Grenoble Ecole de Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Grenoble Ecole de Management (GEM) a câștigat recunoaștere națională și internațională. Mai mult decât o simplă școală, GEM reprezintă un laborator deschis, prin care 8.000 de studenți și 500 de angajați învață și lucrează în fiecare zi pentru a rezolva probleme complexe și pentru a depăși provocările majore pentru afaceri și societate.

Înființată în Grenoble, un oraș al științei și tehnologiei, școala noastră și-a dezvoltat foarte mult expertiza în managementul tehnologiei și inovației - o expertiză care este acum fundamentul excelenței și renumelui internațional al mărcii noastre.

Prin dezvoltarea propriului model educațional, GEM a devenit un centru de experimentare, studiu și creație. Școala oferă 50 de programe educaționale în franceză și engleză care acoperă toate nivelurile de studiu, de la licență la absolvent, doctorat și educație continuă. Studenții pot participa la programe livrate în Grenoble, Paris, Berlin, Singapore, Moscova, Georgia sau Casablanca.

Ca instituție pentru învățământul superior (CESE) afiliată Camerei de Comerț și Industrie din Grenoble, GEM este membru fondator al Campusului de inovare GIANT din Grenoble. Școala este acreditată de AACSB, EQUIS și AMBA și membru al „Conférence des Grandes Ecoles” franceză. Programele sale sunt clasificate în mod regulat de marile ziare și reviste economice internaționale.

Misiunea noastră

Prin expertiza noastră în gestionarea tehnologiei și inovației, legătura strânsă cu teritoriul și ecosistemul nostru și capacitatea noastră de a anticipa și însoți tranzițiile, folosim educația și cercetarea pentru a oferi răspunsuri la marile provocări ale secolului 21 și, prin urmare, contribuim la o o lume mai dreaptă, mai pașnică și mai responsabilă

La GEM, unim tehnologia, inovația și societatea pentru a forma lideri și manageri să acționeze într-o lume în schimbare rapidă. Printr-un efort de colaborare, promovăm abilități și cunoștințe pentru a se potrivi provocărilor din secolul 21.

Internaţional

Pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor internaționale și a instrui managerii în situații multiculturale, Grenoble Ecole de Management implementat o strategie de anvergură pentru dezvoltarea locațiilor sale internaționale:

  • 2 campusuri în Franța: Grenoble și Paris
  • 7 campusuri internaționale: Germania, China, Statele Unite, Georgia, Maroc, Rusia și Singapore
  • 5 birouri internaționale

Locații

Grenoble

Address
Grenoble Ecole de Management
12, rue Pierre Sémard
BP 127

38003 Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Grenoble

Address
Grenoble Ecole de Management
12, rue Pierre Sémard
BP 127

38003 Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări