IAE Pau-Bayonne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IAE Pau-Bayonne este Școala Universității de Management și oferă cursuri postuniversitare de management la Universitatea din Pau și Pays de l'Adour (UPPA).

IAE oferă 17 programe de specialitate de la Bachelor la Master și Ph.D. nivel care sunt adaptate pentru a satisface nevoile întreprinderilor și îmbunătățite de cele mai recente cercetări în domeniul academic al managementului.

Acesta oferă trei programe de studii de lucru: un contract de ucenicie, un contract de formare profesională și stagii de plasament în stagiu.

IAE Pau-Bayonne își pregătește studenții prin studiile lor pentru funcții de conducere în roluri de conducere și de afaceri în Franța și la nivel internațional.

Alăturați-vă la IAE Pau-Bayonne : Școala de Management Universitar de Management!

Situat între Munții Pirinei și Coasta Bascilor, în inima Euroregiunii Aquitaine-Euskadi și intrare în Spania, IAE Pau-Bayonne este stabilită în două campusuri: Pau și Bayonne. În plus față de acest mediu ideal pentru muncă și odihnă, Școala noastră de Management oferă facilități excelente, metode de predare inovatoare, cadre universitare de nivel înalt și o gamă largă de parteneriate instituționale în Franța și în străinătate (45 de acorduri internaționale de cooperare). Studenții selectați sunt admiși în clase intenționat mici. Această alegere le permite să beneficieze de o structură la scară umană și o urmărire personalizată, care urmărește excelența în predarea și cercetarea în Științele Managementului.

IAE Pau-Bayonne este Școala de Management a Universității, un garant al ofertei de pregătire publică în Management, în cadrul Universității din Pau și Pays de l'Adour. Școala noastră oferă grade selective la Master și Ph.D. nivel, adaptate la nevoile companiilor, și alimentate de cele mai recente progrese în domeniul științelor de management de cercetare. IAE School of Management pregătește studenții noștri pentru a integra locuri de muncă de înaltă poziție în diferite domenii de Management în Franța sau în străinătate.


5 motive pentru a alege o IAE/>

Excelenta academica

 • Acreditare internațională de prestigiu, cum ar fi EQUIS, EPAS
 • Graduri recunoscute de stat
 • Cercetare orientată practic

Centrele de cercetare

 • Cut-margine Cercetările și teoriile de afaceri aplicate provocărilor din lumea reală
 • 32 laboratoare de cercetare, unele dintre ele acreditate
 • Activități și proiecte internaționale de cercetare

Servicii de studenți

 • Franceză ca cursuri de limbi străine
 • Asistență pentru cazare și alte servicii de studenți
 • Campusurile din centrele franceze

Conexiuni corporative

 • Programe destinate întreprinderilor pentru întreprinderi
 • Rate excelente de plasare a forței de muncă
 • Legături strânse cu companii

Identitatea internațională

 • Prezent la principalele conferințe internaționale pe tema Educație: APAIE, EAIE, NAFSA
 • Mai mult de 50 de programe universitare și postuniversitare au predat în limba engleză
 • O rețea activă de 1000 de parteneri internaționali de nivel înalt
 • Domenii de cooperare: mobilitatea studenților și a cadrelor didactice, programe dublu-grad, programe scurte, programe off-shore etc.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Summer courses »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Managementul General

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Bayonne

Carierele se schimbă pentru a deveni mai fluid pe baza acumulării de competențe și cunoștințe și a integrării vieții personale și profesionale. Multe organizații încă încearcă să găsească manageri care sunt eficienți și se potrivesc în economia din ce în ce mai globală. Executivilor li se cere să se comporte nemișcat, să fie deschisi să se schimbe în timp util, să-și asume riscuri în mod continuu, să devină din ce în ce mai puțin dependenți de reglementări și proceduri oficiale. Acest Master IAE în Management General este conceput ca o calificare generală de management pentru persoanele talentați care doresc să dezvolte în continuare abilitățile lor de afaceri și strategice de conducere. [+]

Diplomă de stat franceză - Învață în întregime în limba englezăAccent pe managementul afacerilor internaționale și generaleNu mai mult de 30 de elevi pe grupProgram de înaltă calitatemetode de predare inovatoareProiecte de grup intercultural, simulare joc de afaceriFaceți un Maestru interesant în Franța și vă provocați/>

Carierele se schimbă pentru a deveni mai fluid pe baza acumulării de competențe și cunoștințe și a integrării vieții personale și profesionale. Multe organizații încă încearcă să găsească manageri care sunt eficienți și se potrivesc în economia din ce în ce mai globală./>

Executivilor li se cere să se comporte nemișcat, să se poată schimba în scurt timp, să-și asume riscuri în mod continuu, să devină din ce în ce mai puțin dependent de reglementări și proceduri formale.... [-]


Videoclipuri

IAE FRANCE

C'est ça l'IAE !