EURECOM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EURECOM - Un lider de școală și centru de cercetare în domeniul științei digitale

EURECOM este un școală universitară și un centru de cercetare în domeniul științelor digitale situate în parcul tehnologic Sophia Antipolis (Riviera Franceză), un important loc european pentru activitățile de telecomunicații. A fost înființată în 1991 într-o formă de consorțiu (GIE), care a permis companiei EURECOM să construiască o rețea vastă de parteneri de renume academic și industrial. EURECOM cercetare EURECOM sunt formate din experți internaționali, recrutați la cel mai înalt nivel, a cărui activitate este onorată în mod regulat și care a obținut recunoașterea internațională.

3 misiuni fundamentale:

1 / Cercetare

Prioritatea a fost acordată în trei domenii de cercetare: securitatea digitală, știința datelor și sistemele de comunicații.

2 / Învățământul la nivel înalt

EURECOM oferă cursuri postuniversitare și postuniversitare în științele digitale și oferă patru Master of Science, recunoscute de statul francez și dedicate studenților străini. În anul 2012, EURECOM deschis două diplome postuniversitare în sectoare înfloritoare: securitatea sistemelor informatice și comunicare și comunicare pentru sisteme inteligente de transport . Aceste grade sunt 100% predate în limba engleză

MĂSURILE DE MASTER - MSC

EURECOM și IMT (Institut Mines Télécom) oferă diplome de Master of Science recunoscute de stat în 4 specializări destinate, în principal, studenților străini:

  • Master în securitate digitală
  • Maestru în știința și ingineria datelor
  • Master în sisteme informatice mobile
  • Master în Internetul Lucrurilor (IoT)

Aceste diplome sunt deschise candidaților cu diplomă de licență de 3/4 ani într-un domeniu relevant. Diplomele de masterat sunt acreditate de către Ministerul Educației și Cercetării din Franța drept diplome de master în știință și tehnologie și oferă acces la alte doctorate. studii sau la poziții de top în industrie.

POST MASTER DEGREES

Odată ce pozițiile IT devin din ce în ce mai complexe, sunt necesare niveluri mai ridicate de competențe. EURECOM sunt concepute pentru studenții și inginerii cu studii superioare care caută un avantaj competitiv în domeniile în plină expansiune, cum ar fi sistemele de securitate digitală și vehiculele conectate / sistemele inteligente de transport.

Diplomă postuniversitară (" titre d'ingénieur de spécialisation ") este acreditată de curricula CTI, Agenția Franceză de Acreditare pentru Inginerie, care garantează recunoașterea de stat și o vizibilitate ridicată între companii. Eticheta europeană de calitate "EUR-ACE" a fost acordată ambelor grade.

Două specializări:

  • Securitate în sisteme informatice și comunicații
  • Comunicații pentru sisteme de transport inteligente (vehicule conectate)

3 / Experimentați fluviul francez

Având locația sa în Rivera franceză, EURECOM oferă studenților scufundări, navigări, petreceri la plajă, weekend-uri de schi, plimbări în Cheile Verdon și simpla plăcere de a trăi într-un loc care se bucură de 300 de zile de soare pe an, doar de două ore zboară departe de cele mai mari capitale ale Europei.

2020 BUCOLAR DE EXCELENȚĂ CARNOT TSN

Pentru viitorul nostru aport de toamnă 2020 (septembrie 2020), EURECOM , cu sprijinul Institut Carnot , a înființat programul de EURECOM / Carnot TSN de excelență, deschis studenților remarcabili și extrem de motivați care doresc să urmeze un master în știință alături de noi și care poate demonstra un apetit dovedit pentru cercetare. Selecția candidaților se bazează pe excelență și motivație.

Informații aici: href = "https://www.eurecom.fr/en/les-formations/diplome-national-de-master/excellence-scholarships

Domeniu de studiu:

Programe de master eligibile oferite la EURECOM

Număr de premii:

Ø1 (One) bursă SUPER EXCELLENCE de 10.000 de euro

Ø Până la 10 (zece) burse EXCELENȚĂ de 5.000 de euro

EURECOM fost evaluat de Quacquarelli Symonds (QS) împotriva stâlpilor cheie ai unei universități de clasă mondială.
EURECOM a primit un rating de excelență de cinci stele (din cinci stele) în ratingul QS Stars University 2018.
Ca destinație de studiu, EURECOM este recunoscută la nivel global pentru conexiunile sale puternice cu industria, cercetarea cu impact ridicat și excelența predării sale .
EURECOM obținut cinci stele QS în predare, angajare și facilități .

DE CE EURECOM ?

"Cu siguranță recomand oricui să petreci un an la EURECOM !"

  • Eino (FINNISH) - AALTO Student la EURECOM

"Cu siguranță recomand EURECOM !

Clădirea universității este mică și toți studenții sunt studenți de schimb, deci atmosfera este foarte pozitivă și socială.

Profesorii sunt din multe țări diferite și sunt motivați să prelege și să cerceteze.

Subiectele cursurilor și cercetării sunt în timp util și asta stimulează studierea motivației.

Coasta de Azur ca locație este minunată, deoarece aici avem doar câteva luni de „primăvară finlandeză”, iar restul timpului este vară.

Nu ar trebui să ne temem de birocrația infamă a Franței, deoarece există mulți membri ai personalului universității, care ajută cu bucurie la toate practicile.

Există mai multe oportunități de a învăța limba franceză, dar cunoașterea limbii nu este o necesitate, deoarece totul se poate face în engleză. "

  • Janita, Jomar, Eirik, Christian, Fredrik, Amund, Marius (NORVEGIA) - studenți NTNU la EURECOM

„Noi (Janita, Jomar, Eirik, Christian, Fredrik, Amund, Marius și toți) am mers la EURECOM pentru a face ceva un pic diferit pentru cel de-al patrulea an și s-a dovedit a fi o alegere grozavă.

Aici avem:

- Cursuri mai mici de 5 sau 3 credite, ceea ce înseamnă că puteți obține un spectru destul de larg.

- O potrivire excelentă cu pista pe care o luăm înapoi acasă - obținerea aprobării alegerilor de curs nu este foarte dificilă. (Suntem de la elsys, komtek și date).

- Un grup de prieteni foarte internațional

- Suport financiar bun din partea Erasmus, lånekassen și CAF.

- Vreme super frumoasă!

Aveți în vedere EURECOM pentru un semestru sau două în străinătate? Kjør på! "

  • Ivan (RUSE) - student CTU Praga la EURECOM

„Ei bine, un an petrecut la EURECOM fost cu siguranță EURECOM !

Nivelul de educație este ridicat aici, așa că nu vă mirați că vi se va cere să lucrați mult. Pe de altă parte, cunoștințele pe care le obțineți aici sunt la curent cu ceea ce cere industria și, mai des, chiar și dincolo de ea ( EURECOM nu este doar o universitate, ci este și un centru de cercetare).

Administrația universității, profesorii și asistenții sunt foarte prietenoși și tind să te ajute în caz că te-ai blocat de ceva. Este aproape ca o familie mică :)

Pe lângă faptul că veți lua legătura cu tendințele moderne din industrie, veți avea ocazia să explorați o locație uimitoare a Coastei de Azur. Nu este nevoie să introduceți Riviera Franceză, ci doar să aruncați o privire pe hartă și să vedeți distanțele dintre toate locațiile celebre. De fapt, sunt multe de vizitat !.

De asemenea, din moment ce există destul de puțini studenți (din întreaga lume), veți obține cu ușurință „amicul de călătorie” sau „amicul de chillin” cu cine veți avea (cu siguranță o mulțime de) amintiri grozave și călătorii fascinante peste tot malul mării.

Pentru mine personal, a fost o experiență grozavă și sunt foarte recunoscător că am avut această oportunitate.

Viața nu ar mai fi la fel după ce am petrecut ceva timp aici. Veți obține noi oportunități, prieteni noi și amintiri calde.

Poveste lungă scurtă, dacă sunteți în căutarea unor schimbări în viață, o aventură bună sau un moment bun, acesta este locul potrivit! "

  • Aida (KAZAKHSTAN) - student CTU Praga la EURECOM

„Oportunitatea de a ajunge la studii la EURECOM face parte din special

viața mea de educație. Venirea la universitate pentru programul de dublă diplomă de la Praga a fost o experiență extrem de plăcută și plină de satisfacții.

EURECOM are o societate multiculturală în care oameni de diferite naționalități sunt foarte bine integrați. Toți profesorii și administrația sunt extrem de calificați, abordabili și de mare ajutor. În ceea ce privește mediul academic, mi-a plăcut foarte mult varietatea de cursuri oferite și că puteam să mă specializez în materiile care mă interesau cel mai mult. Cursurile sunt bine echilibrate cu prelegeri, lucrări de laborator și provocări. Am învățat incredibil de multe în interiorul și în afara clasei și am întâlnit oameni minunați. Îi încurajez pe toți să se alăture acestui program.

Asigurați-vă că nu pierdeți o astfel de oportunitate unică și uimitoare! "

Locații

Biot

Address
EURECOM
450 Route des Chappes
06410 Biot
France

Biot, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa