Citește Descrierea Oficială

Integrarea unui organism membru IONIS Educație Group este de a se alătura primului grup de învățământ superior privat din Franța.

Acesta este un avantaj care merge dincolo de realitățile structurale, este o stare de spirit împărtășită în jurul unei viziuni comune și valori puternice:

Importanța acordată practicilor de achiziții umane și, nu numai în asimilarea cunoștințelor, pentru că o școală este, de asemenea, un loc unde să-și consolideze personalitatea sa. Accentul major pus pe învățarea modificărilor la analiza modificărilor de a stăpâni situații noi. Deschiderea permanentă la International, dinamica de afaceri, inovația și creativitatea, spiritul de inițiativă și antreprenoriat.

Grupul IONIS întruchipează o învățătură de curent, pentru că el ascultă lumile și transformările pe care îl înconjoară. Înțelege mai bine familiile, studenții, tinerii și o mai bună integrare a evoluțiilor în societățile noastre, apare ca o datorie IONIS Education Group are nevoie să-și exercite pentru a rămâne în continuare relevant și eficient.

O singură rețea

Creat acum 35 de ani de Marc Sellam, IONIS Education Group este în prezent cel mai mare grup de învățământ superior privat din Franța. Douăzeci de școli și entități * se adună în 12 orașe din Franța, peste 23.500 de studenți de afaceri, marketing si comunicare, management, IT, aeronautică, energie, transport, biologie și creație ...

Grupul a dat IONIS are drept scop de a instrui informații noi pentru Enterprise. O deschidere puternică la International, o sensibilitate ridicată la inovație și spirit antreprenorial, o veritabilă "cultură de adaptabilitate și schimbare", acestea sunt principalele valori predate pentru viitorii absolvenți ai școlilor grupului . Ei vor deveni, astfel, actori-cheie în economia de mâine, care unește rețelele de absolvenți ai instituțiilor noastre, care împreună depășesc 65.000 de membri.

Sinergia dintre școli este întărită de dezvoltarea unei rețele digitale prin fibră optică, unică în învățământul superior din Franța: IONIS Sistem digital (Internet 1.5 Gbps, link-ul de fibre de 1Gbps între site-uri).

mare sensibilitate la inovație, o predilecție pentru antreprenoriat, o "cultură de adaptabilitate și schimbare" reală sunt principalele valori predate viitorilor absolvenți ai școlilor de IONIS Educație Group, celor care vor deveni actori-cheie în economia și lumea de mâine.

Aceștia sunt pilonii vocația necesară o nouă formă de Informații pentru Enterprise.

Fapte și cifre

1 campus digital în Franța, dedicat TIC și a internetului. Aproape 6.000 de elevi. Un site deschis 7/7, 24h / 24 pentru a ajuta elevii să trăiască proiectele lor în propriul lor ritm. Un singur grup care să reunească școli de inginerie și de expertiză digitale, laboratoare de cercetare, incubatoare si start-up. 4 școli: EPITA, Epitech, Web @ cademie, Ionis School of Technology & Management meltyNetwork, start-up fondat de Alexander Malsh (Epitech Promo 2009), vicepreședinte al Consiliului Național al Digital. Incubatoare: Valea Creative, parteneriat și Epitech Push'Pull și StartUp42 EPITA prin acceleratorul de pornire. Zece laboratoare de cercetare aplicată și fundamentală în toate domeniile digitale și de calculator. Peste 60 de asociații studențești implicate în multe domenii: sport, jocuri, animație japoneză, cultură, cercetare, antreprenoriat, robotică, foto, video ... Un echipament unic în Franța IONIS Sistem digital: un proprietar de fibre 1Gbps cu 1,5 Gbps de lățime de bandă, care leagă 12 orașe din Franța, unde opereaza IONIS Education Group.

Programe predate în:
  • Limba franceza

IONISx : la formation professionnelle 100% en ligne