Citește Descrierea Oficială

INSEEC Chambéry Campus

De la crearea sa in 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Programe universitare și postuniversitare la INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie și la CESNI (Studii de afaceri Centrul pentru sportivii de nivel internațional)
  • Programe part-time în educația Centrul Continuă

INSEEC Chambéry, parte a rețelei naționale de scoli de afaceri absolvent în Franța, este certificat de Ministerul Educației pentru a acorda o diplomă de absolvent în afaceri.

Prin intermediul unui examen de admitere național selectiv, INSEEC Chambéry Business School recrutează studenți care au absolvit o diplomă de liceu, plus cel puțin doi ani de învățământ superior.

INSEEC Chambéry Business School este unul din 34 membri ai Agera (Asociația instituțiilor de învățământ superior din regiunea Rhône-Alpes), o asociație recunoscută ca un reprezentant important al instituțiilor publice regionale și naționale. INSEEC Chambéry Business School participă la lucrările numeroase comitete Agera, în special Comisia cu privire la afacerile internaționale. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garantează o educație de calitate în funcție de practica sa de cercetare activă, care ne permite să:

  • Îmbunătăți continuu calitatea academică a programelor noastre, prin calificarea cadrelor didactice
  • Dezvoltarea imaginea Chambéry Business Group School, în special în străinătate
  • Contribuie la dezvoltarea de Management Science Research
  • Ajuta companiile rezolva problemele lor de management.

Având în vedere că gestionarea eficientă a competențelor angajaților este de a deveni un atu important pentru creșterea afacerilor și a competitivității acestora, INSEEC Chambéry Business School și Educație Continuă Centrul oferă programe de care raspund nevoilor precise ale comunității de afaceri. Acestea includ:

  • Cursuri centrate pe rezolvarea problemelor
  • (Cursuri în cadrul companiei și grup mixt, de mentorat) de educație personalizată
  • Multe programe care să conducă la diplome și certificări disponibile pentru oameni

De-a lungul carierei lor (inclusiv programul de management și curriculum-ul INSEEC Chambéry Business School ca un curs part-time).

Programul în Management International Business ajută pe elevi pentru a obține o bună înțelegere a mediului de piață externă și tehnicile de afaceri internaționale. Se extinde perspectiva și capacitatea de a înțelege diverse provocări de afaceri internaționale, în scopul de a le face față în mod eficient lor.

Axat pe analiza piețelor specifice, și anume americane, europene, japoneze, chinezești, Centrală și de Est Europa și Africa, acest program ne învață cum să gestioneze și comerțul într-un mediu internațional în diverse domenii (politice, juridice, financiare si culturale). Cursuri specializate și analiza în profunzime a studiilor de caz, de asemenea, permite elevilor să dezvolte cunoștințele domeniul și acoperă toate subiectele referitoare la comerțul internațional, finanțarea comerțului exterior, legislația import-export, legislația vamală și marketing internațional.

Ca lumea devine o piață globală, nevoia de competență comerțul internațional în cadrul întreprinderilor mici și mijlocii nu a fost niciodată mai presante. Oportunități de angajare apoi gama devină antreprenori internaționale în domeniul import și export sau cercetătorilor comerciale și de ce nu dezvoltatorii de afaceri străin. Există, de asemenea, oportunități de carieră internațională în marketing, vanzari, achizitii, distributie de bunuri, consultanta comerciale sau ca un manager de proiect străin. Există, de asemenea, oportunități în instituții internaționale, cum ar fi OMC, OCDE și APEC. Misiunea INSEEC Chambéry, situat într-un mediu excepțională în Savoie între lacuri și munți, este de a satisface așteptările în creștere ale elevilor și companii. Prin programe inovatoare și schimburi de facultate, cautam de a oferi studenților noștri cu o experiență educațională ce în ce mai ce mai atractiv.

Îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre academice este un rezultat al cercetării activ, inclusiv contribuțiile la dezvoltarea de cercetare stiinte management și soluții pentru probleme manageriale și un personal didactic înalt calificat. Elevii pot alege programe universitare și postuniversitare în discipline de afaceri și management-orientate. Elevii dobândi cunoștințe valoroase, de asemenea, și abilități manageriale globale prin stagii, experiențe internaționale și perioadelor de studii cu universități din întreaga lume.

De la crearea sa in 1968, INSEEC Chambéry, Graduate School of Business a sa adaptat continuu la economia evoluează de a oferi curriculum extins și diversificat face astăzi. Elevii pot alege programe universitare și postuniversitare în discipline de afaceri și management-orientate. Școala noastră este de asemenea, acasa, la un centru de afaceri pentru sportivii de nivel internațional și un Centru pentru Educație executiv.

Dimensiunea internațională este indiscutabilă și include o experiență de muncă în străinătate, schimburi academice cu 75 de parteneri universitari, 30 de opțiuni internaționale grad dublu, 120 de studenți internaționali pe an, ECTS și sistemul de credite din America de Nord și colaborarea în cercetare și expertiză de predare cu partenerii externi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente ... [+]

MBA / MSc. în Managementul mărcii de lux, alimente

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Programul oferă o abordare multidisciplinară: cunoștințe solide de afaceri, strategice, marketing și comunicare, combinate cu expunerea la partea practică, datorită contribuției profesioniștilor activi și vizitelor pe teren.

Oferă cunoștințele și expertiza necesară pentru a intra în industria serviciilor de lux printr-un amestec de piloni academici și cursuri practice pe diferite segmente ale industriei.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Acest curs poate fi aplicat direct pentru a lucra în Hospitality de lux într-o varietate de servicii, cum ar fi operațiunile, managementul mărcii, e-Merchandising, turismul culinar, gastronomia managementului... [-]

Franţa Chambéry
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. Marketing ... [+]

MSc. / MBA Marketing

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Acest curs are scopul de a oferi studenților internaționali cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient într-un mediu global, concentrându-se pe:

Managementul de marcă, strategia digitală și strategiile de afaceri și companie, precum și cunoștințele aprofundate ale managementului și marketingului.Abilități de marketing pe mobil pentru a dezvolta abilități practice necesare pentru a lucra într-un mediu profesional de lucru: gestionarea echipelor multiculturale pe diferite site-uri, utilizând abilități eficiente de luare a deciziilor. Managementul comunității, strategie editorială.OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ... [-]
Franţa Chambéry
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

INSEEC Chambéry campus

Misiunea de campus INSEEC Chambéry (Graduate School of Business) este acela de a satisface nevoile în creștere ale elevilor și companiile de abilități manageriale la nive ... [+]

Master of Science International Management este un curs perioadă de trei, cu 385 de ore de formare față-în-față, care este în valoare de 60 ECTS sau 26 de credite din SUA.

Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Acest curs își propune să ofere studenților internaționali cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient într-un mediu global cu accent pe:

Comerț internațional, managementul strategic și logistică, precum și cunoștințe aprofundate de contabilitate si marketing Resurse Umane Abilitățile de a dezvolta abilități personale și practice necesare pentru operarea într-un mediu de lucru profesionist: gestionarea echipe multiculturale pe diferite site-uri folosind abilitățile de luare a deciziilor. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ ... [-]
Franţa Chambéry Elveţia Geneva
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. în Managementul Afacerilor Internaționale M2 este un curs de trei perioade cu 348 de ore de formare față-în-față care este în valoare de 60 ECTS sau 26 de cred ... [+]

MSc. / MBA International Business Management este un curs de trei perioade cu 348 de ore de formare față-în-față, care este în valoare de 60 ECTS sau 26 de credite din SUA.

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Acest curs are scopul de a oferi studenților internaționali cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient într-un mediu global, concentrându-se pe:

Comerț internațional, management strategic și logistică, precum și cunoștințe aprofundate de contabilitate și marketing.Resurse umane Competențe pentru a dezvolta abilitățile personale și practice necesare pentru a lucra într-un mediu profesional de lucru: gestionarea echipelor multiculturale pe diferite site-uri folosind abilități eficiente de luare a deciziilor.OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ... [-]
Franţa Chambéry Elveţia Geneva
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză