specialități și lumi diferite: - Apărare, securitate și gestionare a crizelor - Géoconomie și informații strategice - Geopolitică și perspective

Cursul "Geo-economie și inteligență strategică" este livrat în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management și ADIT, lider de informații strategice europene. De asemenea, sancționată printr-un certificat de formare în Géoéconomie și informații strategice comune IRIS / ESC Grenoble.

OBIECTIVE... [-]


Bac 5 Curs De Manager De Advocacy Umanitar

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

Formarea 5 conducând la Managerul umanitar combină expertiza strategică și geopolitică analiza IRIS și experiența ONG-urilor și jucătorii recunoscute de solidaritate internațională. Promovarea culturii traseului permite candidaților să dezvolte o înțelegere politică. [+]

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate ducând la două calificări de nivel 1 recunoscute de stat (înregistrate în RNCP prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Jurnalul Oficial al 03 martie 2017), Bac + 5„Analist în strategia internațională „și“ Managerul umanitar“.

Formarea care Managerul umanitar din titlu (5 Bac) combină expertiza în analiza strategică și geopolitică a IRIS și experiența ONG-urilor și a jucătorilor recunoscute de solidaritate internațională. Formarea se caracterizează printr-un miez de grupare cunoștințele și abilitățile în centrul de business manager umanitare și trei cursuri:

calea operațională curs strategic curs de advocacy ... [-]

Bac 5 Operațiuni Umanitare Curs De Manager

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Formarea 5 conducând la Managerul umanitar combină expertiza strategică și geopolitică analiza IRIS și experiența ONG-urilor și jucătorii recunoscute de solidaritate internațională. De operare curs ajută la dezvoltarea unei dimensiuni tactică și de a îmbunătăți impactul programării de urgență și post-urgență. [+]

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate ducând la două calificări de nivel 1 recunoscute de stat (înregistrate în RNCP prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Jurnalul Oficial al 03 martie 2017), Bac + 5„Analist în strategia internațională „și“ Managerul umanitar“.

Formarea care Managerul umanitar din titlu (5 Bac) combină expertiza în analiza strategică și geopolitică a IRIS și experiența ONG-urilor și a jucătorilor recunoscute de solidaritate internațională. Formarea se caracterizează printr-un miez de grupare cunoștințele și abilitățile în centrul de business manager umanitare și trei cursuri:

calea operațională curs strategic curs de advocacy ... [-]

Bac 5 Umanitar Manager De Curs Strategic

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

Formarea 5 conducând la Managerul umanitar combină expertiza strategică și geopolitică analiza IRIS și experiența ONG-urilor și jucătorii recunoscute de solidaritate internațională. Cursul strategic permite candidaților să dezvolte elasticitatea analitică și conceptuală, dând expresie mai largă pentru creativitate și, prin urmare, inovarea. [+]

IRIS Sup „oferă formațiuni geopolitice aplicate ducând la două calificări de nivel 1 recunoscute de stat (înregistrate în RNCP prin Ordonanța din 23 februarie 2017, publicată în Jurnalul Oficial al 03 martie 2017), Bac + 5„Analist în strategia internațională „și“ Managerul umanitar“.

Formarea care Managerul umanitar din titlu (5 Bac) combină expertiza în analiza strategică și geopolitică a IRIS și experiența ONG-urilor și a jucătorilor recunoscute de solidaritate internațională. Formarea se caracterizează printr-un miez de grupare cunoștințele și abilitățile în centrul de business manager umanitare și trei cursuri:

calea operațională curs strategic curs de advocacy ... [-]

Videoclipuri

Entretien avec Erwan Cotard, Directeur adjoint de la direction sûreté chez Engie

[Portrait d'enseignant] Rencontre avec Michel Maietta

[Portrait d'enseignant] Rencontre avec Jean de Gliniasty

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et intelligence stratégique - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

Contactează

IRIS SUP'

Adresă, linia 1 2 bis rue Mercoeur
75011 Paris, Ile-de-France, Franţa
website http://www.iris-sup.org/