IPAG Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în inima Parisului, IPAG Business School oferă studenților internaționali oportunitatea deosebită de a experimenta un mediu urban plin de viață alături de studiile lor academice. Campusul este situat în arondismentul 6, care are o cultură populară de cafenele; cafeneaua și restaurantul deschis de-a lungul bulevardelor Saint-Germain și Saint-Michel, barurile și puburile din cartierul latin, monumentele istorice, precum și incintele magazinelor de tip boutique și o scenă variată de artă. Din punct de vedere academic, IPAG este o instituție care este una dintre școlile superioare de master la nivel francez care îi satisface pe absolvenți cel mai mult (l'Etudiant 2013 și 2014). Toate acestea fac parte din motivul pentru care IPAG Business School este o alegere excelentă ca destinație de studiu în străinătate.

Internațional la IPAG

Integrarea internațională face parte din istoria noastră. Peste 2400 de studenți participă anual la o gamă largă de cursuri, atât în ​​limba franceză, cât și în limba engleză, cu posibilitatea de a studia la nivel global.
Cu 118 instituții partenere din 35 de țări, studenții au o gamă largă de țări și culturi pentru a explora programele noastre de schimb, diplomele duble, diplomele triple, programele MBA și stagiile. Programele noastre sunt concepute pentru a pregăti elevii cu abilitățile sociale și profesionale necesare avansării în mediul de afaceri provocator și în continuă schimbare. În plus, prezența orașului IPAG Business School oferă, de asemenea, oportunități excelente pentru studenții noștri de a-și integra studiile cu plasamentele de muncă.

Inovaţie

IPAG Business School își dedică eforturile pentru cercetarea calității în management și cea mai mare realizare a noastră este una dintre laboratoarele de cercetare de top din Franța. Avem pozitia de a doua cea mai renumita scoala post-Bac in domeniul managementului. Laboratorul IPAG a fost o investiție de bază de la înființare; se concentrează pe dezvoltarea cunoștințelor teoretice și aplicate în economie și management. Cu peste 70 de profesori sau membri afiliați, laboratorul a produs anual 150 de publicații în reviste economice și de management. Mai mult, laboratorul are membri ai unor colegii editoriale ale unora dintre cele mai importante reviste internaționale și găzduiește profesori de la unele dintre cele mai mari universități internaționale.

Cariere

Peste 85% dintre tinerii absolvenți ai IPAG își găsesc un loc de muncă în mai puțin de 3 luni, 54% dintre studenți își încep cariera profesională în companii mari sau devin antreprenori.
Elevii beneficiază de o gamă largă de suport care include pagina de lucru IPAG care leagă atât angajatorii, cât și studenții, acest serviciu exclusiv permite oportunități în cadrul companiilor partenere.
În plus, mulți studenți ai IPAG Business School primesc un contract permanent la sfârșitul stagiului lor final.

Programe

Programele predate în limba engleză includ:

  • Licențiat în Management Internațional
  • Bachelor of Business Administration
  • Programul de afaceri și management internațional
  • MBA Comerț Internațional
  • MBA de brand de lux de management
  • MBA Energie și sustenabilitate
  • MBA European Management
  • MBA Managementul afacerilor alimentare

Locații

Paris

IPAG Business School - Paris Campus

Address
184, bd Saint-Germain
75006 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 53 63 36 24

Grozav

Address
4, bd Carabacel
06000 Grozav, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa