ESLSCA Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1949, ESLSCA Business School Paris a pregătit peste 15.000 de absolvenți care acum ocupă poziții de responsabilitate atât în Franța, cât și în străinătate. Au beneficiat de ESLSCA multe active:

  • Pregătire generalistă la nivel de master (admitere după orele pregătitoare HEC sau pe calificări, după un BAC 2 sau un BAC 3), bazată pe un program riguros și inovator de studiu, al cărui obiectiv este de a instrui adevărați „manageri antreprenori “.

Predarea conducând la o calificare reală și o profesionalizare extrem de căutată de companii, ESLSCA Business School Paris are o reputație foarte puternică (ESLSCA are cel mai mare număr de absolvenți experți) contabili și numărați mulți absolvenți pe piețele financiare, bancare și bursiere). Internațional: Programul MBA cu dublă diplomă creat în 1979 este cel mai vechi dintre CES. Pregătirea include un sejur obligatoriu în străinătate (stagiu sau semestru de studiu) și mai multe cursuri de engleză. În prezent, peste 50 de naționalități sunt reprezentate în rândul ESLSCA Business School Paris, membri ai AACSB, EFMD, CREPUQ și EDUNIVERSAL. Sinergii existente cu celelalte programe ale grupului ESLSCA : programe în limba engleză licență și MBA, și 19 programe de ciclul al treilea, multe dintre ele conduc în nișa lor (comerț și tranzacții internaționale, inginerie financiară, managementul industriilor de lux și de modă, informații economică). Recunoașterea companiilor , care susțin proiectul educațional ESLSCA Business School Paris , delege profesori, oferă numeroase stagii și salută absolvenții în cele mai bune condiții. Rezultatele sondajului de salarii pentru tinerii absolvenți ai revistei EXPANSION (aprilie 2010) sunt din nou favorabile ESLSCA Business School Paris, care se află pe locul 28 din cele 40 de școli clasificate .

Activități de cercetare importante: ESLSCA Business School Paris este implicată activ în efortul de cercetare întreprins la nivel european pentru promovarea educației de management. Profesorii de cercetare, doctoranzii, doctoranzii și profesorii de management care sunt calificați să conducă cercetarea (HDR) contribuie la publicarea lucrărilor de cercetare, participă la colocvii, publică articole și cărți în disciplinele lor, în special în domeniul informațiilor economice și tehnologiei informației. Finanțe.

Rezultatele sondajului IPSOS comandat de ESLSCA Business School Paris demonstrează adecvarea proiectului său educațional cu așteptările companiilor: importanța stagiilor și programelor de lucru, nivel de profesionalizare a curriculumului, fluență în engleză ( bilingvism) și software informatic.

Specializat MBA

Aceste cursuri sunt destinate absolvenților de studii superioare și management. Obiectivul este de a dota participanții cu cunoștințe solide și abilități de management, consolidate de un stagiu.

Programe internaționale

Începând cu 1982, ESLSCA Business School Paris găzduiește studenți străini timp de doi sau trei ani de studii care au condus la gradul ESLSCA-MBA. Mai mulți studenți sunt în cel de-al treilea an în SUA, după care obțin diploma de MBA și diploma ESLSCA Business School Paris .

Din 1996, ESLSCA Business School Paris derulează un program de MBA de un an pentru studenți străini (cursuri de engleză).

burlaci

Cele două licențe ale ESLSCA Business School , BBA: Bachelor in Business Administration (creată în 1998) și programul de licență Management (inclusiv specializări în finanțe, marketing sau logistică în al treilea an) sunt ambele accesibile la obținerea burlac.

Grande Ecole

Acest curs este destinat candidaților care doresc să asimileze toate tehnicile de management și management, să-și dezvolte calitățile personale într-o dimensiune profesională, să creeze o experiență profesională reală cu o dimensiune internațională.

Pregătire executivă

Cursurile executive la ESLSCA Business School Paris sunt destinate directorilor în toate funcțiile (marketing și vânzări, finanțe sau juridice, R

Curs de diplomă de nivel I, al treilea ciclu profesional în timp parțial pentru directori.

EGE

Ecole de Guerre Economique funcționează din 1997 și este un pionier la nivel european. EMT participă la întâlnirile IHEDN (Institutul de Studii Naționale de Apărare Națională) și a organizat Simpozionul privind Informațiile Economice la UNESCO în 1998. ESLSCA Business School Paris a încheiat acorduri cu universitățile din Strasbourg, Montpellier, Poitiers și Laval (Quebec) privind informațiile economice. EGE difuzează mai multe lucrări de cercetare privind informațiile economice.

IFAM

Alăturarea programului nostru este satisfacerea cerințelor viitoare ale problemelor internaționale. Este asigurarea stăpânirii diferitelor situații la care va trebui să răspundeți. Este urmărirea excelenței.

Accesul este deschis pentru candidații care dețin o diplomă de licență, o diplomă echivalentă sau care doresc să intre într-un al treilea ciclu.

img-branding

despre

Despre ESLSCA Business School Paris: Cu 70 de ani de experiență și o reputație solidă pentru Corporate, Market and Audit Finance, ESLSCA Business School Paris are multe avantaje, cum ar fi: implicarea internațională (inclusiv înființarea de centre asociate în străinătate), inovația pedagogică, calitatea cercetării facultății sale, rețeaua internațională de absolvenți ...

O nouă carte a fost adăugată în septembrie 2003 odată cu crearea Departamentului de Informații Economice, în programul Grande Ecole, rod al know-how-ului dezvoltat de ESLSCA Business School Paris din 1997 cu al treilea ciclu „Ecole de Guerre Economique” recunoscut ca lider la nivel francez și remarcat de deputatul CARAYON în raportul său către premierul privind EI (iunie 2003).

O educație generală foarte populară

Un sondaj ESLSCA / IPSOS a confirmat acest lucru. Companiile își doresc tineri mai profesioniști și operaționali. Studentul trebuie să fi făcut mai multe stagii, să stăpânească instrumentul de calculator și să fie cel puțin bilingv. Prin urmare, instruirea s-a adaptat la această cerere. 30% din cursuri sunt în engleză. Studenții trebuie să urmeze și un semestru obligatoriu în străinătate, universitate sau afaceri.

ESLSCA Business School Paris are mai multe universități partenere din întreaga lume, cu care are și schimburi educaționale, de la care sosește profesori de limbă engleză la școală. În cele din urmă, datorită unei rețele foarte puternice de 15.000 de studenți din 110 țări și a relațiilor foarte bune cu companiile partenere, este destul de ușor să găsiți un stagiu în Franța sau în străinătate printre cele 3000 de oferte pe care școala primește un an.

La sosirea sa la școală, studentul urmează un seminar introductiv pentru organizații (IAO) în paralel cu seminarul introductiv despre managementul calculatorului. În timpul IAO, mai mulți absolvenți ai ESLSCA Business School Paris , reprezentând toate sectoarele de activitate economică, împărtășesc funcțiile lor profesionale și experiențele lor. În final, fiecare student urmează stagii într-o companie. De la 2 luni până la primul an, 3 luni până la sfârșitul celui de-al doilea an, și de multe ori la jumătatea timpului în timpul celui de-al treilea an, înainte de un stagiu final, care poate merge din aprilie până în decembrie și care să ofere loc apărării o teză. Deși aceste stagii conduc adesea la un loc de muncă, ESLSCA Business School Paris Paris organizează, de asemenea, un forum anual de afaceri pentru studenți.

În cele din urmă, ESLSCA Business School Paris oferă programe postuniversitare: Trading, Inginerie financiară, Marketing, E.Business, Managementul luxului, Informații economice și MBA. Elevii din ciclul II beneficiază, de asemenea, de aceste cursuri și cercetări ale ciclului III.

Un curriculum diversificat

Așa-numitul program „Core comun” este răspândit pe parcursul celor trei ani de studiu. Pe lângă acest program și în ultimul an, există și cursuri opționale. Primii doi ani de studiu formează astfel un prim ciclu de studii generale. Al treilea an constituie un al doilea ciclu de studii, corespunzător perioadei de specializare dintre cele 6 majore de mai jos:

  1. Marketing Major, Management Internațional
  2. Expertiză majoră de control
  3. Finanțarea majoră a pieței
  4. Finanțe corporative majore
  5. Inteligența economică majoră
  6. Organizație majoră, management, consultanță

Întreprinderea face parte și din predare
Pe echipe și din primul an, elevii trebuie să depună un proiect pentru a începe o afacere sau pentru a prelua o asociație existentă în cadrul școlii. BDE-ul ESLSCA Business School Pari este de fapt foarte activ. Sub autoritatea unui tutor îndrumător, studenții trebuie să elaboreze un plan de afaceri, să specifice obiective și să realizeze acest proiect în anul II. Acest antrenament permanent al elevilor este posibil prin structura școlii pe care o menținem la scară umană.

Mijloace eficiente
Facultatea ESLSCA Business School Paris reflectă calitatea predării și cercetării, atât la nivel național, cât și internațional. Pe lângă această pedagogie de ultimă oră, ESLSCA Business School Paris oferă studenților săi mijloacele de a-și desfășura cercetările în cel mai bun mod posibil, datorită resurselor sale internet și educaționale.

A fi la Paris, un atu suplimentar
Cele mai mari companii sunt în PARIS, iar capitalul oferă, de asemenea, toate mijloacele pentru a-și perfecționa cultura generală. Dacă ESLSCA Business School Paris are peste 50 de naționalități diferite în rândul studenților săi, Parisul este probabil și pentru ceva.

img-branding_

Locații

Paris

Address
ESLSCA Paris Business School
11 Rue de Cambrai

75019 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră