IMT Mines Albi

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1993, École Supérieure des Mines Nationale d'Albi-Carmaux (Mines Albi) este o instituție de învățământ superior finanțată de stat, plasat sub autoritatea Ministerului Economiei și Industriei.

Un absolvent de școală de inginerie

Ca un francez "Grande Ecole" de inginerie, minelor Albi oferă o gamă remarcabilă de programe pentru a se potrivi nevoilor dvs., talentele și obiective. Studentii nostri de licență sunt admiși la nivel L3 sau M1 și Diploma de inginerie este livrat la sfarsitul anului M2.

Maestrul nostru de știință, inginerie, Maestru International (M3) și programe de doctorat oferă un nivel ridicat de pregătire științifică și managerială de a dezvolta lideri responsabili social gata pentru provocările unei lumi dinamice și nedecontate.

Un centru de excelență pentru cercetare

Minele Albi gazduieste 3 centre de cercetare: a Centrul de Cercetare RAPSODEE dedicat energiei, mediului și știința și tehnologia de particule solide The Clément Ader Institutul concentrându-se pe cercetarea pe inginerie mecanică și știința materialelor, cu un accent special în aeronautică și aplicații Spatiul Centrul de Cercetare pentru Inginerie Industriala dedicată organizarea și gestionarea lanțurilor de aprovizionare, dezvoltarea de instrumente matematice și software pentru ingineria de sistem În recunoaștere a excelenței științifice și de calitate în cadrul parteneriatelor de cercetare industrie, RAPSODEE și ICA au devenit comune unități de cercetare între CNRS și minelor Albi și laboratoarele de mine Albi au primit prestigiosul "Carnot" clasament, o etichetă livrat grupuri de cercetare de elită în Franța efectuarea de cercetare orientate spre industrie

Un partener de afaceri pentru dezvoltarea economică și regională

Minele Albi dezvoltă continuu legături strânse cu industria naționale și internaționale și participă la dezvoltarea economiei regionale, de exemplu, prin găzduirea începe-up etc. Procesul de instruire este conceput pentru a se asigura că inginerii absolvent sunt în măsură să "lovit la sol de rulare" de locuri de muncă operaționale din diverse sectoare din industrie. Mulți ingineri și manageri din industria preda regulat la școală și sunt strâns implicate în managementul acesteia.

Strategie

"Minele Albi" este o instituție academică modernă și bine dotată,

formare ingineri multi-calificare în conformitate cu francez "Grandes Ecoles" tradiția livrarea Master of Science diplomă co-oferind diploma de doctorat efectuarea de ultima ora cercetare fundamentală și aplicată promovarea punerii în aplicare industrială a activităților sale.

"Minele Albi" face parte din: - la "Institut Mines-Télécom", liderul francez în Educație și Cercetare în Inginerie, Tehnologia Informației și Management, - la "Universitatea Toulouse", fondată în 1290, care cuprinde de aproximativ 120000 de studenți partajate între toate universitar domenii.

Albi este un oraș fermecător și liniștit, situat în sud-vestul Franței, centrul istoric fiind declarată un patrimoniu mondial UNESCO.

Situat în centrul rețelei modern si dinamic de "mine", "Télécom" și universități "Toulouse" situate de-a lungul Franței și regiunea Midi-Pyrénées, "Minele Albi" este în curs de dezvoltare într-un mediu de clustere de cercetare de renume mondial în diferite domenii, cum ar fi aeronautica, cancer si de sanatate, energie, apă și mediu.

Internaționalizare accelerată a campusului a devenit una dintre cele mai importante obiective pentru dezvoltarea viitoare.

O experiență internațională semnificativă este obligatorie pentru fiecare dintre studenții noștri în timpul studiilor și Minelor Albi are ca scop gazdă anual aproximativ 30% din studenții străini în cursuri postuniversitare și sub-masterat. Acești studenți sunt admise ca de schimb, de licență sau de diplomă dublă studenți, în cadrul acordurilor de colaborare semnate cu universități din întreaga lume.

Astăzi, aproximativ 50% din studenții noștri de doctorat și post-doctorale provin din străinătate. Vom dezvolta angajamentul internațional și recunoașterea cercetării noastre prin continuarea de a organiza și de co-organizarea de conferințe internaționale anuale, creșterea participării noastre în proiecte internaționale și ale UE, precum și creșterea publicații internaționale. Dezvoltarea echipe comune de cercetare internaționale și laboratoare, precum și intensificarea catedre vizitează va consolida poziția noastră la nivel internațional. Datorită, de asemenea, noile investiții în GALA platforme tehnologice și pilot, MIMAUSA și VALTHERA și la calitatea vieții campus și în Albi, în general, de "minelor Albi" este o opțiune atractivă pentru studierea și cercetarea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Lanțului De Aprovizionare și De Master De Management Lean (scala)

Campus Cu normă întreagă 16 luni July 2018 Franţa Toulouse

Acest Master of Science (100% predate în limba engleză) este în comun propus de l'Ecole des Mines d'Albi și Toulouse Business School. Acest program (MSc) este acreditat de către Conferința des Grandes Ecoles (CGE) și de către Ministerul francez al Educației și Cercetării. [+]

Acest Maestru in stiinta (100% predate în limba engleză) este în comun propus de L'Ecole des Mines d'Albi și Toulouse Business School. Acest program (Master) este acreditat de Conferința de Grandes Ecoles des (CGE) și prin FMinisterul rench Educației și Cercetării.

MEDIU

Supply Chain Management este preocupat de managementul global de fizică și fluxurilor informaționale pentru elaborarea de produse: de la materii prime și furnizori prin sistemul de producție și distribuție până la consumatorii finali. Lean Management se ocupă cu eliminarea continuă a deșeurilor în procesele, cu scopul de a le face mai eficiente și receptiv, sporind astfel competitivitatea firmei. În lumea globalizată și complexă de astăzi, o condiție necesară și suficientă pentru a atinge un nivel ridicat de competitivitate este de a instrui manageri cu mai multe competențe. Acesta este motivul pentru care acest program de Master este conceput în jurul a trei discipline: managementul lanțului de aprovizionare, de management slabă, și management de proiect. Acesta adoptă, de asemenea, o abordare profesionala prin încorporarea patru certificate profesionale internaționale.... [-]


Maestru Aeromat - Materiale Aerospatiale Inovare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Albi

Inovație oferă oportunități provocatoare studenților interesați în curs de dezvoltare o carieră în industria aerospațială cu atât tehnic (inovație) și abilități manageriale de [+]

Masterat AEROMAT - Inovare

"Materiale Aerospace: Proiectarea, producerea și Management Inovare "

PUNCTE TARI al școlii / PROGRAMUL Minele Albi este acreditat de Ministerul francez al Industriei Télécom Ecole de Management - Evry este dublu-acreditat: AACSB și AMBA Studiu în Toulouse și Paris, regiunile cele două regiuni de conducere franceză și europene pentru ocuparea forței de muncă și a activității economice în industria aerospațială Facultatea internațional Masters predat în întregime în limba engleză și în grupuri mici Legături puternice cu industria 6 luni teză de master în industrie sau într-un laborator de cercetare Seminarii interculturale Cursuri gratuite de limba franceză Un program de Master ajustata de departamente de cercetare de renume O echipă internațională pentru studenții internaționali A "Bine ati venit la International Students" Chartered-calitate pachet OBIECTIVELE CURSULUI ... [-]

Masterat

Biomasa Maestru și A Deșeurilor De Energie și Materiale (biwem)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Albi

Obiectivele BiWEM sunt de a oferi studenților cu o cunoaștere de specialitate de sunet teoretice și practice în domeniul biomasei și a deșeurilor de prelucrare. Elevii din programul va dobândi capacitatea de a proiecta procese biologice sau termochimice viabile economic pentru conversia biomasei și a deșeurilor în materiale noi sau purtători de energie, într-un cadru de dezvoltare durabilă. [+]

MINES ALBI este o școală absolventă de inginerie situată în orașul Albi, oraș cald, minunat și accesibil lângă Toulouse, în sud-vestul Franței.

Toți elevii au o locuință în oraș sau în campus unde pot desfășura multe activități sportive, chiar și în week-end.

-> Doriți să deveniți un profesionist care contribuie la crearea unei lumi mai echitabile?

Vreți să proiectați soluții tehnice care să satisfacă nevoile de energie, reducând în același timp consumul de resurse neregenerabile și emisii de gaze cu efect de seră? Dacă da, Master Biomass and Waste for Energy and Materials, 100% predate în limba engleză, vă oferă o oportunitate unică de a deveni un jucător important în schimbările climatice și sociale. Pentru a vă alătura acest program de zi cu program de peste doi ani, veți dobândi toate competențele necesare pentru a vă afla în fruntea procesului de luare a deciziilor în domeniul valorificării deșeurilor și biomasei pentru a face față provocărilor de mâine.... [-]


Masterat Avansat Procese De Fabricație Pentru Structuri Aeronautice (AMPAS)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Albi

Advanced Maestrul curs AMPAS, este proiectat de mine Albi și ISAE cu sprijinul partenerilor industriei aeronautice. [+]

Maestru avansat de fabricație procese pentru structuri aeronautice (AMPAS)

O industrie în plină expansiune

După o perioadă de recesiune scurt, piața industriei aeronautice se confruntă cu o creștere rapidă și continuă în întreaga lume, după cum arată contractele record recent semnate de ambele Airbus și Boeing. Aceste două lideri din industrie prognoza o creștere de aproape 5% în activitatea in urmatorii ani și estimări indică faptul că creșterea anuală a avioanelor comerciale mari va induce o dublare a numărului de aeronave până în 2030. Aproape șaizeci la sută din cifra de afaceri este peste tot subcontractat cea mai mare parte se referă la activitățile de producție și de fabricație în lume și. Ca o consecință companii subcontractante mai aeronautice va trebui să crească ratele de producție, dar și pentru a ține la curent cu schimbările tehnologice; trecerea de la procesele metalice spre procese materiale compozite. Mai mult, producătorii de aeronave s-au schimbat structura lanțului de aprovizionare în ultimii ani, și subcontractanții sunt acum necesare pentru a gestiona piese mai complexe și să preia, pe cont propriu, procesele de calificare. În centrul Europe Aerospace Valley Midi-Pyrénées este acasa, la sediul central la nivel mondial de Airbus și peste 600 de întreprinderi de subcontractare, care angajează mai mult de 60.000 de angajati. Agenția de franceză spațiu (CNES), precum și Thales și EADS Astrium sunt de asemenea prezente în zona, impreuna cu soarta lor de subcontractanți. Ecole des Mines d'Albi și Institut Superior de l'AERONAUTIQUE și de l'Espace (ISAE), au atât un record... [-]


Videoclipuri

Welcome to IMT Mines Albi

Contactează
Adresa locaţie
Campus Jarlard
81013 Albi CT Cédex 09

Albi, Midi-Pyrenees, FR
Mass-Media Socială