HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ajut are o bogata experienta de peste un secol si o retea mare de absolventi; facultatea de calitate excepțională este alcătuit din juriști, economiști, geografi, demografi și personalități de renume din mediul academic, diplomatic, militar. Mai mult decât atât, o rețea de parteneri internaționali permite elevilor să realizeze o parte din studiile într-o universitate străină.

Se bucură de un cadru privilegiat cu un campus modern, în inima Parisului, oferind studenților un loc de muncă.

integra ajutEste la a se potrivi o dată într-o poveste, să participe la un proiect educațional și de cercetare interesante, și mai presus de toate pentru a construi un viitor profesional.

Integrarea școlară este în ajut același timp să fie parte dintr-o poveste și să participe la un proiect

ajut este o școală independentă, instituție de liber Legea învățământului superior 1875 și reglementată de o asociație 1901 Act.

Creat în 1899, are o experiență bogată, atât intelectuală, cât și educativ, de peste un secol

La intersecția mai multor discipline, relații internaționale de studiu și cerințe politice să cunoască totul dintr-o dată istorie, drept, politică și științe sociale, economie ... Pe această bază, pentru mai mult de un secol de experți în fiecare dintre aceste discipline, ci și actori ai lumii politice și internaționale, au decis să lucreze împreună pentru a trece cunoștințele și expertiza lor de a oferi un training unic pentru studenții pasionați de probleme politice și internaționale.

O facultate de o calitate excepțională

Încă de la începuturile sale, facultatea constă din activitatea academică sau Emerit, istorici, avocați, oameni de știință politici, economiști, geografi, demografi, dar și personalități de renume literare din diplomatic, politic, militar.

O rețea internațională importantă

O rețea de parteneri internaționali, în continuă evoluție, permite elevilor să realizeze o parte din studiile într-o universitate străină. În fiecare an, studenții se lasă timp de un semestru în marile universități publice străine din Marea Britanie, Rusia, Italia, Spania, Turcia ...

O școală la scară umană

Grupurile de elevi să nu depășească patruzeci de studenți; cursuri de limbi străine împreună elevii de toate promoțiile; Profesorii sunt acolo, întrebări deschise: ajut nu este doar o școală, este un loc de întâlnire, un loc de proiect în cazul în care el de multe ori clase sunt create în cererea studentului în cazul în care parteneriatele de schimb sunt semnate pentru că un student ar pleca pentru o nouă destinație, în cazul în care, se confruntă cu o problemă arzătoare, o conferință specială este organizată astfel încât să putem informa, astfel încât să putem înțelege ...

Un privilegiat

ajut se bucură de un cadru privilegiat, la Paris, în sine, în spații moderne și spațioase, oferind studenților un loc minunat de a lucra cu cantină, bibliotecă, sală de studiu.

Locații

Paris

Address
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 Paris, Île-de-France, Franţa

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: