ILERI

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Există două tipuri de școli, cei care se pregătesc pentru carieră și cei care fac fapte. Institutul de studii al relațiilor internaționale este un loc în care nu apar numai căi de carieră excepționale, ci mai ales locul în care tinerii influențează cursul vieții: în ILERI , ei aleg să să devină angajați cetățeni ai lumii.

ILERI este un loc în care valorile umanismului au înflorit din 1948 și, ca atare, Institutul își înzestrează absolvenții cu viaticul cel mai valoros: obsesia respectului față de ceilalți și dorința de a le participa să le combină cu ei, să înțeleagă cultura lor, să construiască împreună cu ei, să organizeze lumea, să creeze bogăție, să învingă ura, lupta și războaiele. Și apoi, bineînțeles, ILERI trebuie să aibă cel mai bun nivel academic pentru a oferi cele mai fiabile cunoștințe celor care vor părăsi și își vor asuma rolul, în instituții internaționale, în companii, în organizații neguvernamentale , în cursul lumii. Facultatea sa de prestigiu este garanția incontestabilă a calității predării școlii.

La sfârșitul zilei, studenții ILERI verifică rapid o particularitate a acestei case: nu o lăsăm niciodată. Este purtat în întreaga sa viață ca femeie și om.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 puncte pentru excelență

A deveni student la ILERI este de a dobândi abilitățile necesare pentru a evolua în cercurile internaționale.

Începând cu anul 1948, ILERI pregătește studenți în funcțiile organizațiilor internaționale, ONG-urilor, companiilor internaționale, instituțiilor europene, serviciului public francez, diplomației, autorităților locale, grupurilor de reflecție, jurnalismului, companii de lobby, firme de consultanță pentru riscul de țară și firme internaționale de recrutare.

Acest curriculum cuprinzător, echilibrat oferă studenților o educație solidă și durabilă.

O școală unică

Selecție la intrare: ILERI este o școală de dimensiuni umane compusă din studenți geniali, curioși, pasionați și angajați, supravegheați anual de un profesor de referință.

Programul solicitant și cuprinzător: Drept internațional, Științe politice, Geopolitice, Economie internațională, Trei limbi străine. Cursuri în franceză și engleză.

Facultatea: formată din cadre universitare și profesioniști recunoscuți, dedicată și atașată ILERI .

Proiecte transversale de aplicare și cultură generală: dezvoltarea spiritului critic, accent pe cercetarea și cultura dezbaterii, prin proiecte ale grupurilor.

Viața comunității extrem de bogată și activă, cu mai mult de zece asociații: apărare, umanitar, climat, dezbatere, simulare ONU, UNICEF, Trust Africa, BDE, Asia etc.

Cultura generală: Seminare tematice opționale, atelier de cartografiere, vizite culturale.

Conferințe: săptămânal, deschis publicului cu specialiști IR și transmisie web.

Alternarea în Master 2: contract de ucenicie, contract de profesionalizare sau stagiu alternativ.

Înființare recunoscută de stat: burse Crous și burse de merit ale ILERI .

Stagii în Franța și în străinătate: pregătirea pentru angajare pe tot parcursul școlarizării, urmată de un consilier și sprijinul serviciului de stagiu.

Carta Erasmus: aproape 30 de schimburi internaționale de prestigiu alese în domeniul relațiilor internaționale.

Rețea de 9000 de vechi: marturii regulate, acces la platformă dedicat, director, stagii, locuri de muncă.

Centrul de resurse: mai mult de 1600 de cărți, jurnale de specialitate, acces la baza de date documentară CAIRN în grad de masterat și sprijin pentru documentariști dedicați.

O istorie și valori: revendicate și transmise prin generații de către studenții ILERI .

Trei limbi străine obligatorii: dintr-o gamă de 11 limbi predate și platformă elearning.

Parteneriate de prestigiu: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM etc.

Diplome de diplomă de master: securitate internațională și apărare, inteligență economică sau nivel RNCP titlul 1: cooperare internațională din străinătate.

Integrarea profesională: 50% la șase luni, 80% la un an, cu un prim salariu mediu anual de 30.000 €.

Locații

Puteaux

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră