European School of Political and Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Știința politică este o disciplină de excelență care să asigure perspective bune de carieră și o deschidere internațională reală. Este în acest sens că ESPOL este înscrisă, Școala Europeană de Științe Politice și Sociale, care oferă meserii orientate interdisciplinare politică și Europa.

Moștenitor la Școala de Științe Sociale și Politice, creat în Universitatea Catolică din Lille 1894, ESPOL se concentrează pe valorile umane și etica responsabilității necesare pentru orientarea în lumea contemporană.

ESPOL este o școală care se concentrează pe trei domenii principale:

  • educație; - cercetare; - servicii pentru societate.

Această educație bilingvă franceză-engleză oferă științe politice printr-o pedagogie originală și inovatoare.

Curriculum-ul de învățământ în ciclurile 1 si 2 oferă absolvenților de ESPOL cheile pentru a reuși într-o piață a muncii tot mai competitive: cunoaștere și creativitate, profesionalism și curiozitate intelectuală, abilități și simțul de inițiativă.

European, multilingv, în conformitate cu vremurile, ESPOL aduce bagajele necesare pentru o integrare profesională de succes în Europa și dincolo de aceasta!

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în studii europene și internaționale de master / la nivel mondial și european în politică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Lille

Prin urmare, acest Master oferă studenților (e) de formare axat pe reglementarea politicii internaționale la nivel european și global poate oferi cunoștințele lor, dar, de asemenea, expertiza necesară pentru a înțelege și de a acționa asupra lumii de mâine. [+]

Master în Studii Europene și Internaționale este o formare de excelență axat pe reglementarea societăților contemporane într-o lume globalizată.

Este într-adevăr, în general și va juca unele probleme majore, dar rezolutia lor: guvernele naționale nu sunt întotdeauna în măsură să răspundă singur la provocările riscului de conflict armat, schimbările climatice, sărăcia sau criminalității internaționale. Înțelegerea lumea de astăzi, prin urmare, necesită o analiză atât actori publici (state, organizații internaționale etc.) și private (companii, rețele, ONG-uri, etc.), și strategii în arene locale, naționale, european și global.

Aceste arene sunt locuri de provocare constantă și să redefinească regulile jocului internațional, atât publice (legi, acorduri, etc.) sau private (standarde, etc.): acestea sunt regulile, formale și informale care trebuie să stăpânească viitorul profesional (le) s International. ... [-]


Videoclipuri

Remise des diplômes ESPOL - Promotion Anna Lindh

Contactează

European School of Political and Social Sciences

Adresă, linia 1 60 boulevard Vauban
59016 Lille, Hauts-de-France, Franţa
website http://espol-lille.eu/