ID4FOOD

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ONIRIS este o instituție de învățământ superior și de cercetare din cadrul Ministerului de Alimentație Agriculturii și Pescuitului.

Avându-și rădăcinile pe teritoriul său și deschis la spațiul european, are o gamă tematică foarte largă, inclusiv sănătatea animală și sănătatea publică, clinice, biomedicale și biotehnologie pentru sănătate, știință alimente și inginerie de proces.

ONIRIS își propune să fie activă în domeniul sănătății animale și umane, contribuind activ la conceptul de "o medicină, o sanatate", și alimente. Pentru aceste două teme principale, plus o contribuție la o temă transversală asupra mediului și dezvoltării durabile.

ONIRIS trenuri aproximativ 1.200 de studenți, inclusiv prin oferirea de formare corespunzătoare: - pentru profesiile veterinare (Doctor veterinar). Specificitatea acestei patologi de formare și biologi senior este de a combina competențele dobândite prin formare de clinica, mai ales într-un spital nivel european, cele care rezultă din pregătire cercetare - profesiile de inginerie (studii de inginerie) cu două specialități: specialitatea "alimente / furaje" specialitate "biotehnologie sănătate".

În ambele specialitati, educația inginerie Oniris are o prezență foarte puternică în structura industrială și instrumente foarte specifice profesionalizarea și cercetare ca sali tehnologice condiții aproape-industriale.

Locații

Nantes

Oniris – Programme id4Food

Address
Oniris – Programme id4Food
Site de la Géraudière

Rue de la Géraudière

CS 82225
 

44322 Nantes, Pays de la Loire, Franţa