Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1819, prima școală de afaceri din lume, ESCP Europe a fost fondată de un grup de oameni de știință și oameni de afaceri, inclusiv economistul Jean-Baptiste Say și renumitul comerciant Vital Roux. Jean-Baptiste Say a fost un avocat al liberalismului economic și este adesea creditat că a inventat conceptul de antreprenoriat încă din 1800. Vital Roux este cunoscut mai ales pentru că a contribuit în mare măsură la elaborarea Codului comercial în 1807, - gândirea primordială în pedagogia inovatoare. Prin urmare, putem spune că crearea ESCP Europe reprezintă invenția conceptului de "școală de afaceri".

Deși marca ESCP Europa a evoluat pe parcursul a aproape 200 de ani de istorie, ea a rămas întotdeauna loială primei sale trei litere. Începând cu anul 1819 sub numele de Ecole Spéciale de Comerț și Industrie și curând redenumită Ecole Supérieure de Commerce, ea sa dezvoltat la ESCP cu cincizeci de ani mai târziu, în 1869. După ce a fuzionat cu școala soră, Școala Europeană de Management (EAP) 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În cele din urmă, în 2009, numele școlii sa transformat în ESCP Europa, făcând trimitere explicită la patrimoniul și poziționarea sa europeană.

Domeniul de aplicare internațional al ESCP Europa a fost vizibil încă de la vârsta sa. Deja clasa din 1824 număra 30% din studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani. Învățământul lingvistic a reprezentat o parte esențială a primului său curriculum, care a inclus, pe lângă gramatica franceză, și cursuri în limbile engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, la ESCP Europe au fost predate zece limbi, iar studenții au trebuit să studieze cel puțin trei dintre ele.

În jur de un secol și jumătate mai târziu, ESCP Europa a fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe școli. Pentru a răspunde la chemarea europeană a școlii, campusurile din Germania și din Regatul Unit au fost deschise în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, ambiția de ESCP Europe astăzi este de a instrui cu adevărat manageri europeni prin încurajarea legăturii dintre valorile umaniste și educația în management. ESCP Europa devine o adevărată școală europeană deschisă lumii.

Misiune și valori

ESCP Europa conectează și modelează mediul de afaceri prin promovarea cunoștințelor și a practicilor interculturale.

Predarea managementului dintr-o perspectivă interdisciplinară la cel mai înalt nivel al excelenței academice, dezvoltăm lideri multilingvi inteligenți culturali, care sunt deschisi, adaptați și responsabili.

În calitate de manageri și antreprenori, absolvenții ESCP Europe sunt pregătiți să conducă și să se inspire într-o lume globalizată.

Fapte reale

 • 6 campusuri ESCP Europa din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia
 • Triplă acreditate: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Prima scoala de afaceri din lume (est 1819)
 • Peste 150 de profesori activi în cercetare, reprezentând peste 20 de naționalități din cele 6 campusuri
 • 90 de profesori afiliați, 40 de profesori, peste 800 de practicieni și experți
 • Peste 130 de alianțe academice din Europa și din lume
 • Un portofoliu complet: licență, masterat, MBA, doctorat și educație executivă
 • 5.000 de studenți în programe de studii care reprezintă 100 de naționalități diferite
 • 5.000 de participanți la nivel înalt în traininguri personalizate și educație executivă
 • 55.000 absolvenți activi în peste 150 de țări din lume
 • Guvernarea europeană reprezentând identitatea europeană profundă a școlii
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume

campusuri

Modelul distinctiv ESCP Europa al unei școli de afaceri transfrontaliere multi-campus intruchipează inima identității noastre europene. Cu șase campusuri urbane în marile orașe europene, ESCP Europe contribuie activ la dezvoltarea unei culturi europene de management și permite școlii să ofere un tip unic de educație interculturală în domeniul afacerilor:

 • BERLIN
 • LONDRA
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • VARŞOVIA
Programe predate în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Această școală oferă și:


ESCP Europe Business School

Se mândrește cu o facultate de prestigiu, cu o vastă rețea de absolvenți de specialiști în finanțe și cu relații solide, de lungă durată cu instituțiile financiare (bănci ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Inițial creat în 1987, ESCP Europe Advanced Master în Finanțe este acum o referință de referință pentru educația financiară în Europa. Se mândrește cu o facultate de prestigiu, cu o vastă rețea de absolvenți de specialiști în finanțe și cu relații solide, de lungă durată cu instituțiile financiare (bănci, brokeri, companii de finanțare). Programul implică peste 30 de săptămâni de cursuri riguroase cu normă întreagă:

15 săptămâni în campusul ESCP Europe Paris și 15 săptămâni în campusul din Londra, imediat urmat de un stagiu de promovare a aptitudinilor profesionale aplicate și a unui proiect individual de cercetare (teză). Masterul avansat de finanțe este în dialog constant cu personalități de conducere din lumea finanțelor, pentru a-și adapta conținutul la nevoile pieței în schimbare și pentru a asigura cea mai înaltă calitate a instruirii.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Astăzi, pentru a se angaja și a excela într-o carieră în marketing sau comunicare, două calități sunt esențiale: specializare și spirit deschis. Masterul Specializat în M ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Un trailblazer în arta și cultura arena de management, acest master specializat în Managementul activităților culturale și artistice oferă avantajul suplimentar de un gra ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Un cursant în domeniul artelor și al culturii culturale, acest Master Specializat în Managementul activităților culturale și artistice oferă avantajul suplimentar al unui grad dublu: gradul Specialized Master® de la ESCP Europe și Master di II livello al Universității Ca ' Foscari Venezia. Prin urmare, programul se desfășoară din septembrie până în decembrie la Veneția și din ianuarie până în martie în Campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza,Italiană
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Acreditat CIF (Investment Advisor) și CJA (Expertiză juridică relevantă), Master Specializat în Managementul Internațional al Wealth (fostul MS Private Banking și Planifi ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Acreditat CIF (Investment Advisor) și CJA (Expertiză Juridică relevantă) , Master Specializat în Managementul Internațional al Wealth (fostul MS Private Banking și Planificare Financiară) la Campusul nostru de la Paris instruiește generalisti de nivel înalt în domeniu. Oportunitățile de carieră sunt uimitoare: solicitanți, consilieri bancari, avocați, experți în asigurări, consultanți fiscali, contabili, administratori de proprietăți, consultanți în investiții financiare - și multe altele. Elevii petrec o lună pe Campusul nostru din Londra.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Scopul acestui program este de a vă ajuta să vă realizați obiectivul profesional oferindu-vă o viziune transversală a companiilor pentru a vă îmbunătăți performanțele fin ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management destinate postuniversitarilor cu un scop clar al carierei și care conduc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent. Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master în analiză mare de date și de afaceri te pregătește să fii expert în Business Analytics. Scopul său principal este de a oferi o înțelegere a semnificației datelor ... [+]

Obiectivul programului

Volumul semnificativ de date generate de companiile de astăzi a plasat-o în centrul procesului strategic de luare a deciziilor.

Master în analiză de date și analize de afaceri importante te pregătește să fii expert în Business Analytics . Scopul său principal este de a oferi o înțelegere a importanței datelor în lumea de afaceri de astăzi. Programul dispune de un curriculum interdisciplinar care îi ajută pe elevi să construiască abilitățile tehnice, analitice și de comunicare necesare în vederea gestionării seturilor mari de date și a schimbării organizaționale.

Acest Master este susținut de o rețea vastă de parteneri de renume academic și profesional din Europa, care alcătuiesc Comitetul Internațional de Consiliere care susține excelența în program. Livrată în limba engleză în campusurile din Paris și Berlin, ea include și un seminar internațional în China.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Acest Master of Science în Antreprenoriat și Inovare Durabilă este conceput pentru antreprenorii care doresc să aplice instrumentele de afaceri pentru a rezolva cele mai ... [+]

Obiectivele programului

Afacerea ca de obicei sa terminat.

Acest Master of Science în Antreprenoriat și Inovare Durabilă este conceput pentru antreprenorii care doresc să aplice instrumentele de afaceri pentru a rezolva cele mai urgente probleme sociale și de mediu din lume.

Un program rezidențial de doi ani, cu sediul la Berlin și Paris, Master în Antreprenoriat și Inovare Durabilă, se bazează pe cele mai recente gândiri privind antreprenoriatul, inovarea și sustenabilitatea.

Peste șase termeni, elevii vor dobândi o înțelegere practică în clasă a metodelor și instrumentelor de afaceri relevante, cum ar fi modelarea afacerilor, precum și experiența directă în domeniu pe un stagiu, un angajament de consultanță sau un proiect de dezvoltare a afacerii.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Acest program oferă o educație de afaceri de primă clasă pentru tinerii profesioniști care doresc să urmeze o carieră internațională și rapidă în industria ospitalității ... [+]

Obiectivele programului

Acest program de schimbare a vieții vă va oferi instruirea și instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea o carieră de succes și internațională în ospitalitate

Master în Managementul Ospitalității și Turismului combină trei obiective principale:

Oferirea de cunoștințe și instrumente solide de la o școală de afaceri de nivel superiorPentru a îmbogăți vizibilitatea strategică și operațională a ospitalității și a turismuluiPentru a instrui participanții să acționeze și să gestioneze într-un mediu global și multicultural

Acest program oferă o educație de afaceri de primă clasă pentru tinerii profesioniști care doresc să urmeze o carieră internațională și rapidă în industria ospitalității și turismului și chiar mai departe.... [-]

Franţa Paris
Octombrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Acest program de masterat de doi ani, cu normă întreagă, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni variind de la cele șase campusuri europene ale ... [+]

O calificare academică de clasă mondială

În mediul de afaceri aflat în rapidă schimbare, există cereri tot mai mari pentru liderii de afaceri care sunt internaționali, digitali și eficienți. Master în Management este conceput pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a analiza probleme complexe de gestionare strategică și operațională într-un context global.

Acest program de masterat de doi ani, cu normă întreagă, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni variind de la cele șase campusuri europene ale ESCP la cei peste 100 de parteneri din întreaga lume.

Experiența practică este un element esențial

Master în Management absolvenți concediu cu un minim de 40 de săptămâni de experiență profesională. Acest lucru vă asigură că părăsiți programul cu experiența practică interculturală neprețuită, pe care recrutorii de top îl caută.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master în Managementul Energiei este conceput pentru a vă oferi o perspectivă holistică, de 360 de grade asupra afacerii cu energie, care acoperă toate piețele de energie ... [+]

Obiectivele programului

Master în Managementul Energiei este conceput pentru a vă oferi o perspectivă holistică, de 360 de grade asupra afacerii cu energie, care acoperă toate piețele de energie de la petrol

Scopul său este de a modela viitorul industriei energetice prin studii postuniversitare inovatoare și imersive.

Vă oferim posibilitatea de a dezvolta și implementa strategii pentru abordarea problemelor majore în reglementarea și politica energetică și pentru a înțelege mediul de afaceri în domeniul energiei și conceptele sale economice și tehnologice fundamentale. Programul este susținut de profesioniști specializați în facultate și industrie, precum și de Centrul nostru de Cercetare pentru Managementul Energiei (RCEM) din Londra.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Acest program de doi ani, predat la campusurile ESCP din Berlin și Paris din perioada 1 - 4 și ori de câte ori vă va oferi oportunitatea în termenii 5 și 6, veți afla ce ... [+]

Obiectivele programului

Cariera ta face diferența!

În generațiile trecute, oamenii din întreprinderi au avut tendința să se concentreze mai întâi pe bani. Înseamnă mai târziu. Astăzi, într-o lume cu atât de multe probleme presante, mulți tineri profesioniști consideră că acest model nu mai are sens. ESCP Master în Europa în Managementul Durabilității Internaționale oferă formarea pentru o carieră care vă va permite să faceți o diferență pozitivă imediat.

La acest program de doi ani, predat la campusurile ESCP Europa din Berlin și Paris de la termenii 1-4 și ori de câte ori vă va oferi oportunitatea în termenii 5 și 6, veți afla ce trebuie să știți pentru a deveni un manager de sustenabilitate.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Datorită mediului concurențial internațional de afaceri, companiile investesc în recrutarea de oameni talentați instruiți ca strategi de consultanță sau ca manageri de pr ... [+]

Obiectivele programului

Datorită mediului concurențial internațional de afaceri, companiile investesc în recrutarea de oameni talentați instruiți ca strategi de consultanță sau ca manageri de proiecte internaționale de afaceri, pentru a conduce inițiative strategice într-un mediu global și digital. Programul vă pregătește pentru carieră ca strateg sau manager de proiect în cadrul unei firme sau consultanți, dezvoltându-vă abilitățile profesionale și crearea de rețele.

Acest program internațional include trei clase de cursuri intensive în campusurile din Madrid și Berlin și un mandat de profesionalizare pentru a finaliza teza de masterat și un stagiu de companie. Programul este conceput pentru a fi primul pas într-o carieră profesională de succes și internațională.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master în Managementul Transformării Digitale ... [+]

Obiectivele programului

Capacitatea de a îmbrățișa transformarea digitală și de ao pune în slujba devine din ce în ce mai importantă. Într-o piață în rapidă schimbare, caracterizată de unitatea spre industria 4.0, transformarea digitală necesită un nou mod de lucru și nu doar o nouă tehnologie. La fel de esențial ca know-how-ul tehnologic este conducerea.

Master în Managementul Transformării Digitale

Luând o abordare educațională non-tradițională, menținând în același timp rigoare academică, acest grad este bine poziționat pentru a vă ajuta să obțineți o înțelegere profundă a impactului de afaceri al tehnologiilor, pregătindu-vă să atingeți terenul care rulează în transformarea digitală și setarea tehnologică atunci când absolviti.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master în Marketing ... [+]

Obiectivele programului

Un program strategic și inovator care pune creativitatea în centrul său și combină cunoștințele de marketing cu abilități avansate de management și analitice.

Master în Marketing

Master în Marketing

Curriculumul merge dincolo de manuale pentru a încorpora proiecte de consultanță, seminarii creative, studii de caz, experiență directă în piețele emergente, discuții de clasă și vorbitori invitați, permițând participanților să își aplice imediat noile cunoștințe firmelor și misiunilor din viața reală.

În plus, elevii au o experiență profesională minimă de 4 luni și o expunere la o serie de potențiali angajatori, inclusiv companii precum L'Oréal, Apple și Amazon, precum și start-up-uri interesante!... [-]

Franţa Paris
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master of Marketing și Digital Media își propune să echipeze elevii cu abilitățile și cunoștințele pentru a reuși într-o carieră internațională, de vârf în marketing. Pen ... [+]

Obiectivele programului

Un prim pas într-o carieră profesională de succes și internațională.

Master of Marketing și Digital Media își propune să echipeze studenții cu abilitățile și cunoștințele pentru a reuși într-o carieră internațională, de vârf în marketing. Pentru a face acest lucru, programul se concentrează asupra modului în care se pot aplica aspectele strategice de marketing strategice într-o lume din ce în ce mai digitală și globalizată.

Programul include doi termeni de curs în Madrid, un termen în campusurile din Londra sau Berlin și un mandat de profesionalizare pentru a finaliza teza de masterat și un stagiu de companie.

