Ferrieres Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ferrières Școala de Excelență Franceză

Alegerea de a studia la Ferrières School lansează o carieră într-un sector în creștere constantă și care oferă oportunități profesionale nenumărate peste tot în lume. La doar 15.5 mile distanță de centrul orașului luminilor la Paris, la fel de aproape de principalele aeroporturi internaționale, atât din Paris (Orly și Roissy Charles de Gaulle), Ferrières este ușor accesibil din centrul Parisului de transport in comun. La Ferrières, noi credem că succesul vine de la pregătirea teoretică și practică solidă combinată cu dezvoltarea personală.

Obiectivele Ferrières 'sunt de a dezvolta lideri de excelență, care sunt competente, versatil și capabil de a deține funcții de conducere și de a defini nevoile viitoare ale industriei.

Pentru a se asigura că abilitățile și cunoștințele predate răspund nevoilor actuale și viitoare ale Hospitality, Gastronomie și industriile de lux, am dezvoltat programul cu colaborarea strânsă dintre companiile noastre partenere de prestigiu, precum și în calitate de consilieri de la școlile de afaceri de top.

MULTI-INDUSTRIE ABORDARE:

Condus de valorile de bază ale tradiției și inovație, umilință, de muncă și viziune deschisă, misiunea Ferrières este triplu:

Educăm viitori profesioniști din întreaga lume, printr-o serie de programe, care se potrivesc cerințele industriei în lux Gastronomie, ospitalitate și: Bachelor, programe și programe de calificare culinare Să contribuie la propășirea cunoștințelor și a practicilor peste cele trei dimensiuni: Cultura alimentară, managementul ospitalității, lux și plannng Event. Să consolideze influența și atractivitatea Franței în aceste domenii de excelență.

Ferrières HIGH-END ECOSISTEMICă:

Ecosistemul cuprinzător Ferrieres "oferă studenților cu o experiență profesională de excepție și imediat îi confruntă cu" excelență ", datorită unei game de mai multe restaurante, o firma de catering si un hotel de 4 *. Aceste instituții, care nu sunt aplicații, ci unități profesionale, sunt gestionate de către o echipă de profesioniști Hospitality condimentată și oameni de afaceri, unii dintre ei laureați ai «meilleur Ouvrier de France» atribuire. Ele oferă bucătărie high-end și un serviciu de clasă mondială unei clientele exigente.

În ceea ce crește capacitățile lor, elevii sunt introduși treptat în diferite poziții în bucătării, mese, de cumpărare, departamentul de somelier, bar, front office, relații clienți, menaj, vânzări, rezervări, întreținere, marketing, finanțe, e-marketing și planificare de evenimente. Această experiență hands-on întâlnește învățarea academică.

Locații

Ferrières-en-Brie

Paris Area

Address
Rue du Château - BP49
Ferrières-en-Brie

77164 Ferrières-en-Brie, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
01 81 16 77 77

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră