Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1949, ESLSCA Business School a antrenat mai mult de 15.000 de foști studenți care ocupă acum poziții de răspundere, atât în ​​Franța cât și în străinătate. Ei au beneficiat în multe active ESLSCA:

  • de master nivelul de pregătire generală (HEC admitere după clase pregătitoare sau titluri, după un BAC + 2 sau BAC + 3), pe baza unui curriculum riguros și inovatoare, care își propune să formeze adevărate " manageri antreprenori“.
Lecții care conduc la calificări profesionale autentice și foarte căutat de companii, cele mai multe „Finanțe“ din ESLSCA Business School , în special , se bucură de o reputație puternică (ESLSCA are cel mai mare număr de absolvenți contabili și are mulți bătrâni din lume financiare, bancare și titluri de valoare).

International: dublu programul de gradul de MBA creat în 1979 este cea mai veche dintre CES. Taxa de studiu include o ședere obligatorie în străinătate (stagiu sau semestru de studiu) și mai multe cursuri în limba engleză. Mai mult de 50 de naționalități sunt reprezentate în rândul studenților ESLSCA Business School, care este membru al AACSB, EFMD, CREPUQ și EDUNIVERSAL. Sinergiile cu alte programe ESLSCA Grupa: programe de licență și engleză MBA, și 19 programe de gradul 3 inclusiv mai multe capete de pe nisa lor (Trading and Trading International, inginerie financiară, gestionarea industriilor de lux și moda de Informații economică). Recunoașterea companiilor care sprijină proiectul educațional al Business School ESLSCA, delegatul de profesori, oferă numeroase stagii și bun venit în cei mai buni absolvenți (rezultatele sondajului privind salariile tinerilor absolvenți revistei EXPANSIUNE ( aprilie 2010) , sunt încă favorabile în acest an ESLSCA Business School , care este plasat în poziția 28 din cele 40 de școli clasate. Important de cercetare: ESLSCA Business School este implicat activ în efortul de cercetare la nivel european pentru educație de management de valoare. Profesorii cercetători, doctoranzi, profesori, profesori de management autorizate să supravegheze cercetarea (HDR) contribuie la publicarea lucrări de cercetare, să participe la conferințe, publicarea de articole și cărți în disciplinele respective, inclusiv Business Intelligence și Finanțe.

Rezultatele sondajului comandat de IPSOSESLSCA Business School demonstrează caracterul adecvat al proiectului său educațional cu așteptările de afaceri: importanța stagiilor și a alternanței, nivelul de profesionalism al cursului, fluenta in limba engleza (bilingv) și software.

MBA de specialitate

Aceste cursuri sunt adresate absolvenților și directori. Scopul este de a dota participanților cunoștințe solide și abilități în management, întărită de un curs de aplicare.

Programe internaționale

Din 1982, ESLSCA Business School salută studenții străini pentru doi sau trei ani de studiu care duc la gradul de MBA ESLSCA. Mai mulți studenți de laESLSCA Business School finaliza al treilea an în Statele Unite, după care ajung în comun de gradul de MBA și diploma ESLSCA Business School. Din 1996, lucrează laESLSCA Business School un program de MBA, cu o durată de un an pentru studenții străini (curs).

burlaci

Cei doi burlaci de la ESLSCA Business School BBA: Bachelor in Business Administration (creat în 1998) și de licență în programul de Finante sunt ambele accesibile de la bacalaureat.

Grande Ecole

Acest curs este pentru candidații care doresc să asimileze toate de management tehnice și de management, să dezvolte calitățile lor personale într-o dimensiune profesională, de a crea o adevărată experiență profesională, la scară internațională.

formare executiv

Formarea executivă înESLSCA Business School sunt destinate pentru directori de toate funcțiile (vânzări și marketing, finanțe și juridice, R & D, etc) și fundaluri (industrie sau servicii, consultanță, administrare) în cauză pentru a înțelege mai bine afacerea lor și de a dezvolta performanțele lor individuale și a echipelor lor .

diplomă de nivel I curs, 3-lea ciclu profesional part-time executiv.

EGE

Ecole de Guerre ECONOMIQUE funcționează din anul 1997 și este un pionier la nivel european. EMT participă la ședințele IHEDN (Institutul de Studii Naționale de Apărare superior) și a organizat seminarul Business Intelligence la UNESCO în 1998. L'ESLSCA Business School are acorduri semnate cu Universitățile din Strasbourg, Montpellier, Poitiers și Laval (Quebec) pe informații economice. EMT difuzează mai multe lucrări de cercetare cu privire la informații economice.

IFAM

Aderarea la programul nostru este îndeplinirea cerințelor viitoare de probleme internaționale. Aceasta este asigurarea de a stăpâni situații diferite pe care trebuie să răspundă. Este căutarea de excelență.

Accesul este deschis candidaților cu bacalaureatul, o diplomă echivalentă sau care dorește să se integreze un ciclu 3a.

img-branding

despre

Despre ESLSCA Business School: puterea ei de 68 de ani de experiență, reputația asertiva pentru Corporate Finance și audit Market, ESLSCA Business School adaugă multe avantaje, cum ar fi implicarea International (inclusiv punerea în aplicare a centrelor asociate în străinătate), inovația educațională, calitatea de cercetare a facultății sale, rețele de absolvenți internaționale ...

O nouă hartă a adăugat în septembrie 2003, odată cu crearea Departamentului de Informații în cadrul programului Grande Ecole, rezultatul de know-how-ul dezvoltat de ESLSCA Business School din 1997 cu al treilea ciclu de „Ecole de Guerre Economique„recunoscut ca un lider la nivel de franceză și Carayon observat de către deputatul în raportul său către prim-ministru la EI (iunie 2003).

O formare generală de mult solicitată

Un studiu ESLSCA / IPSOS confirmat. Companiile vor profesionalizat mai tineri și operaționale. Studentul trebuie să fi absolvit mai multe stagii, cunoștințe în domeniul calculatoarelor și să fie de cel puțin bilingvă. Formarea este adaptată la cererea. 30% din clasele sunt în limba engleză. Elevii trebuie să completeze, de asemenea, o ședere de un semestru obligatoriu în străinătate, în colegiu sau de afaceri.

L'ESLSCA Business School are mai multe universități partenere din întreaga lume, cu care are, de asemenea, schimburi educaționale, prin urmare, sosirea la școala de profesori de limba engleza. În cele din urmă, datorită unei rețele puternice de 12.000 de absolventi din 110 de țări și relații foarte bune cu partenerii de afaceri, este destul de ușor de a găsi un stagiu în Franța sau în străinătate între 3.000 de oferte care şcoala primește pe an.

La sosirea la școală, elevul este un seminar introductiv organizații (CAE), în paralel cu introducerea la seminarul de management de calculator. În timpul CAE, mai mulți bătrâni aiESLSCA Business School, Reprezentanți ai tuturor sectoarelor de activitate economică, împărtășesc îndatoririle lor profesionale și experiențele lor. În cele din urmă, fiecare elev urmează stagii. 2 luni în primul an, 3 luni, la sfârșitul celui de al doilea an, și de multe ori cu fracțiune de normă în timpul treilea an ei, înainte de un stagiu final până din aprilie până în decembrie, și dând naștere la apărarea teza. În cazul în care aceste stagii duce adesea la ocuparea forței de muncă,ESLSCA Business School găzduiește, de asemenea, un raport anual reuniuni pe forum elevi firme. În sfârșit,ESLSCA Business School Treia oferă programe de licență: Trading, inginerie financiară, Marketing, E.Business, management de lux, inteligență și un MBA. Elevii din al doilea ciclu de asemenea, beneficia de aceste cursuri și ciclul treia de cercetare.

Un curriculum divers

Așa-numitul program de „bază comună“ se întinde pe cei trei ani de studiu. În paralel cu acest program și anul trecut sunt lecții suplimentare prin opțiuni. Primii doi ani de studiu și formează un prim ciclu de studii generale. Al treilea an este un al doilea ciclu de studii, care corespunde perioadei de specializare în rândul 6 majore de mai jos:

  1. Majore Marketing și Management Internațional
  2. Expertiza Major de Control
  3. Finanțe Piața Major
  4. Corporate Finance Major
  5. Informații economice majore
  6. Organizația Major, Consiliul de administrație

Antreprenoriatul este, de asemenea, parte de predare


Pentru echipe din primul an, studenții trebuie să prezinte un proiect de afaceri sau preluarea unei asociații existente în școală. BDE ESLSCA Business School este de fapt foarte activ. Sub autoritatea unui profesor tutore, studenții trebuie să adune un plan de afaceri, obiective clare și acest proiect în al doilea an. Acest studenții permanenți de coaching este posibilă prin structura școlii pe care le menține o scară umană.

Resurse de înaltă performanță
Facultatea de Business School ESLSCA reflectă calitatea predării și de cercetare, atât la nivel național și internațional. În plus față de această educație avansată, ESLSCA Business School oferă studenților săi mijloacele de a face mai bine lor de cercetare prin intermediul internetului și mijloacelor de învățământ.

Fiind la Paris, un activ
Cele mai mari companii sunt în Paris și oferă, de asemenea, capitala toate mijloacele de a îmbunătăți cunoștințele generale. Dacă ESLSCA Business School are peste 50 de naționalități diferite în rândul elevilor săi, Paris, este, probabil, de asemenea, un factor.

img-branding_
Programe predate în:
  • Limba franceza
Location address
ESLSCA Business School
1, rue Bougainville

Paris, Île-de-France, 75007 FR
Social Media