Citește Descrierea Oficială

IESEG School of Management Lille - Paris

Cu sediul în Lille în 1964 și membru al "Universitatea Lille catolic" și "Conférence des Grandes Écoles", IESEG School of Management este acum una dintre primele 10 scoli de afaceri din Franța, acreditate cu AACSB, EQUIS și AMBA etichete internaționale (acordate numai până la 1% din școlile de afaceri din lume). Master School în Management clasat pe locul 17 la nivel mondial în cele mai bune programe de master de management din 2016 , Financial Times "și a 5 -a, printre școlile de afaceri franceze.

Misiunea IESEG este de a instrui și de a pregăti viitori manageri și lideri în lume corporative , atât la nivel național și internațional, crearea unor actori ai schimbării într - un mediu profesional , care este în continuă schimbare și îmbunătățire.

IESEG are un total de 4800 de studenți pe ambele campusuri Lille și Paris și în jur de 2090 de studenți internaționali.

Programul "Grande Ecole" este un program de cinci ani în cazul în care elevii să urmeze atât o licență și de master componente.

IESEG a fost prima scoala de afaceri în Franța pentru a avea un program de cinci ani baccalauréat post: un program de Bachelor 3 ani care acoperă fundamentele de management, urmat de un 2 ani program de Master în care elevii să aprofundeze cunoștințele lor de gestionare și de a alege un specializare.

În programul de masterat IESEG are 9 domenii de specializări: marketing, finanțe, Managementul Resurselor Umane, Managementul sistemelor de informare, Operations Management, Audit-Control, International negociere, Economie Internațională de afaceri și de strategie, spirit antreprenorial și inovare, precum și de management general.

International minte-set, unul dintre punctele forte ale școlii.

Cu un set minte internațional, IESEG este prima școală de a oferi toate cursurile pe programul de masterat în limba engleză. 84% dintre cadrele didactice permanente provin dintr-un mediu non-franceză. Există peste 200 de cursuri de management oferite în limba engleză.

IESEG are o rețea de 262+ universităților partenere în mai mult de 66 de țări. 80% dintre elevii IESEG iau parte la programul nostru de schimb de studenți la aceste universități. Cercetare La cercetare și predare IESEG merg împreună și acest lucru este o parte importantă a școlii. IESEG împreună cu HEC Paris, singura scoala de afaceri francez în cazul în care centrul de cercetare (Research IESEG) este, de asemenea, o parte din CNRS. Cantitatea de importanță acordată cercetării și mijloacele de a întreprinde această activitate, este o garanție a calității și permite elevilor să facă parte dintr-un mediu stimulativ intelectual. Universitatea Catolică din Lille IESEG face parte din Universitatea Catolică din Lille, care de organizare, dimensiunea, infrastructura, resursele și calitatea este foarte similară cu cea a unor universitati britanice celebre. Precum și biblioteca Universității Vauban care detine 55.000 de cărți și un abonament la peste 600 de reviste și reviste, case Network Bibliotecii Digitale (Bibliothèque Numérique en Reseau). Acesta oferă studenților posibilitatea de a avea acces la documente prin intermediul internet. Fiind un membru al Universității, de asemenea, permite elevilor IESEG să aibă acces la alte resurse: schimburi academice, cantină și universitare restaurante, sali de reședință, centru sportiv, centru medical etc. O școală - 2 campusuri - Lille și Paris Prima și principala campus IESEG este situat în inima orașului Lille, cunoscut ca un "student-city" și un dinamic. Cu peste 100.000 de studenți, Lille este al 2-lea cel mai mare oras universitar din Franța. Paris campus: locație ale în "Grande Arche de la Défense", inima cartierului de afaceri.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă noastre Masterat în Management - Programul de Grande Ecole: a doi ani de Master of Science clasat pe locul al 17-lea la nivel mondial în cele mai bune de Mas ... [+]

2 ani de Master în programul de management face parte din IESEG renumitul "Grande Ecole Programul de 5 ani". Acest program a fost clasat pe locul al 17-lea pe lista celor 90 Best Masters Financial Times în Management din lume!

Studenții internaționali se vor alătura studenților francezi extrem de aleși, care au absolvit lor de 3 ani de la BBA IESEG.

Elevii cu diplome de licență în domeniu legate de afaceri sunt eligibile pentru a aplica.

obiectivelor programului

Master in Management trenuri de studenți pentru a deveni manageri care sunt eficiente, cu o perspectivă strategică, și se pot adapta la medii multiculturale.

Acesta oferă o oportunitate excelentă pentru oricine care ar dori să se specializeze în următoarele domenii:... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă noastre MSC în afaceri de analiză și consultanță: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franța în ... [+]

Acest program de un an complet predat în limba engleză își propune să ofere viitorilor manageri și consultanți abilitățile manageriale și de comunicare necesare pentru a acționa ca agenți de schimbare și pentru a oferi performanțe durabile companiilor care operează într-un mediu global.

Obiectivele programului

Scopul programului este de a oferi viitorilor manageri și consultanți competențele manageriale și de comunicare necesare pentru a acționa ca agenți de schimbare și pentru a oferi performanțe durabile companiilor care operează într-un mediu global.

Viitorii manageri / consultanți sunt instruiți să dobândească cunoștințele și competențele necesare pentru a transpune planurile strategice într-o performanță tangibilă, concentrându-se nu numai pe o perspectivă financiară, ci și luând în considerare aspectele complementare ale performanței, cum ar fi managementul resurselor umane, managementul operațiunilor, riscurile etc.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă MSc în Big Data Analytics pentru afaceri: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franța, în campusu ... [+]

Master în Big Data Analytics pentru Afaceri este un program unic care tratează profesioniști de afaceri în domeniul (online) de marketing, finanțe și operațiuni. Absolvenții vor deveni factori de decizie cu fundamentale puternice în afaceri și analiză.

Avantajele MSc în Big Data Analytics pentru afaceri

· Expunerea la învățarea bazată pe industrie printr-un hackathon, ateliere de lucru, întâlniri de recrutare cu experți din industrie.

· Expunerea la tehnologiile de vârf în domeniul științelor (Python, R, SAS, GIT, GITHub, JupyterLab, Notebook Jupyter, Hadoop, Hyve, Spark, Kaggle, IBM SPSS Statistics, Tableau, Excel, printre altele).... [-]

Franţa Lille
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă MIB: un program de master de un an complet predat în limba engleză, cu accent pe afacerile internaționale la una dintre școlile de afaceri de top din Franța, ... [+]

Obiectivele programului

Ne bazăm pe înțelegerea noastră solidă a practicilor și culturilor de afaceri pentru a le oferi elevilor abilitățile fundamentale necesare pentru a gestiona organizațiile în orice context internațional. Pentru cei cu o experiență academică în mediul de afaceri, MIB își va lua cunoștințele la un nivel diferit, oferind noi perspective. Pentru cei care nu au un background în afaceri, MIB va oferi fundamentele teoretice în management, precum și să ofere oportunități de a aplica cunoștințele lor noi.

De ce să alegeți MSc în afaceri internaționale?

· Programul compact într-un context internațional.... [-]

Franţa Lille Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă MSC în Investment Banking și Piețele de capital: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franța, în ... [+]

Prin designul său unic, acest program vă aduce cunoștințele despre piețele de capital la un nou nivel. Lecțiile interactive de către experți din domeniul academic și al industriei oferă abilități tehnice puternice în instrumentele pieței de capital, în serviciile de date financiare și în programarea pe calculator. Acest program este orientat în mod special spre absolvenții recenți în finanțe sau administrarea afacerilor dispuși să-și dezvolte în continuare abilitățile tehnice și cunoștințele în domeniul finanțelor. Într-un mediu financiar mondial rapid, acest program explorează în continuare cele mai recente evoluții ale reglementărilor pieței de capital și conformității.... [-]

Franţa Lille
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă MSC în Contabilitate Internațională, Audit și Control: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franț ... [+]

Acest program de un an complet predat în limba engleză oferă studenților o perspectivă relevantă în importanța raportării financiare pentru mediul de afaceri modern.

Obiectivele programului

Master în Contabilitate Internațională, Audit și Control este conceput pentru studenții care doresc să obțină un succes pe termen lung în carieră. Se bazează pe o bază solidă în raportarea și analiza financiară; în contabilitatea de gestiune și luarea deciziilor; și servicii de consultanță financiară. Programul oferă studenților o înțelegere a funcțiilor moderne de raportare financiară din punct de vedere tehnic și instituțional, permițând absolvenților să lucreze într-o mare varietate de industrii. Absolvenții beneficiază de pregătirea rapidă integrată pentru admiterea la organismele profesionale de contabilitate globală (ex. Scutiri la examenele profesionale ACCA, alinierea la CIMA's Masters Gateway și acoperirea unei părți semnificative a corpului cunoașterii IMA).... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă MSC în finanțe: un program de un an complet predate în limba engleză, cu accent pe Finanțe la una dintre școlile de afaceri de top din Franța, la campusul no ... [+]

Acest program de un an complet predat în limba engleză este conceput ca o tranziție lină către industria financiară printr-un amestec de teorie și practică, interacțiune cu profesioniști și sesiuni dedicate în facilitățile noastre Bloomberg.

Obiectivele programului

Master în Finanțe este conceput pentru studenții care doresc să îmbunătățească înțelegerea lor de analiză financiară într-un mediu foarte practic. Programul este învățat pe deplin în limba engleză, făcând aplicarea sa internațională unul din punctele sale forte majore. Prin observarea practicilor profesionale, elevilor le este oferită o oportunitate unică de a învăța normele etice ale profesiei. Teoria este pusă în practică în laboratorul piețelor financiare, unde studenții pot obține și certificări profesionale.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă MFM: un program de masterat de un an predat în limba engleză, cu accent pe Managementul modei, la una dintre școlile de afaceri de top din Franța, în campusu ... [+]

IESE's MSc în Managementul de moda este un program de un an de masterat complet predate în limba engleză concepute pentru persoanele talentați care doresc să se specializeze în afaceri de moda și pentru a realiza o carieră internațională în industria modei.

Obiectivele programului MFM

Obiectivul programului este de a pregăti viitorii manageri ai companiilor de modă, care să se poată ocupa de medii globale competitive și să promoveze schimbul de experiență și de bune practici în arena internațională de modă.

Oportunități de carieră pentru absolvenți pot fi găsite în poziții în toate domeniile asociate cu roluri manageriale în industria modei, inclusiv cumpărător; manager de produs; vânzări... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Alăturați-vă noastre MSC în Digital Marketing ... [+]

Acest program de un an complet predat în limba engleză oferă o oportunitate unică de a vă consolida atât cunoștințele dvs. de marketing digital și CRM.

"Apariția internetului și noile forme de comunicare și comercializare au schimbat complet practica de marketing. Astăzi, comunicarea online și construirea de relații pe termen lung cu clienții sunt direcțiile prioritare ale oricărui comerciant pentru a crește competitivitatea și rentabilitatea companiei".

Dr. Véronique Pawels Delassus, directorul Academix, Departamentul de Marketing

OBIECTIVELE PROGRAMULUI

Obiectivul principal al programului este de a pregăti viitorii manageri pentru a lucra în aceste două emergente... [-]

Franţa Lille
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IESEG School of Management Lille - Paris

Contactează biroul de admiteri dând 1 clic aici /element_db/60/60_gt_masters_degree.gif MSC în negociere de afaceri internaționale: un program de un an complet predat în ... [+]

Master de afaceri IESG în Negocierea Afacerilor Internaționale își propune să educe manageri eficienți, versatil și etic, cu abilități puternice de negociere pentru a lucra într-un context internațional. Oferă participanților posibilitatea de a înțelege toate elementele unui proces de negociere și de a se angaja pe deplin în analizele interdisciplinare ale negocierilor într-un mediu global.

Avantaje cheie ale MSC în negocierea afacerilor internaționale

· Parteneriat cu AKAM (Asociația de gestionare a contului cheie) pentru a dobândi o diplomă de management al contului cheie, împreună cu diploma de master... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

Lille, Hauts-de-France, 59000 FR
Location address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

Paris, Île-de-France, 92044 FR