Citește Descrierea Oficială

Există două tipuri de școli, cei care se pregătesc pentru carieră și cei care fac fapte. Institutul de studii al relațiilor internaționale este un loc în care nu apar numai căi de carieră excepționale, ci mai ales locul în care tinerii influențează cursul vieții: în ILERI , ei aleg să să devină angajați cetățeni ai lumii.

ILERI este un loc în care valorile umanismului au înflorit din 1948 și, ca atare, Institutul își înzestrează absolvenții cu viaticul cel mai valoros: obsesia respectului față de ceilalți și dorința de a le participa să le combină cu ei, să înțeleagă cultura lor, să construiască împreună cu ei, să organizeze lumea, să creeze bogăție, să învingă ura, lupta și războaiele. Și apoi, bineînțeles, ILERI trebuie să aibă cel mai bun nivel academic pentru a oferi cele mai fiabile cunoștințe celor care vor părăsi și își vor asuma rolul, în instituții internaționale, în companii, în organizații neguvernamentale , în cursul lumii. Facultatea sa de prestigiu este garanția incontestabilă a calității predării școlii.

La sfârșitul zilei, studenții ILERI verifică rapid o particularitate a acestei case: nu o lăsăm niciodată. Este purtat în întreaga sa viață ca femeie și om.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 puncte pentru excelență

A deveni student la ILERI este de a dobândi abilitățile necesare pentru a evolua în cercurile internaționale.

Începând cu anul 1948, ILERI pregătește studenți în funcțiile organizațiilor internaționale, ONG-urilor, companiilor internaționale, instituțiilor europene, serviciului public francez, diplomației, autorităților locale, grupurilor de reflecție, jurnalismului, companii de lobby, firme de consultanță pentru riscul de țară și firme internaționale de recrutare.

Acest curriculum cuprinzător, echilibrat oferă studenților o educație solidă și durabilă.

O școală unică

Selecție la intrare: ILERI este o școală de dimensiuni umane compusă din studenți geniali, curioși, pasionați și angajați, supravegheați anual de un profesor de referință.

Programul solicitant și cuprinzător: Drept internațional, Științe politice, Geopolitice, Economie internațională, Trei limbi străine. Cursuri în franceză și engleză.

Facultatea: formată din cadre universitare și profesioniști recunoscuți, dedicată și atașată ILERI .

Proiecte transversale de aplicare și cultură generală: dezvoltarea spiritului critic, accent pe cercetarea și cultura dezbaterii, prin proiecte ale grupurilor.

Viața comunității extrem de bogată și activă, cu mai mult de zece asociații: apărare, umanitar, climat, dezbatere, simulare ONU, UNICEF, Trust Africa, BDE, Asia etc.

Cultura generală: Seminare tematice opționale, atelier de cartografiere, vizite culturale.

Conferințe: săptămânal, deschis publicului cu specialiști IR și transmisie web.

Alternarea în Master 2: contract de ucenicie, contract de profesionalizare sau stagiu alternativ.

Înființare recunoscută de stat: burse Crous și burse de merit ale ILERI .

Stagii în Franța și în străinătate: pregătirea pentru angajare pe tot parcursul școlarizării, urmată de un consilier și sprijinul serviciului de stagiu.

Carta Erasmus: aproape 30 de schimburi internaționale de prestigiu alese în domeniul relațiilor internaționale.

Rețea de 9000 de vechi: marturii regulate, acces la platformă dedicat, director, stagii, locuri de muncă.

Centrul de resurse: mai mult de 1600 de cărți, jurnale de specialitate, acces la baza de date documentară CAIRN în grad de masterat și sprijin pentru documentariști dedicați.

O istorie și valori: revendicate și transmise prin generații de către studenții ILERI .

Trei limbi străine obligatorii: dintr-o gamă de 11 limbi predate și platformă elearning.

Parteneriate de prestigiu: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM etc.

Diplome de diplomă de master: securitate internațională și apărare, inteligență economică sau nivel RNCP titlul 1: cooperare internațională din străinătate.

Integrarea profesională: 50% la șase luni, 80% la un an, cu un prim salariu mediu anual de 30.000 €.

Programe predate în:
Limba franceza
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ILERI

O problemă esențială pentru companiile aflate într-un mediu internațional extrem de competitiv, Strategic Intelligence International urmărește să facă informația un avant ... [+]

O problemă esențială pentru companiile aflate într-un mediu internațional extrem de competitiv, Strategic Intelligence International își propune să facă informația un avantaj strategic.

Opțiunea Internațională Strategică Inteligență a Diplomelor Superioare în Relațiile Internaționale ale ILERI este sancționată de către Maestrul IAE de la Poitiers în Inteligența Economică, Diplomă de Stat (masterat). Scopul său este de a instrui elevii în cele mai bune practici și calificări în domeniul colectării, analizei, gestionării, procesării, diseminării, protecției și utilizării informațiilor în cadrul grupurilor mari International.

Această formare oferă abilități aplicabile în toate formele de întreprinderi sau autorități publice care doresc să desfășoare o politică de inteligență economică funcțională într-un context internațional, fie că este o sarcină de studii, analiză, lobbyist, specialist în managementul informațiilor.... [-]

Franţa Puteaux
Octombrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILERI

Formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să dezvolte o viziune globală asupra problemelor de securitate internațională. Opțiunea Internațională de Securitate și Ap ... [+]

Formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să dezvolte o viziune globală asupra problemelor de securitate internațională.

Opțiunea Internațională de Securitate și Apărare a Diplomelor Superioare în Relațiile Internaționale ale ILERI este sancționată de Diploma de Stat a Universității Grenoble-Alpes: Master 2 Studii Internaționale și Europene, specialitatea Securitate Internațională și Apărare (masterat) .

Specialitatea Internațională pentru Securitate și Apărare se axează pe instruirea specialiștilor de nivel înalt capabili să elaboreze o viziune globală asupra problemelor de securitate și apărare internaționale, asociind, cu abordarea juridică majoritară, abordările economice și politice într-o viziune reînnoită a securității. securitate, inclusiv securitatea cooperativă non-militară.... [-]

Franţa Puteaux
Octombrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILERI

Un BAC 5 de formare unic în Franța pentru formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să inițieze și să sprijine dezvoltarea internațională și ecologică a teritoriilo ... [+]

Un BAC 5 de formare unic în Franța pentru formarea specialiștilor de nivel înalt capabili să inițieze și să sprijine dezvoltarea internațională și ecologică a teritoriilor de peste mări.

Datorită teritoriilor sale de peste mări, Franța este singura națiune din lume care este prezentă în toate bazinele geostrategice majore, de la sub-arctică până la antarctică, de la Pacific la Atlantic, de la polar la tropic. În străinătate, este vorba despre 2,7 milioane de gardieni francezi pe o suprafață vastă și pe un teritoriu maritim, precum și despre 80% din biodiversitatea națională.

Obiectivul acestui BAC 5, nepublicat în Franța, este de a instrui viitorii lideri economici, industriali, asociativi și diplomatici ai teritoriilor de peste mări pentru a ajuta statul, autoritățile locale și întreprinderile locale să meargă în străinătate. vitrine ale tranziției ecologice și de solidaritate, precum și platforme strategice de proiecție ale Franței în lume.... [-]

Franţa Puteaux
Octombrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

ILERI

O specializare Bac 5 pentru a învăța problemele de afaceri internaționale. ... [+]

O specializare Bac 5 pentru a învăța problemele de afaceri internaționale.

Opțiunea Internațională de Afaceri și Marketing a Diplomei Internaționale de Relații Internaționale a ILERI este oferită în parteneriat cu ISC (Conférence des Grandes Ecoles), este sancționată de un MSc și rezervată pentru studenții care au validat primul lor an al ciclului al doilea la ILERI .

Obiectivele formăriiExplorați marketingul internațional și accesați o imagine globală și sistemică a organizației în mediul său.Să se afle în prim-plan în domeniul marketingului digital și să permită unei companii să se adapteze la consumul în continuă schimbare.Elaborați strategii de marcă în marile grupuri internaționale pentru o mai bună longevitate a produselor și loialitate față de consumatori.Deveniți un analist internațional de marketing și permiteți unei companii să deschidă noi piețe în timp ce controlează riscurile.Deveniți un Manager de produs cu o cunoaștere reală a piețelor și a problemelor internaționale.Lucrați pentru export într-un grup mare de companii farmaceutice sau de lux, auto, etc.Combinați abilitățile puternice în managementul strategic, marketing și abilitățile de afaceri dobândite înainte de ILERI , pentru a accesa poziții de mare responsabilitate în sectorul privat internațional.învățături... [-]
Franţa Puteaux
Octombrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

L'ILERI en 1 minute

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Franţa