Ferrieres Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ferrières Școala de Excelență Franceză

Alegerea de a studia la Ferrières School lansează o carieră într-un sector în creștere constantă și care oferă oportunități profesionale nenumărate peste tot în lume. La doar 15.5 mile distanță de centrul orașului luminilor la Paris, la fel de aproape de principalele aeroporturi internaționale, atât din Paris (Orly și Roissy Charles de Gaulle), Ferrières este ușor accesibil din centrul Parisului de transport in comun. La Ferrières, noi credem că succesul vine de la pregătirea teoretică și practică solidă combinată cu dezvoltarea personală.

Obiectivele Ferrières 'sunt de a dezvolta lideri de excelență, care sunt competente, versatil și capabil de a deține funcții de conducere și de a defini nevoile viitoare ale industriei.

Pentru a se asigura că abilitățile și cunoștințele predate răspund nevoilor actuale și viitoare ale Hospitality, Gastronomie și industriile de lux, am dezvoltat programul cu colaborarea strânsă dintre companiile noastre partenere de prestigiu, precum și în calitate de consilieri de la școlile de afaceri de top.

MULTI-INDUSTRIE ABORDARE:

Condus de valorile de bază ale tradiției și inovație, umilință, de muncă și viziune deschisă, misiunea Ferrières este triplu:

Educăm viitori profesioniști din întreaga lume, printr-o serie de programe, care se potrivesc cerințele industriei în lux Gastronomie, ospitalitate și: Bachelor, programe și programe de calificare culinare Să contribuie la propășirea cunoștințelor și a practicilor peste cele trei dimensiuni: Cultura alimentară, managementul ospitalității, lux și plannng Event. Să consolideze influența și atractivitatea Franței în aceste domenii de excelență.

Ferrières HIGH-END ECOSISTEMICă:

Ecosistemul cuprinzător Ferrieres "oferă studenților cu o experiență profesională de excepție și imediat îi confruntă cu" excelență ", datorită unei game de mai multe restaurante, o firma de catering si un hotel de 4 *. Aceste instituții, care nu sunt aplicații, ci unități profesionale, sunt gestionate de către o echipă de profesioniști Hospitality condimentată și oameni de afaceri, unii dintre ei laureați ai «meilleur Ouvrier de France» atribuire. Ele oferă bucătărie high-end și un serviciu de clasă mondială unei clientele exigente.

În ceea ce crește capacitățile lor, elevii sunt introduși treptat în diferite poziții în bucătării, mese, de cumpărare, departamentul de somelier, bar, front office, relații clienți, menaj, vânzări, rezervări, întreținere, marketing, finanțe, e-marketing și planificare de evenimente. Această experiență hands-on întâlnește învățarea academică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea MSc-uri » Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSC Hospitality Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Paris

Programul Ferrières "Master 2 se concentrează asupra diferențierii și expertiză, cu 5 Specializări, inclusiv MSC Hospitality Management al. [+]

Master Ferrières School, livrate în întregime în limba engleză, răspunde nevoilor actuale și viitoare de ospitalitate, gastronomie și industrii de lux. Master Ferrières își propune să pregătească profesioniști actuali sau viitori pentru posturi de conducere în domeniul Hospitality Management Internațional. Master Ferrières este un Cours full-time e predat pe o perioadă de 2 ani împărțit între cursuri predate, disertație și stagii. Durata: 2 ani Credite: 120 ECTS Limba: Engleză Prizelor: Septembrie Data de pornire: Late septembrie 2017 Certificat eliberat după 2 ani: Master Of Science în Hospitality Management Internațional Stagii: Noi îndruma studenții noștri pentru a obține stagii în cele mai bune instituții Hospitality. Locație: Ferrières-en-Brie, zona Paris Odată ce a absolvit, va fi capabil să: Stăpânește sectoarele și rolul ospitalității în sistemele lor Comportamentele consumatorului anticipăm și impactul acestora asupra evoluției afacerii Se concentreze pe atitudinea de serviciu, furnizarea de servicii, de calitate și inovație Aplică managerială, financiară și cunoștințe de marketing pentru proiecte în aceste RFIDT fi Se concentreze pe analiză de date, distribuție electronică și strategii de gestionare a veniturilor Aplice tehnici durabile și de management al calității (îmbunătățire continuă) Anticipăm viitoarele provocări cu care se confruntă aceste sectoare ar putea Proiectelor complexe La Ferrières încurajăm atât învățarea bazată pe proiecte și experimentale. Veți dobândi abilitățile necesare și cunoștințele aplicabile concentrându-se asupra Gestionarea proiectelor, gestionarea People, gestionarea Cifre și gestionarea Auto permițându-vă să impulsioneze experiența dvs. în zona aleasă. CERERII: MSc1, asigurați-vă că deja ați dobândit grad sau echivalent universitare de licență (180 ECTS), și pe care... [-]

Contactează

Paris Area

Adresă, linia 1 Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie
77164 Ferrières, Ile-de-France, Franţa
website http://www.ferrieres-paris.com/en/
Telefon 01 81 16 77 77

Adresă, linia 1 Paris, Ile-de-France, Franţa