ESDES Lyon Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SCOALA MARE CU VISA, Master

Ministerul Învățământului Superior și a Cercetării reînnoit încrederea în ESDES în 2015 care poartă VISA la 5 ani, iar nota MASTER 3 ani. Membru al Conferinței des Grandes Ecoles, ESDES figura, astfel, pe lista scurtă de școli post-bacalaureat care primesc aceste etichete, care reprezintă 5% din cele 195 de scoli de afaceri din Franța.

Această reînnoire demonstrează calitatea și sustenabilitatea proiectului ESDES -Vision 2020 - care să se impună ca un nou model de școală alternativă pentru apariția unei economii responsabile.

ȘCOALA DE AFACERI CATOLICE Lyon UNIVERSITATEA

Născută în urmă cu 30 de ani în Universitatea Catolică din Lyon (UCLy) ESDES dezvoltat în conformitate cu valorile umaniste ale acestui mare universitate 140 de ani, prima universitate din Lyon.

Integrată în noul campus, care are 10 000 de elevi și 200 de profesori, ESDES oferă o bogată diversitate de viață de student, culturi și drept multidisciplinar, economie, științe, științe sociale ...

teren fertil pentru colaborari educaționale și de cercetare la intersecția științei și umaniste, care, în special, stabilirea unor cursuri de formare comune, cum ar fi „Business și Legea“, „Filosofie și management“ profile profesionale pentru constructii deschis la noi provocări de dezvoltare a afacerilor.

ESDES LYON Business School: INIMA MAI MARE INTERNATIONAL ECONOMICE

În mod ideal situat în centrul orașului Lyon, ESDES se bucură de un mediu dinamic de afaceri și lider de proiect în regiunea industrială prima Franței, sinonimă cu multe oportunități de internship și de muncă, o viață culturală și de student și intens un cadru geografic, care în schimb aproape de Alpi și Marea Mediterană, în timp ce la poalele gara TGV la 2 ore de la Paris.

RECUNOAȘTERE este o instituție de învățământ superior se acordă după controlul calității educației, administrarea, gestionarea și echilibrul financiar.

VISA MINISTERUL EDUCAȚIEI superior și de cercetare este o recunoaștere a calității formării. Acesta se eliberează pentru o perioadă de 1 până la 6 ani, după o formare cuprinzătoare de control educațional. Un grad certificat permite elevilor să obțină echivalarea diplomelor străine și pentru școală să încheie acorduri de cooperare cu cele mai bune universități din străinătate.

Clasarea DE MASTER, care se bucură de recunoaștere internațională se aplică numai pentru școlile cu livrare un 5 pentru un BAC anumit grad de criterii de formare, guvernare, și deschiderea internațională (numărul de profesori străini, de acorduri cu instituțiile partenere străine, activitățile de cercetare ale cadrelor didactice școlare permanente ...). Se acordă pentru o perioadă limitată.

CONFERINȚA ȘCOLILOR mari (CGE) adună mai mult de 200 de instituții de învățământ superior și de cercetare franceze și străine recunoscute de stat și furnizarea unei diplome naționale + 5 minim BAC, care formează absolvenții lor într-o căutare constantă pentru excelență în colaborare cu lumea corporativă, actorii economiei și societății civile. Acesta își propune să stimuleze și să coordoneze discuțiile și să lucreze la predare, pedagogie și cercetare, în vederea îmbunătățirii sociale bunăstarea și dezvoltarea durabilă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Programul De Liceu Master

Campus Cu normă întreagă 2 - 5 anii September 2018 Franţa Lyon

ESDES este în primul rând o scară umană Grande École, într-o universitate Great într-o regiune Great. [+]

ESDES este în primul rând o scară umană Grande École, într-o universitate Great într-o regiune Great.

HIGH SCHOOL

Programul Grande Ecole in 5 ani, cu o rată de angajare foarte bun, a făcut ESDES reputație.

UNIVERSITATEA MARE

Născut în Universitatea Catolică din Lyon (UCLy) ESDES se bucură de toate avantajele unui campus multidisciplinar de 36.000 m2, cu facilități moderne, situate ideal în centrul orașului.

MAI MARE

Lyon, al doilea pol de cercetare și de formare în Franța, are o reputație la nivel mondial. Prima franceză elev oraș și un favorit al contractanților, orașul radiază teritoriul Auvergne-Rhône-Alpes - zona industriala 1 - care oferă oportunități excelente pentru stagii și locuri de muncă.... [-]


Videoclipuri

Welcome To ESDES the Business School of UCLy

Contactează

Adresă, linia 1 ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France
Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa