Citește Descrierea Oficială

Alegerea IDRAC Business School alege un mod unic de a învăța și de a înțelege viitoare provocări personale și profesionale.

Pentru a alege IDRAC Business School trebuie să vă confruntați cu realitatea companiei, cu cea a tranzacțiilor care vă permit să valideze competențe profesionale de nivel înalt și să vă dezvăluiți ambițiile.

Alegerea IDRAC Business School alege:

 • Excelență academică.
 • O contribuție a cercetării noastre privind "regândirea modelului de afaceri".
 • O inovație educațională continuă.
 • O gamă largă de cursuri internaționale.
 • O calitate a vieții în campusurile noastre.
 • Un sprijin pentru ocuparea forței de muncă și pregătirea cu alternanța.

Asigurați-studenților noștri, femeilor și bărbaților care își iau viitorul în propriile mâini, sprijiniți-i să lucreze prin intermediul unei pedagogii de încurajare aici este angajamentul echipelor IDRAC Business School .

IDRAC Business School , o școală locală de afaceri

IDRAC Business School oferă o ofertă educațională care anticipează și răspunde provocărilor economiei globale, modernității și schimbărilor generațiilor.

Rețeaua teritorială permite trecerile permanente între mediul academic, economic și internațional.

IDRAC Business School este organizată pe un campus la scară umană. Sunt locuri minunate de trăit.

Pentru fiecare program, pentru fiecare carieră

IDRAC Business School oferă programe de școli de afaceri de la Bac la Bac 5 (de asemenea disponibile de către VAE): BTS, Bachelor, Programul Grande Ecole, MBA de specialitate, MSc.

IDRAC Business School aduce un adevărat spirit școlar în jurul valorilor sale fondatoare și consideră acțiunea individuală ca parte a performanței colective.

Misiuni și valori

Creat pentru a oferi o alternativă la modelele elitiste tradiționale, IDRAC Business School este o școală de afaceri fondată pe o convingere umanistă profundă și caută să valorifice întotdeauna punctele forte și calitățile personale ale studenților și studenților săi.

Înființată în inima teritoriilor din Franța și din IDRAC Business School , IDRAC Business School implică actori economici locali în pedagogie și cercetare care alimentează o gamă de formare de la Post-Bac la Bac 5 și educație continuă.

IDRAC Business School îndeplinește astfel nevoile companiilor în ceea ce privește aptitudinile profesionale și manageriale și contribuie la dezvoltarea economică prin anticiparea tendințelor și evoluțiilor comerțului și a părților interesate.

Valorile IDRAC Business School

Prin ascultarea și dezvoltarea altruismului, IDRAC Business School îi însoțește în evoluția lor. Prin schimb, structurile școlare și densifica asumarea responsabilităților și dă sens la angajamentul publicului și angajaților săi. Înființată în inima teritoriilor, în Franța și în IDRAC Business School , IDRAC Business School este o școală multi-campus care implică actorii economici locali în pedagogie și cercetare. Școala răspunde nevoilor afacerii în ceea ce privește aptitudinile profesionale și manageriale și contribuie la dezvoltarea economică prin anticiparea tendințelor și evoluțiilor comerțului internațional.

IDRAC Business School este de a detecta și dezvălui potențialul individual și colectiv.

Școala pune individul în centrul abordării sale și încearcă să-l facă să se depășească pe sine. Respectă diversitatea și oferă tuturor posibilitatea de a-și valorifica personalitatea.

Angajații au valori umane sincere și o dorință comună de a promova antreprenoriatul și profesionalismul. Școala oferă un cadru structurat pentru dezvoltarea fiecăruia dintre elevii săi. Ea își pregătește publicul să dobândească calități comportamentale, un spirit de inițiativă, un gust pentru risc și o abilitate de a construi relații. IDRAC Business School permite dobândirea de competențe profesionale imediat operaționale, care să îi permită studenților să se adapteze la medii complexe multiculturale și să-și dezvolte capacitatea de angajare.

Abordarea didactică a IDRAC Business School se axează pe scenarii de viață reală. Ele stimulează capacitatea de anticipare și de încredere în sine. Școala consideră că responsabilitatea învățării necesită o varietate de experiențe și implicare în acțiune. Alternarea este o dinamică pedagogică a eficacității demonstrate de școală încă de la crearea acesteia.

Cercetare la IDRAC Business School

Cercetarea realizată de IDRAC Business School contribuie la stimularea cursanților săi, făcând posibilă testarea deciziilor lor asupra proiectelor concrete. Este, de asemenea, util pentru deciziile liderilor de afaceri și performanțele acestora. Cercetătorii-profesori contribuie la determinarea valorii economice a inovației și a creativității prin validarea comercială și participă la apariția unui nou management pe care îl cer evoluția lumii.

Acest echilibru face ca IDRAC Business School solidă și fiabilă.

113963_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

punctele forte

IDRAC Business School este preocupat de problemele economice și sociale ale lumii noastre și oferă studenților un nou mod de a gândi și de a acționa.

IDRAC Business School se concentrează pe dobândirea abilităților de afaceri, dezvoltarea și gândirea critică a fiecărui student. Proiectul IDRAC Business School al IDRAC Business School se concentrează pe patru tendințe:

 • stăpânirea conceptelor.
 • dezvoltarea abilităților.
 • deschiderea companiei.
 • suport personalizat.

Instruire diversificată de la LAC la BAC 5

IDRAC Business School oferă programe ancorate în realitatea lumii afacerilor. Presupunând că fiecare student are o personalitate și un proiect unic, cursurile sunt diverse:

 • BTS "Comerț internațional", "Management comercial operațional", "Negocierea și digitizarea relațiilor cu clienții", "Gestiunea IMM-urilor"
 • BACHELOR "Șef de Marketing și Dezvoltare Business", "Manager de Operațiuni de Vânzări și Marketing", "Vânzări Tehnice"
 • Programul Grande École
 • Programe specializate de MBA
 • Educație continuă

O prezență desfășurată în toată Franța

Răspândit pe teritoriul francez, campusurile IDRAC Business School le permit studenților să găsească o școală în principalele centre economice ale Hexagonului.

Proximitatea cu companiile

Pe parcursul a 50 de ani de relații de afaceri, IDRAC Business School a câștigat o anumită recunoaștere din partea companiilor și instituțiilor cu o largă acoperire.

Cu aproape 6.000 de tineri pe an pe un stagiu de practică sau un curs de tip sandwich, toate acestea sunt companii care pot măsura, în toate domeniile de ocupare a forței de muncă, gradul de adecvare dintre formarea noastră și competențele așteptate în cadrul companiei.

Școala are 25.000 de parteneri profesioniști.

Internațional la IDRAC Business School

Cele 7 campusuri asociate

IDRAC Business School este prezentă peste tot în Franța. Cu cele 7 campusuri asociate din Barcelona, Brno, Cork, Dublin, New York, Beijing și Santander, școala oferă studenților oportunitatea de a se imersa complet urmând un program intensiv în limbi străine.

Cursuri de limba engleză 100% în Franța

Conștient de faptul că toți studenții nu pot pleca timp de un an, IDRAC Business School permite celor care stau în Franța să urmeze un semestru cu cursuri de 100% în limba engleză!

Șederea academică în străinătate

IDRAC Business School este astăzi un partener de 100 de campusuri din 40 de țări pe 5 continente!

Fiecare campus a fost selectat cu atenție pe baza nivelului academic, a orașului și a limbii.

Experiențe de teren

Elevii pot merge pe o călătorie internațională, ca parte a unui stagiu. IDRAC Business School prevede urmărirea pe tot parcursul stagiului.

Un sejur de neuitat pentru a crede mărturiile studenților noștri.

Membru al Educației HEP

Educația colectivă HEP este o alianță voluntară de 35 de școli și centre de instruire în jurul a 3 valori comune - Umanism, Antreprenoriat, Profesionalism - HEP

Educația HEP crede într-o pedagogie de încurajare și acompaniament. Apără o viziune militantă a educației, care are ca scop să facă pe cei care învață, pe femei și pe bărbați care au succes și își ia viitorul în mâinile lor.

HEP EDUCATION ofera prin intermediul membrilor sai o predare si un program de angajamente si servicii care sa indeplineasca cele 3 valori - Umanism, Antreprenoriat, Profesionalism - HEP

Lansat în iarna anului 2016, ofertele și serviciile oferite de HEP EDUCATION sunt implementate treptat de la începutul anului școlar 2017.

Programe predate în:
 • Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IDRAC Business School

Astăzi, prin intermediul mediilor digitale (smartphone, tabletă, calculator etc.), marketingul digital oferă companiilor și brandurilor mijloacele de a genera creștere, c ... [+]

O pedagogie prin acțiune în slujba dobândirii abilităților taleBlocurile de pricepere

Programele specializate de MBA sunt organizate în jurul unor blocuri de competențe dedicate disciplinelor de bază ale managementului și afacerilor economice.

Modulele de cursuri sunt organizate în funcție de o evoluție pedagogică definită din obiectivele abilităților de dobândire.

Dezvoltați strategia comercială și de marketing

Definiți poziționarea companiei, identificați piețele potențiale, evaluați performanța afacerii și stabiliți obiectivele afacerii.

