Ecole de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISTORIA ȘCOALA DE PARIS COUTURE

Creat în 1927 de Chambre Syndicale de la Haute Couture Școala Chambre syndicale de parizian Couture reflecta interesul constant pe care, în orice moment, a purtat designeri Croitorii modă și, în primul rând pentru a pregătire tehnică de înaltă calificare cerute de ocupațiile lor, pe de altă parte, apariția de noi talente, care va crea moda de mâine.

DE SUPRAVEGHERE DIN EDUCAȚIONALĂ

Scoala de Camera pariziene Couture Union este o instituție unică, care să reflecte diferitele sale cursuri de abilități tradiționale, precum și o tehnologie avansată. Valoarea adăugată pe care o aduce se bazează pe relația sa specială în profesie, proximitatea față de mediul de afaceri.

Președinții și directorii de resurse umane de case de lux, s-au adunat în "CIRCLE ST roch" ratifica liniile directoare ale școlii și să asigure implicarea lor constantă că formarea oferită de instituția noastră va fi în acord cu nevoile profesiilor moda industrie și mai ales couture si de lux.

Toate cursurile sunt predate de către profesioniștii care lucrează sau de la compania care, pe parcursul diferitelor cursuri sunt o dovadă a caracterului de profesionalizare de formare.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și: