IONISx

Introducere

Citește Descrierea Oficială

  • IONISx , ȘCOALA DEMATERIALIZATĂ

    Într-o lume în perpetuă transformare, învățarea înseamnă a ști să inovezi. Inovația face parte din ADN-ul grupului IONIS, iar educația digitală ca metodă recunoscută și dovedită de învățare astăzi nu face excepție. IONISx este dedicat în totalitate educației digitale și oferă, prin intermediul platformei sale IONISx .com, IONISx dezvoltate timp de peste treizeci de ani de către școlile grupului.

360 ° DIDACTICARE LA CARTE

Posibilitățile oferite de platforma IONISx sunt numeroase și variate, inclusiv cursuri care sunt permanent accesibile, ceea ce vă permite să învățați și să lucrați în mod asincron, fără constrângeri. Vorbitorii care au conceput conținutul sunt un amestec de experți profesioniști și academici, inclusiv mulți profesori din școlile grupului. Conținutul digital este elaborat în funcție de teme originale, cu un unghi precis, pentru a aduce o lumină nouă asupra subiectului și un know-how.

O nouă cale de învățare și formare

La IONISx digitalizarea educației grație MiMo marchează un pas important în „școala dematerializată”. MiMos (pentru „micro-module”) constă din mici capsule de învățare de până la 30 de minute pentru a învăța un concept cheie. Compuse din secvențe video, fișe rezumative, resurse suplimentare, exerciții formative și evaluative, acestea acoperă o imensitate de subiecți, atât computer, tehnic, economic ...

Până în prezent, IONISx a proiectat deja peste 2800 MiMo pentru a construi căi de învățare specifice. Aceste module pot fi vizualizate oricând și oriunde, inclusiv mobil și tabletă. Aceștia oferă cursanților o mare flexibilitate, liber să își organizeze programul în ritmul lor, în funcție de nevoile lor. O interfață de monitorizare elaborată permite oferirea de asistență personalizată și monitorizare pentru fiecare elev.

Locații

Franța Online

Address
Franța Online, Franţa