INEAD

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală: School de la distanță

Cu învățământ la distanță, să preia controlul de învățare pentru a activa mecanismul de direcție succesul carierei tale. La tempo-ul. Distanța este transformarea informațiilor în cunoștințe!

Dobândirea de cunoștințe este acum posibilă în orice moment, la cel mai mare număr. Rolul nostru major este de a vă ajuta în gândire și construirea cunoștințele. Viitorul tău este în centrul preocupărilor noastre!

INEAD oferă cu echipa sa dublare a tutori și antrenori, pedagogie cognitivă și adevărat la metoda socratică de Socrate!

INEAD, specialist Formare E-learning

Specialist în învățământul superior la distanță începând cu anul 2008, INEAD oferă 52 cursuri în cursuri de e-learning în 9:

Resurse Umane

Marketing, comunicare, evenimente Banci, Finante, Asigurari Mediu, Durabilitate Managementul și managementul afacerilor Logistică și Supply Chain Computere, Web Design Turism, Hoteluri Sociale, medicale, Sănătate

diferența noastră este nostru coaching-ul si coaching-ul personal ne asigurăm noastre 1.200 de studenți pe an. De asemenea, studenții noștri pot studia atunci când doresc, în cazul în care doresc și în ritmul lor propriu.

metoda de predare

Sunteți în centrul de învățare. tempo-ul este al nostru, ne respectăm și ne adapteze la ea. Oferim o educație informatizat, cu sprijinul echipelor noastre. Ne concentrăm pe dezvoltarea abilitățile și structurarea interacțiunii cu tutorii și antrenori.

Metoda noastră de predare se bazează pe patru axe:

Proximitatea învățătura noastră distanță Umanitatea on-line pentru a optimiza antrenamentul Instrumentele potrivite pentru a servi de ucenicie Platforma educațională

Politica institutului de calitate

Vocația de ejectare Group, care aparține INEAD, este de a lucra pentru viitorul profesional al studenților săi. Acesta include un set de licee, fiecare specializat într-un sector sau mai multe sectoare, dar cu o monedă comună: formare - un loc de muncă - un loc de muncă.

INEAD este un grup școlar pilot în educația la distanță; aceasta a devenit un jucător important în Franța pentru educația la distanță. Acest obiectiv presupune, printre altele, punerea în aplicare a unei politici de calitate.

Mai mult decât atât, creșterea de tehnologiile informației și comunicațiilor aplicate la predare și formare, noi așteptările clienților, contextul educațional în schimbare ... este necesar să se integreze și, uneori, să anticipeze aceste schimbări în metodele de predare ale Institutului.

Bazându-se pe o abordare de calitate și, astfel, evidențierea ascultare și satisfacția clientului, Institutul intenționează să rămână fidel valorilor sale.

Politica de calitate, ne-am dorit să inițieze INEAD, își propune să ofere oportunități de a personalului său și clienții săi. Acesta acoperă patru domenii:

inserție îmbunătățită: Furnizarea de formare, care, având în vedere un acces pe piață dificil de locuri de muncă pentru tineri, să promoveze integrarea profesională. inserție durabilă: Furnizarea de formare, care să promoveze abilități analitice, gândirea critică, dar, de asemenea sensul cetățenilor, dezvoltarea personală, deschiderea spre Europa și în lume ... pentru student garners active profitabile de-a lungul carierei sale. O pedagogie de succes: Utilizarea design și tehnologia de instruire pentru a obține cele mai bune rezultate posibile, pe baza unui corp didactic, dezvoltarea lucrului în echipă pe suport individuală a elevilor cu privire la instrumentele informare și comunicare interactivă. O cultură a nivelului și calității ridicate: Dezvoltarea rândul personalului o abordare îmbunătățire continuă a înțeles, împărtășită și acceptată de toți.

garantează calitate de formare

ejectare GROUP : INEAD este un membru al ejectare Group, grup de predare scara nationala mare este format din douăzeci de școli.

RNCP CERTIFICAREA : INEAD Titluri de exceptare certificată înregistrată în Registrul Național al Certificari profesionale (RNCP) sub responsabilitatea Comisiei Naționale pentru certificare profesională, în sine sub autoritatea Ministerului Muncii.

Departamentul de Control EDUCATIEI :

INEAD este supus învățăturii și controlului administrativ al Ministerului Educației, în conformitate cu articolul L. 442-2 din Codul Educației.

CONTROLUL financiară și administrativă a Ministerului Muncii : INEAD este înregistrată ca o organizație de formare cu Direcția Regională de muncă, ocuparea forței de muncă și formare profesională (DRTEFP). Proprietatea este supusă supravegherii de către Ministerul Muncii, în conformitate cu articolele L6361-1 și L6361-2 din Codul muncii.

FEDE MEMBRU :

INEAD este membru al Federației Europene a Școlilor (FEDE). Fondata in 1963, FEDE reprezintă astăzi 75 de diplome europene eliberate de mai mult de 14.000 de elevi din peste 350 de școli din Franța și Europe.Tous diplomele FEDE se bazează pe Sistemul european de credite transferabile și acumularea de credite europene Sistemul de credite transferabile (ECTS).

Acreditare de către FEDE IACBE :

IACBE (Adunarea Internațională pentru Collegiate Business Educație) acreditează programe de formare care îndeplinesc anumite criterii cerință. de formare acreditat ar trebui să urmărească să dobândească competențe profesionale specifice locului de muncă. Toate diplomele Dees Fede emise de IACBE acreditat.

Locații

Franța Online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Franța Online, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: