ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din 1972, Grupul ESRA a adaptat la modificările tehnice, economice și structurale semnificative care ar putea fi numit industria audiovizualului.

Această industrie este în continuă schimbare sub impactul mijloacelor digitalizate de producție și de distribuție și pe Internet.

Ea cere întotdeauna pentru noi competențe tehnice avansate, combinate cu calități artistice. Acest lucru dublă ambiție că școlile și profesorii ESRA Group a propus să împartă cu tinerii studenți pasionați aceste meserii.

Industria de film și sectorul audiovizual din Franța este cea mai mare din Europa. Într-adevăr, "excepția culturală franceză" deține producția de film, la un nivel ridicat de filme în fiecare an; redistribuirea resurselor între canalele naționale majore și canalele tematice păstrează, de asemenea, volumul de producție de televiziune, la un nivel ridicat.

Școala de Creație Audiovizual De formare în trei ani de la diverse aspecte ale filmului și audiovizual: realizarea de cinema, televiziune realizare, producția de serie de televiziune, producție, editare, imagine. Din octombrie 2008, ESRA oferă pentru ciclul de formare Studii Avansate de Film în doi ani Script și direcția sau de producție / distribuție pentru studenți de la +3.

Institutul Superior de Tehnici de sunet De formare în trei ani de la diferitele sale întreprinderi: muzica, audiovizual său, sunet și radio pentru evenimente live.

Sup'Infograph formare de trei ani, pentru o carieră în filmul de animație 3D: Direcția și animație, modelare, de redare și lumină, și compunerii 3D și VFX.

ESRA New York Studenții Esra, cei care iști și Sup'Infograph au realizat de-al treilea an de studiu poate urma un an opțional în New York, constând din cursuri, tutoriale, producții și stagii.

educație continuă La Paris, Nisa, Rennes și Bruxelles, ESRA Educație Continuă oferă cursuri de o săptămână până la opt luni, în domeniile producției audiovizuale, tehnician audiovizual, tehnician de sunet, filmare HD, script-ul, foto digitale, stagii Pro Logic (cu certificare oficială Apple) și Pro Tools (Avid centru aprobat).

JUNIOR Oferă cursuri introductive Esra elevilor de liceu de la cinci zile la o lună în scris scenariu, analiza de film, sunet, producție și editare video. Ele au loc în februarie, aprilie și iulie la școală (Paris, Nisa, Rennes și Bruxelles), precum și în timpul Festivalului de la Cannes Internațional de Film din luna mai.

ESRA Programe Internaționale Esra oferă cursuri de formare în engleză pentru studenții internaționali, regie, editare, scenariu, design de sunet și animație. cursuri de scurtă durată au loc în luna iulie. Cursuri lungi - Un an de program - începând din septembrie și ianuarie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Summer courses » Vedea Cursuri »

Videoclipuri

The Sky Queen, un film de Simon MAIGNAN - ESRA New York 2015

"Bonus Malus" ISTS

"Out Of The Gnouf" SUP'INFOGRAPH

Contactează

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Adresă, linia 1 ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure
75015 Paris, Ile-de-France, Franţa
website http://www.esra.edu/
Telefon +33 1 44 25 25 25

ESRA Côte d'Azur

Adresă, linia 1 ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel
06 300 Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Franţa
website http://www.esra.edu/ecole-de-cinema/esra-ecole-superieure-de-realisation-audiovisuelle-formation-aux-metiers-du-cinema-et-de-la-television
Telefon +33 4 92 00 00 92

ESRA Bretagne

Adresă, linia 1 ESRA BRETAGNE 1, rue Xavier Grall
35 700 Rennes, Pays de la Loire, Franţa
website http://www.esra.edu/
Telefon +33 2 99 36 64 64

ESRA Bruxelles

Adresă, linia 1 ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site
1 000 Bruxelles, Belgia
website http://www.esra.edu/
Telefon +32 2 647 47 37