IFA Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SCOALA DE EXCELENTA IN PARIS IFA Paris a fost fondat în 1982 pentru a integra moștenirea modei franceze în lumea globalizată de astăzi. Este singura școală care oferă programe predate în întregime în limba engleză pentru primul și al doilea ciclu. IFA Paris este pentru o populație de studenți orientat pe plan internațional, cu elevi din toate mediile.

IFA Paris este înregistrată la Academia din Paris în cadrul Ministerului Tineretului, Educației Naționale și Cercetării. Ea este, de asemenea, afiliat cu Campus France, agenția națională franceză pentru promovarea învățământului superior.

IFA Paris are plăcerea să anunțe mutarea campusul său de la Paris. Noua clădire, situat la 18-24 Quai de la Marne în districtul 19 este de trei ori mai mare decât campusul vechi; noul sediu oferă facilități și facilități suplimentare pentru studenții ale căror mai multe spații pentru a facilita ateliere de lucru practice.

Situat direct pe platforma de Marne, IFA Paris are vedere la faimosul canal în inima districtului 19 acum în curs de dezvoltare. Acest cartier plin de viață artistică găzduiește numeroase atracții culturale, cum ar fi cinematografele MK2, Punct spațiu instant pentru concerte și spectacole de balet, precum și 104 spațiu multi-scop, cu programul său extins de spectacole, expoziții și spectacole de modă. școli de artă de prestigiu au, de asemenea, adresa lor, în 19, în cazul în care vom găsi, de exemplu, Școala Națională de Arhitectură Paris La Villette (ENSAPLV), Conservatorul Național de Muzică, și în apropiere, Școala Internațională de Creație și Producție audiovizuale (EICAR). Populare cu elevii, 19 este una dintre cele mai pline de viață cartiere din Paris, și Paris IFA este încântată de ideea de a lua în curând parte la aventura.

Paris, deține un loc special în lumea haute couture si de lux. Considerat locul de nastere al modei, capitala franceză a condus la creatorii și cele mai renumite case de moda, cum ar fi Chanel, Yves Saint Laurent si Dior. Paris rămâne locul în care designeri precum Martin Margiela, Rick Owens și Alber Elbaz, alege să trăiască și să lucreze. Particularitatea modei pariziene se extinde mult dincolo de limitele industriei, este de asemenea prezent în cinema, galerii de artă, muzee, teatre și în viața de zi cu zi.

Parisul are cu siguranta o istorie lungă cu moda și de lux, și este prezent și viitorul ei par la fel de promițătoare. Paris, afișat cu mândrie ca capitala mondială a modei și se poate dovedi prin evenimentele sale nenumărate: Fashion Week-au loc de două ori pe an, târguri și expoziții, dar, de asemenea, magazine conceptuale fascinante, plus agenții de tendințe faruri. grupe majore, cum ar fi de lux LVMH, PPR, Hermes, Cartier si Baccarat au ales pentru a localiza sediul lor din Paris. Mai recent, Parisul a devenit o mare parte a economiei sale de lux, inclusiv moda, bijuterii, cosmetice și produse alimentare, vin și turism. Orașul Luminii rămâne o destinație importantă pentru tinerii profesioniști în moda și luxul pe care doresc să înțeleagă istoria modei și a tendințelor.

Shanghai Campus MEET Shanghai TALENT

Fondată în Shanghai, în 2002, în parteneriat cu Universitatea din Shanghai de Inginerie Science (sues) IFA Paris este prima societate chino-francez în domeniul educației modei. IFA Paris este acum în China, lider școală de modă în domeniul modei și de lux. Este considerat unul dintre școlile cele mai de succes din punct de vedere didactic și de creativitate. Profesorii lui aproape toți recrutați din Paris, sunt toți profesioniștii din domeniul modei cu experiență.

IFA Paris, este, de asemenea, singura școală din Shanghai pentru a propune, la alegerea abordărilor inovatoare și de parteneriat cu industria modei și de lux, programe de primul și al doilea ciclu de predat în întregime în limba engleză.

IFA Paris este pentru China, pentru populație de studenți chinezi și străini orientat pe plan internațional, cu scopul pentru o carieră în crearea, stil, design, dar, de asemenea, în vânzări, mass-media, șefii societate sau în companii mari din lumea modei și de lux.

Într-un mediu multicultural și internațional, misiunea este de a scoate în evidență talentele creative ale elevilor săi, dar, de asemenea, de a dezvolta abilități tehnice lor, calculator si digitale.

IFA Paris, Shanghai este o academie de învățământ superior înregistrate la Ministerul chinez al Educației și recunoscut de guvernul chinez, precum și cea a Shanghai. Acesta ocupă spații vaste, a fost organizat pentru a asigura condițiile pentru o transmisie puternică de cunoștințe și de cunoștințe practice.

Shanghai campus oferă o oportunitate unică în ceea ce privește învățarea printr-un curriculum de educație inițială și cursuri de formare cu normă întreagă continuă foarte operațional pentru profesioniștii au intrat deja forța de muncă.

IFA Paris, Shanghai, de asemenea, oferă studenților săi internaționali posibilitatea de a asista la creșterea spectaculoasă a pieței chineze pentru moda si de lux. Obiectivul său este ca studenții să îndeplinească cerințele locale ale pieței forței de muncă, și, dincolo de cele în vigoare la nivel internațional.

SCOALA DE ISTANBUL După ce a extins influența și reputația sa în Franța și China, IFA Paris este acum prezentă într-una dintre cele mai interesante, intersecția dintre Europa și Asia, Istanbul.

IFA Paris oferă următoarele programe în Turcia:

Bachelor Fashion Design & Tehnologie (începând din septembrie 2016) MBA Managementul Luxury Brand Business MBA Moda Executive MBA Managementul Luxury Brand Business Executive MBA de moda

Pentru a consolida reputația pe teritoriul turc, IFA Paris, este foarte mândru de cooperarea sa cu bine-cunoscut Universitatea Kadir Has. Fondată în 1997, Universitatea Kadir Has a fost construit pe teren istoric Tekel Cibali a cărei activitate principală în 1884 a fost de a găzdui o singură fabrică de depozit și de tutun deținută de stat. Între anii 1998 și 2002 fabrica de țigări Tekel Cibali a fost transformată de fundația Kadir Has pentru a schimba aspectul și acum să devină un loc de educație și învățământ superior. După patru ani de restaurare, campusul Kadir Has în cele din urmă a fost deschisă în Cibali 13 februarie 2002. Datorită acestor lucrări de reconstrucție incredibil, campusul a moștenit fațade elegante, foarte sali de soare, cu spatii aerisite mari, care oferă un loc de viață și standard a majorității instrumentelor moderne de cercetare.

Campusul Kadir Has Cibali la este reprezentarea concretă a misiunii universității care vrea să construiască viitorul Turciei se bazează pe patrimoniul său puternic. Rezultatul este astfel încât acest hotel situat în centrul orașului include într-un amestec de cultură și un proces de învățare modern și unic, care va ajuta pentru a răspunde noilor nevoi ale țării și din lume. În interiorul campusul acoperă Cibali singur are un total de 45,000m2 și oferă numeroase săli de clasă, laboratoare, biblioteci și birourile rectorului Kadir Has. IFA Paris consideră că acesta este un privilegiu și o oportunitate incredibilă de a fi prezent în acest campus, care, fără îndoială, va oferi un loc frumos de a trăi și de a studia pentru studenții noștri.

Fiind unul dintre orașele cele mai interesante și dinamice din lume, cu multe muzee, galerii, instituții, expoziții ..., Istanbul deschide noi orizonturi pentru toți cei care doresc să se dezvolte personal și mai ales pentru a începe o carieră în domeniul modă sau de lux.

Pentru mai multe informații: https://www.ifaparis.com/fr

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri Globale » Vedea Summer courses » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master Of Arts în design vestimentar contemporan

Campus Cu normă întreagă 15 - 15 luni September 2018 Franţa Paris

Maestrul nostru Of Arts în contemporane Design vestimentar a fost special conceput pentru a aborda aceste schimbări și se adresează absolvenților Fashion Design, care doresc să meargă dincolo de design și dezvoltare de produs. [+]

IFA Paris Master of Arts acreditat de IDEL ca "Master International"

DURATA: Program de 15 luni în limba engleză CAMPUSI: Paris, Florența (Istituto Lorenzo de Medici) FORMAT: Paris / Florența / Paris INTRAREA NOI: septembrie 2017 CREDITE ECTS: 120 TAXUL DE APLICARE: 150 € DISPOZIȚIE DE FOLOSIRE: 12.800 € LIMITAT LA: 20 de elevi pe clasă

"Dezvoltați-vă colecția în atelierul nostru de designer"

INTRODUCERE

Designerii tineri de moda au devenit elementul cheie in remodelarea panoramei de moda de astazi. De la numirea JW Anderson ca director de creatie la Loewe la achiziționarea de acțiuni de Christopher Kane de Kering Group, toate evenimentele par să indice faptul că acum mai mult ca niciodată crearea de moda rămâne esențială pentru activitățile de branduri mari de lux și branduri mass-market.... [-]


Videoclipuri

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Contactează
Adresa poştală
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Adresa locaţie
18-24 Quai de la Marne
Paris, Île-de-France, 75019 FR
Adresa poştală
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Adresa locaţie
350 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, 200336 CN
Adresa poştală
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Adresa locaţie
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR