Citește Descrierea Oficială

ONIRIS este o instituție de învățământ superior și de cercetare din cadrul Ministerului de Alimentație Agriculturii și Pescuitului.

Avându-și rădăcinile pe teritoriul său și deschis la spațiul european, are o gamă tematică foarte largă, inclusiv sănătatea animală și sănătatea publică, clinice, biomedicale și biotehnologie pentru sănătate, știință alimente și inginerie de proces.

ONIRIS își propune să fie activă în domeniul sănătății animale și umane, contribuind activ la conceptul de "o medicină, o sanatate", și alimente. Pentru aceste două teme principale, plus o contribuție la o temă transversală asupra mediului și dezvoltării durabile.

ONIRIS trenuri aproximativ 1.200 de studenți, inclusiv prin oferirea de formare corespunzătoare: - pentru profesiile veterinare (Doctor veterinar). Specificitatea acestei patologi de formare și biologi senior este de a combina competențele dobândite prin formare de clinica, mai ales într-un spital nivel european, cele care rezultă din pregătire cercetare - profesiile de inginerie (studii de inginerie) cu două specialități: specialitatea "alimente / furaje" specialitate "biotehnologie sănătate".

În ambele specialitati, educația inginerie Oniris are o prezență foarte puternică în structura industrială și instrumente foarte specifice profesionalizarea și cercetare ca sali tehnologice condiții aproape-industriale.

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ID4FOOD

Inovația colaborare ofera un nou răspuns la problemele întâmpinate în punerea în aplicare a strategiilor de inovare ... [+]

De ce o diplomă de master în domeniul inovării mâncare?

Context:

Inovația colaborare ofera un nou răspuns la problemele întâmpinate în punerea în aplicare a strategiilor de inovare prin agribusiness.

În acest context, industria alimentară are nevoie de manageri transdisciplinare instruiți în inovare deschisă și de colaborare și cheia oferind să dezvolte strategii pentru a face față provocărilor economice, sociale și de mediu ale lumii de azi și de mâine.

Obiective:

Master Managementul colaborare Inovare Food este efectuată de către cinci instituții de învățământ superior și de cercetare - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique Școala - Ecole Superieure d'agricole d'Angers, - Oniris, Școala Națională Veterinară, Alimente și Produse alimentare Nantes-Atlantique - Universitatea Nantes Master își propune să vă aducă două calități indispensabile în valoare de azi: deschidere și specializare.... [-]

Franţa Nantes
Septembrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Id4food