Deschidere și diversitate... [-]
Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management destinate postuniversitarilor cu un scop clar al carierei și care conduc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent. Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Antreprenorii joacă un rol cheie în structurile corporative ca inițiatori, catalizatori și creatori de valoare adăugată. Managerii trebuie acum să fie antreprenori și dez ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Antreprenoriatul și inovația se află în centrul reînnoirii economice a unei societăți. A deveni un antreprenor este un pas natural pentru cea mai mare, dar și o decizie dificilă, deoarece este mai mult decât un loc de muncă, este un "mod de viață".

După finalizarea Masterului Specializat în Inovare și Antreprenoriat, participanții au o perspectivă aprofundată care le permite să proiecteze, să construiască și să supravegheze proiectele de dezvoltare în cariera lor. Acest program Specialized Masters® este gestionat și predat de profesori și profesioniști care sunt pasionați de antreprenoriat și care împărtășesc un număr mare de instrumente și experiență pe teren. Pentru mulți, acest program Masters a fost piatra de temelie pentru o carieră antreprenorială strălucitoare. Acest Master Specializat pregătește antreprenorii de nivel înalt să acționeze într-un mediu care este frecvent ambiguu și incert.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Masterul Specializat în Media Management a fost un succes de lansare a peste 400 de manageri de media de nivel înalt, producători, jurnaliști și manageri de proiecte mult ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Masterul specializat în Media Management a fost un succes de lansare a peste 400 de manageri de media de nivel înalt, producători, jurnaliști și manageri de proiecte multimedia în această industrie fascinantă, dar fragilă. Astăzi, absolvenții săi formează o rețea puternică care continuă să consolideze programul și să își adauge energia creativă. Acest program are loc în campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Scopul Masterului Specializat în Strategia și Organizarea Consultanței este de a instrui participanții la consultanță corporativă și profesii de intervenție. Cei responsa ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Scopul Masterului Specializat în Strategia și Organizarea Consultanței este de a instrui participanții la consultanță corporativă și profesii de intervenție. Persoanele responsabile cu planificarea și implementarea proiectelor la scară largă pentru întreprinderi trebuie să aibă expertiză organizațională și managerială, precum și capacitatea de a construi o viziune strategică clară pentru companie și sistemele sale de informare într-un context inovator. Acest program are loc în Campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Prin studierea acestui program, veți dobândi abilitățile strategice, digitale și antreprenoriale pentru piețele locurilor de muncă de astăzi și de mâine. Bazându-ne pe o ... [+]

Datorită locurilor limitate rămase pentru Master în Strategie și Digital Business (MSc) de admisie 2019, ultimul termen limită de aplicare

Obiectivele programului

Conduceți o afacere digitală într-o lume globalizată

Prin studierea acestui program, veți dobândi abilitățile strategice, digitale și antreprenoriale pentru piețele locurilor de muncă de astăzi și de mâine. Bazându-ne pe o cooperare strânsă între partenerii practici și facultatea noastră de clasă mondială, veți dobândi competențe în domenii fundamentale precum strategia, rezolvarea complexă a problemelor și luarea deciziilor.

De asemenea, vă veți concentra pe două domenii, despre care considerăm că sunt esențiale pentru a fi competitivi în viitor: o alfabetizare digitală și abilitatea de a codifica, de asemenea, o înțelegere profundă a pieței chineze.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master nostru intensiv de un an în domeniul imobiliar pregătește studenții să urmeze cu încredere o carieră în împrumuturi comerciale și finanțarea imobiliară, dezvoltare ... [+]

Împuterniciți-vă cu abordarea ESCP Europa în domeniul educației imobiliare

Obiectivele programului

Master nostru intensiv de un an în domeniul imobiliar pregătește studenții să urmeze cu încredere o carieră în împrumuturi comerciale și finanțarea imobiliară, dezvoltarea imobiliară, managementul activelor, servicii de consultanță și consultanță și agențiile guvernamentale.

Acest program internațional include doi termeni de curs intensiv în Madrid și un termen în Londra cu cursuri de specializare suplimentare. Excursii de teren în capitalele europene majore fac parte din program. Teza de masterat și un stagiu de companie sunt pașii finali pentru finalizarea acestui master.... [-]

Franţa Paris
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Programul este deschis tuturor pasionat de F ... [+]

Obiectivele programului

Pentru o carieră de succes în Food

Programul este deschis tuturor pasionat de F

Odată ce ați finalizat programul, mai multe scenarii vor fi deschise într-o companie multinațională sau într-o întreprindere mică-medie, într-o afacere de tip start-up sau într-o afacere consolidată din Europa sau din întreaga lume.

Inovatoare și operaționale

Acest Master vă oferă toate elementele unui program Master la nivel înalt, cu o abordare inovatoare, oferind experiență de primă mână cu vizite de peste 20 de zile de companie, întâlniri cu managerii de top din cadrul Food

Purtătorii de cuvânt de la companiile internaționale bine-cunoscute în domeniul alimentației și al băuturilor vor oferi sfaturi și trucuri despre cum să dezvolți cu succes produse și idei noi și cum să vă îmbunătățiți rețeaua personală.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Până când ați terminat cu acest program de doi ani, cu normă întreagă, la una dintre cele mai mari școli de afaceri europene și internaționale, ați lucrat deja într-un ca ... [+]

Următoarea SALES 4.0 - Maestru în clasa internațională de gestionare a vânzărilor, începând cu luna septembrie, este aproape plină. Odată ce toate locurile disponibile sunt luate, nu mai putem accepta cererile pentru consumul din 2019. Verificați cu Martina Seikat (Program Manager) înainte de a începe cererea.

Obiectivele programuluiDeveniți un expert pentru cea mai importantă și importantă activitate a oricărei afaceri în perioadele de transformare digitală și creșterea concurenței

Multe dintre cele mai bune oportunități de carieră de astăzi sunt internaționale, îmbunătățite prin digitizarea lumii afacerilor. Pe măsură ce tot mai multe companii devin globale, devine din ce în ce mai greu să aibă succes fără inteligență culturală. Acest lucru poate fi valabil mai ales în cazul vânzărilor. Prin urmare, învățarea cum să construim relații strânse cu colegii și clienții dintr-o multitudine de culturi diferite devine o competență de bază în vânzări și marketing.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Master Specializat în Dreptul și Managementul Afacerilor Internaționale este un program special conceput pentru avocați și consultanți juridici. Conștient de necesitățile ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management destinate postuniversitarilor cu un scop clar al carierei și care conduc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent. Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe Business School

Masterul Specializat în Managementul Internațional de Proiect se adresează aspectelor economice și financiare strategice ale managementului proiectelor și afacerilor inte ... [+]

Cererile pentru admisia din 2019 sunt închise. Cererile pentru aportul 2020 vor fi deschise începând din octombrie 2019.

Masterul Specializat în Managementul Internațional de Proiect se adresează aspectelor economice și financiare strategice ale managementului de proiect și ale afacerilor internaționale și acordă o atenție deosebită dezvoltării abilităților de negociere și abilității de a lucra în echipe internaționale. Un seminar internațional de o lună este inclus în alegerea dintre Asia sau America Latină. Acest program are loc la Campusul nostru din Paris.

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe
Address
ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 49 23 20 00
ESCP Europe - London Campus
Address
ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
false
ESCP Europe
Address
ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Germania
Website
Număr de telefon
+49 30 320070
ESCP-EUROPE Torino
Address
ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Italia
Website
Număr de telefon
+39 011 670 5894
Address
ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polonia
Număr de telefon
false
Address
Beijing, Beijing, China
Număr de telefon
false
Address
Delhi, India
Număr de telefon
false