Implementați și gestionați strategia comercială și de marketing

Elaborarea și conducerea politicii comerciale, elaborarea planurilor de acțiune comercială, evaluarea impactului financiar al strategiei.... [-]

Franţa Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
8 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IDRAC Business School

Obiectivul programului este de a instrui oamenii de vânzări care lucrează la dezvoltarea internațională a companiei: dezvoltatori de afaceri, manageri pentru zonele de ex ... [+]

O pedagogie prin acțiune în slujba dobândirii abilităților taleBlocurile de pricepere

Programele specializate de MBA sunt organizate în jurul unor blocuri de competențe dedicate disciplinelor de bază ale managementului și afacerilor economice.

Modulele de cursuri sunt organizate în funcție de o evoluție pedagogică definită din obiectivele abilităților de dobândire.

Dezvoltați strategia de marketing și marketing

Definiți poziționarea companiei, identificați piețele potențiale, evaluați performanța afacerii și stabiliți obiectivele afacerii.

Implementați și gestionați strategia de vânzări și marketing

Elaborarea și conducerea politicii comerciale, elaborarea planurilor de acțiune comercială, evaluarea impactului financiar al strategiei.... [-]

Franţa Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
8 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IDRAC Business School

Obiectivul programului este acela de a putea gestiona resursele din amonte ale companiei. Elaborarea de strategii adaptate mediului internațional de operațiuni. Deveniți ... [+]

O pedagogie prin acțiune în slujba dobândirii abilităților taleBlocurile de pricepere

Programele specializate de MBA sunt organizate în jurul unor blocuri de competențe dedicate disciplinelor de bază ale managementului și afacerilor economice.

Modulele de cursuri sunt organizate în funcție de o evoluție pedagogică definită din obiectivele abilităților de dobândire.

Dezvoltați strategia comercială și de marketing

Definiți poziționarea companiei, identificați piețele potențiale, evaluați performanța afacerii și stabiliți obiectivele afacerii.

Implementați și gestionați strategia comercială și de marketing

Elaborarea și conducerea politicii comerciale, elaborarea planurilor de acțiune comercială, evaluarea impactului financiar al strategiei.... [-]

Franţa Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
8 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IDRAC Business School

Obiectivul programului este de a dobândi know-how-ul esențial care va asigura dezvoltarea comercială a companiei și va gestiona o puternică forță de vânzări. ... [+]

O pedagogie prin acțiune în slujba dobândirii abilităților taleBlocurile de pricepere

Programele specializate de MBA sunt organizate în jurul unor blocuri de competențe dedicate disciplinelor de bază ale managementului și afacerilor economice.

Modulele de cursuri sunt organizate în funcție de o evoluție pedagogică definită din obiectivele abilităților de dobândire.

Dezvoltați strategia de marketing și marketing

Definiți poziționarea companiei, identificați piețele potențiale, evaluați performanța afacerii și stabiliți obiectivele afacerii.

Implementați și gestionați strategia de vânzări și marketing

Elaborarea și conducerea politicii comerciale, elaborarea planurilor de acțiune comercială, evaluarea impactului financiar al strategiei.... [-]

Franţa Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
8 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IDRAC Business School

Printr-o abordare ferm strategică, al patrulea an face posibilă prezentarea în perspectivă a deciziilor majore pe care trebuie să le ia un manager, în funcție de ciclul d ... [+]

Programul Grande Ecole emite o diplomă Visé BAC 5 cu diplomă de masterat.

Cel mai înalt nivel de distincție acordat de Ministerul Învățământului Superior și Cercetării, Masteratul este garanția unui nivel foarte ridicat de aptitudini academice și profesionale.

Care este gradul de maestru?

Diplomă de master este o recunoaștere acordată anumitor cursuri la nivelul Bac 5 de către Ministerul Învățământului Superior și Cercetării în școli care îndeplinesc mai multe criterii de excelență (calitatea pregătirii, deschiderea internațională etc.).

Datorită programului nostru Grande Ecole, veți putea obține o diplomă în management cu gradul de maestru. Unul dintre principalele avantaje ale acestei recunoașteri este că facilitează foarte mult recunoașterea gradului dumneavoastră de management în străinătate. Dacă doriți să continuați o carieră internațională, este un plus clar!... [-]

Franţa Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

50 ans et toujours remarquable !

30 secondes pour découvrir nos programmes | IDRAC Business School

Address
Rue du Sergent Michel Berthet,47
69009 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa
Address
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa
Address
114 Rue Lucien Faure Adresse 2
33300 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa
Address
Parc Euromédecine 499, rue de la croix verte
34196 Montpellier, Occitanie, Franţa
Address
16, boulevard Général de Gaulle
44200 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa
Address
20 bis jardin Boieldieu La Défense Cedex
92071 Paris, Île-de-France, Franţa
Address
Parc d'activité de Basso Cambo 12, rue Michel Labrousse
31100 Toulouse, Occitanie, Franţa
Address
5 Boulevard du Port d'Aval, 80000 Amiens, France
80000 Amiens, Hauts-de-France, Franţa