ESCP Europe Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Înființată în 1819, prima școală de afaceri din lume, ESCP Europe fost fondată de un grup de oameni de știință și oameni de afaceri, inclusiv economistul Jean-Baptiste Say și renumitul comerciant Vital Roux. Jean-Baptiste Say a fost un avocat al liberalismului economic și este adesea creditat că a inventat conceptul de antreprenoriat încă din 1800. Vital Roux este cunoscut mai ales pentru că a contribuit în mare măsură la elaborarea Codului comercial în 1807, - gândirea primordială în pedagogia inovatoare. Prin urmare, putem spune că crearea ESCP Europe reprezintă invenția conceptului de "școală de afaceri".

Deși marca ESCP Europe evoluat pe parcursul a aproape 200 de ani de istorie, ea a rămas întotdeauna loială primei sale trei litere. Începând cu anul 1819 sub numele de Ecole Spéciale de Comerț și Industrie și curând redenumită Ecole Supérieure de Commerce, ea sa dezvoltat la ESCP cu cincizeci de ani mai târziu, în 1869. După fuziunea cu școala surori, Școala Europeană de Management (EAP) 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În cele din urmă, în 2009, numele școlii sa transformat în ESCP Europe , făcând trimitere explicită la patrimoniul și poziționarea sa europeană.

Domeniul de aplicare internațional al ESCP Europe a fost vizibil încă de la vârsta sa. Deja clasa din 1824 număra 30% dintre studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani. Învățământul lingvistic a reprezentat o parte esențială a primului său curriculum, care a inclus, pe lângă gramatica franceză, și cursuri în limbile engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, la ESCP Europe au fost predate zece limbi, iar studenții au trebuit să studieze cel puțin trei dintre ele.

În jur de un secol și jumătate mai târziu, ESCP Europe fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe școli. Pentru a răspunde la chemarea europeană a școlii, campusurile din Germania și din Regatul Unit au fost deschise în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, ambiția de ESCP Europe astăzi este de a instrui cu adevărat manageri europeni prin încurajarea legăturii dintre valorile umaniste și educația în management. ESCP Europe devine o adevărată școală europeană deschisă lumii.

Misiune și valori

ESCP Europe conectează și modelează mediul de afaceri prin promovarea cunoștințelor și a practicilor interculturale.

Predarea managementului dintr-o perspectivă interdisciplinară la cel mai înalt nivel al excelenței academice, dezvoltăm lideri multilingvi inteligenți culturali, care sunt deschisi, adaptați și responsabili.

În calitate de manageri și antreprenori, absolvenții ESCP Europe sunt pregătiți să conducă și să se inspire într-o lume globalizată.

Fapte și guvernare

 • 6 campusuri ESCP Europe din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia.
 • Triplă acreditate: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Prima scoala de afaceri din lume (est 1819)
 • Peste 140 de profesori activi în cercetare, reprezentând peste 20 de naționalități din cele 6 campusuri
 • 90 de profesori afiliați, 30 profesori invitați, peste 800 de practicanți și experți
 • Peste 120 de alianțe academice din Europa și din lume
 • Un portofoliu complet; Licență, masterat, MBA, doctorat și educație executivă
 • 4.600 de studenți în programe de studii care reprezintă 100 de naționalități diferite
 • 5.000 de participanți la nivel înalt în formarea personalizată și educația executivă
 • 50.000 absolvenți activi în peste 150 de țări din lume
 • Guvernarea europeană reprezentând identitatea europeană profundă a școlii
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume

campusuri

Modelul distinctiv ESCP Europe al unei școli de afaceri transfrontaliere multi-campus cuprinde inima identității noastre europene. Cu șase campusuri urbane în marile orașe europene, ESCP Europe contribuie activ la dezvoltarea culturii europene de management și permite școlii să ofere un tip unic de educație interculturală în domeniul afacerilor:

 • BERLIN
 • LONDRA
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • VARŞOVIA
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Health Masterat » Vedea Summer courses » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Specializat în Management pentru Edituri Digitale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Masteratul specializat în Management pentru ediția digitală, în parteneriat cu ASFORED (unitatea editorială națională a francezilor), este o poartă de acces la posturile de conducere în domeniul publicării. Instruirea este interdisciplinară și atinge toate dimensiunile profesiei, inclusiv: aspecte culturale, juridice, economice, grafice, tehnice, publicitate, vânzări și aspecte internaționale. Acest program are loc în campusul nostru din Paris. [+]

Masteratul specializat în Management pentru ediția digitală, în parteneriat cu ASFORED (unitatea editorială națională a francezilor), este o poartă de acces la posturile de conducere în domeniul publicării. Instruirea este interdisciplinară și se referă la toate dimensiunile profesiei, inclusiv: aspecte culturale, juridice, economice, grafice, tehnice, publicitare, vânzări și internaționale. Acest program are loc în campusul nostru din Paris.

Obiectivul Maestrului este de a înțelege, de a urmări și de a anticipa principalele evoluții din cadrul pieței; pentru a oferi profesioniști de nivel înalt (BAC 5 sau anumiți solicitanți cu experiență profesională) cu abilitățile necesare pentru:... [-]


Master în Antreprenoriat și Inovare Durabilă

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Paris Germania Berlin + 2 mai mult

Dacă intenționați să lucrați ca un antreprenor independent în propria afacere sau ca un "intrapreneur" de conducere într-o companie stabilită, Master în Antreprenoriat și Inovare Durabilă (120 ECTS) vă oferă abilitățile necesare. Obiectivul este de a ajuta antreprenorii responsabili de valori, responsabili din punct de vedere ecologic și social, să elaboreze planuri de afaceri și modele de afaceri care fac diferența. [+]

Prezentare generală

Dacă intenționați să lucrați ca un antreprenor independent în propria afacere sau ca un "intrapreneur" de conducere într-o companie stabilită, Master în Antreprenoriat și Inovare Durabilă (120 ECTS) vă oferă abilitățile necesare. Obiectivul este de a ajuta antreprenorii responsabili de valori, responsabili din punct de vedere ecologic și social, să elaboreze planuri de afaceri și modele de afaceri care fac diferența.

Programul începe în septembrie 2018.

Ceea ce studiezi

De afaceri, ca de obicei, sa terminat! Adăugați o aventură pentru dezvoltarea carierei dvs. și explorați noi orizonturi.

Instrumente și metode practice pentru dezvoltarea durabilă a afacerilor... [-]


Master în Marketing și Digital Media

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Spania Madrid Regatul Unit London Germania Berlin + 4 mai mult

Master în Marketing [+]

Master în Marketing

Proiectat pentru studenți cu o diplomă universitară / licență și o primă experiență profesională, acest master are ca scop pregătirea studenților care ambiți o carieră cu succes, creativă și entuziastă pe o piață globală și digitală. Pentru a atinge acest obiectiv, oferim studenților o experiență unică, internațională, profesională și umană:

Interacțiunea dintre studenți și profesori din mai mult de 20 de naționalități garantează o mai mare profunzime a învățării multiculturale.Apropierea studenților în lumea profesională este încurajată prin profesorii noștri care au poziții importante în companii renumite (directori de la Colgate, Nestle, Google etc.) și prin organizarea și dezvoltarea de "studii de caz live" cu partenerii noștri: Oréal și Havas Media.Conștientă de faptul că studenții noștri au o identitate distinctă profundă pentru succes, le oferim coaching personalizat pentru carieră și ateliere de lucru pentru a-și îmbunătăți abilitățile de prezentare și de negociere. Întotdeauna încercând să transmită iluzia, curiozitatea și versatilitatea pentru a le face să crească fericiți și de succes în viața lor profesională și, de ce nu, personală.Oportunitate de a studia în două campusuri europene: Madrid și Londra.Acest program este premiat cu acreditarea Conférence des Grandes Écoles *.... [-]

Master în Strategie și Afaceri Digitale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Paris Germania Berlin + 2 mai mult

Prin studierea programului MSc în Strategie și Digital Business (120 ECTS), veți dobândi abilitățile strategice, digitale și antreprenoriale pentru piețele locurilor de muncă de astăzi și de mâine. Bazându-ne pe o cooperare strânsă între partenerii practici și facultatea noastră de clasă mondială, veți dobândi competențe în domenii fundamentale precum strategia, rezolvarea complexă a problemelor și luarea deciziilor. [+]

Prezentare generală

Prin studierea programului MSc în Strategie și Digital Business (120 ECTS), veți dobândi abilitățile strategice, digitale și antreprenoriale pentru piețele locurilor de muncă de astăzi și de mâine. Bazându-ne pe o cooperare strânsă între partenerii practici și facultatea noastră de clasă mondială, veți dobândi competențe în domenii fundamentale precum strategia, rezolvarea complexă a problemelor și luarea deciziilor.

De asemenea, vă veți concentra pe două domenii, despre care considerăm că sunt esențiale pentru a fi competitivi în viitor: o alfabetizare digitală și abilitatea de a codifica, de asemenea, o înțelegere profundă a pieței chineze.... [-]


MSc în vânzări 4.0 - Managementul vânzărilor internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Paris Germania Berlin + 2 mai mult

Vânzările reprezintă locul în care întreprinderile reușesc sau eșuează în cele din urmă, iar acest domeniu reprezintă una dintre cele mai importante funcții pentru firmele din toate sectoarele economiilor de astăzi și de mâine. Masterul Specializat în Managementul Internațional de Vânzări pregătește elevii pentru - și deschide porțile pentru - oportunități de carieră atractive în vânzări pentru tineri talente. Programul de doi ani oferă o abordare practică a subiectului prin fundamentarea cercetării de ultimă oră. Acesta include termeni de studiu la Berlin și la campusurile de la Paris din ESCP Europe și se încheie cu o diplomă de masterat complet acreditat (Master of Science, 120 ECTS). [+]

Vânzările reprezintă locul în care întreprinderile reușesc sau eșuează în cele din urmă, iar acest domeniu reprezintă una dintre cele mai importante funcții pentru firmele din toate sectoarele economiilor de astăzi și de mâine. Masterul Specializat în Managementul Internațional de Vânzări pregătește elevii pentru - și deschide porțile pentru - oportunități de carieră atractive în vânzări pentru tineri talente. Programul de doi ani oferă o abordare practică a subiectului prin fundamentarea cercetării de ultimă oră. Acesta include termeni de studiu la Berlin și la campusurile de la Paris din ESCP Europe și se încheie cu o diplomă de masterat complet acreditat (Master of Science, 120 ECTS).... [-]


Masterat

Maestru în Alimentație Internațională

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Master în IFBM la ESCP Europe , una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume, este un program postuniversitar cu durata de 1 an, cu durata completă, în 2 țări pentru cei care doresc o carieră de succes în domeniul alimentar [+]

Primul Master în IFBM de la ESCP Europe Business School

Master în IFBM la ESCP Europe , una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume, este un program postuniversitar cu durata de 1 an, cu durata completă, în 2 țări pentru cei care doresc o carieră de succes în domeniul alimentar

Acesta este predat în limba engleză și are loc la campusurile noastre din Torino și Paris, punctele de plecare perfecte pentru a experimenta excelența dintre Italia și Franța, teritorii de top din lume, în centrul culturii și inovării alimentare și băuturi.

Programul începe în luna septembrie în fiecare an. Începeți acum cererea dvs.!

Alegeți meniul "Master - Master of Sciences" din secțiunea "Admitere" după ce ați creat contul.... [-]


Masterat avansat în finanțe

Campus Cu normă întreagă 30 săptămâni September 2019 Regatul Unit London Franţa Paris + 2 mai mult

Se mândrește cu o facultate de prestigiu, cu o vastă rețea de absolvenți de specialiști în finanțe și cu relații solide, de lungă durată cu instituțiile financiare (bănci, brokeri, companii de finanțare). [+]

Inițial creat în 1987, ESCP Europe Advanced Master în Finanțe este acum o referință de referință pentru educația financiară în Europa. Se mândrește cu o facultate de prestigiu, cu o vastă rețea de absolvenți de specialiști în finanțe și cu relații solide, de lungă durată cu instituțiile financiare (bănci, brokeri, companii de finanțare). Programul implică peste 30 de săptămâni de cursuri riguroase cu normă întreagă:

15 săptămâni în campusul ESCP Europe Paris și 15 săptămâni în campusul din Londra, imediat urmat de un stagiu de promovare a aptitudinilor profesionale aplicate și a unui proiect individual de cercetare (teză). Masterul avansat de finanțe este în dialog constant cu personalități de conducere din lumea finanțelor, pentru a-și adapta conținutul la nevoile pieței în schimbare și pentru a asigura cea mai înaltă calitate a instruirii.... [-]


Master de specialitate în marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Astăzi, pentru a se angaja și a excela într-o carieră în marketing sau comunicare, două calități sunt esențiale: specializare și spirit deschis. Masterul Specializat în Marketing [+]

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent.

Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]


Master specializat în managementul activităților culturale și artistice

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Un trailblazer în arta și cultura arena de management, acest master specializat în Managementul activităților culturale și artistice oferă avantajul suplimentar de un grad dublu: gradul specializat Master ® de la ESCP Europe și Master di II livello de Università Ca ' Foscari Venezia. Prin urmare, programul se desfășoară din septembrie până în decembrie la Veneția și din ianuarie până în martie în Campusul nostru din Paris. [+]

Un trailblazer în arta și cultura arena de management, acest master specializat în Managementul activităților culturale și artistice oferă avantajul suplimentar de un grad dublu: gradul specializat Master ® de la ESCP Europe și Master di II livello de Università Ca ' Foscari Venezia. Prin urmare, programul se desfășoară din septembrie până în decembrie la Veneția și din ianuarie până în martie în Campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]


Master Specializat în Managementul Internațional al Bogațiilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Acreditat CIF (Investment Advisor) și CJA (Expertiză juridică relevantă), Master Specializat în Managementul Internațional al Wealth (fostul MS Private Banking și Planificare Financiară) la Campusul nostru de la Paris instruiește generalisti de înalt nivel în domeniu. Oportunitățile de carieră sunt uimitoare: solicitanți, consilieri bancari, avocați, experți în asigurări, consultanți fiscali, contabili, manageri de proprietate, consultanți de investiții financiare și multe altele. Elevii petrec o lună pe Campusul nostru din Londra. [+]

Acreditat CIF (Investment Advisor) și CJA (Expertiză juridică relevantă), Master Specializat în Managementul Internațional al Wealth (fostul MS Private Banking și Planificare Financiară) la Campusul nostru de la Paris instruiește generalisti de înalt nivel în domeniu. Oportunitățile de carieră sunt uimitoare: solicitanți, consilieri bancari, avocați, experți în asigurări, consultanți fiscali, contabili, manageri de proprietate, consultanți de investiții financiare și multe altele. Elevii petrec o lună pe Campusul nostru din Londra.

Confruntat cu dezvoltarea unui mediu multiprofesional, o internaționalizare în creștere și probleme din ce în ce mai complexe cu privire la activele personale, atât în ​​ceea ce privește actorii cheie, cât și activitățile de gestionare a averii în acest domeniu, ESCP Europe a decis să dezvolte aceste programe într-un curriculum cu adevărat internațional; singurul de acest fel.... [-]


Master Specializat în Managementul Performanței Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Scopul acestui program este de a vă ajuta să vă realizați obiectivul profesional oferindu-vă o viziune transversală a companiilor pentru a vă îmbunătăți performanțele financiare și operaționale. Realizăm acest obiectiv prin asocierea excelenței academice a facultății ESCP Europe și a cunoștințelor actuale de practică a lectorilor profesioniști folosind diverse abordări pedagogice. Acest program are loc în campusul nostru din Paris. [+]

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent. Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]


Master în date mari și analize de afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Master în analiza datelor și a afacerilor mari la ESCP Europe , una dintre școlile de afaceri de top din lume, este un program postuniversitar de 1 an cu program complet în 2 țări pentru cei care doresc o carieră de succes în diferite funcții de locuri de muncă: Resurse, marketing, finanțe și multe altele. [+]

Primul Master în date mari și analize de afaceri

Master în analiza datelor și a afacerilor mari la ESCP Europe , una dintre școlile de afaceri de top din lume, este un program postuniversitar de 1 an cu program complet în 2 țări pentru cei care doresc o carieră de succes în diferite funcții de locuri de muncă: Resurse, marketing, finanțe și multe altele.

Este predată în limba engleză și are loc la campusurile noastre din Paris și Berlin. Franța și Germania sunt punctele de plecare perfecte pentru a experimenta excelența utilizării datelor de mari dimensiuni și a analizelor de afaceri.

Aceasta este o diplomă inovatoare cu o linie internațională în două țări cu un spirit cu adevărat trans-național și internațional. Acesta va fi predat de către facultate globală, cu un mix de clasă multiculturală și o rețea internațională corporativă.... [-]


Master în Hospitality

Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2019 Spania Madrid Italia Turin + 2 mai mult

MSc în Managementul Ospitalității și Turismului oferă o educație de afaceri de primă clasă pentru tinerii profesioniști care doresc să urmeze o carieră internațională și rapidă în industria ospitalității și turismului. Luând loc în campusurile noastre din Madrid și Turin, acesta a fost conceput pentru a instrui manageri de nivel înalt, oferindu-le o înțelegere aprofundată a instrumentelor de management aplicate sectorului și provocărilor viitoare ale acestei industrii unice, dinamice și diverse. [+]

Despre

MSc în Managementul Ospitalității și Turismului oferă o educație de afaceri de primă clasă pentru tinerii profesioniști care doresc să urmeze o carieră internațională și rapidă în industria ospitalității și turismului. Luând loc în campusurile noastre din Madrid și Turin, acesta a fost conceput pentru a instrui manageri de nivel înalt, oferindu-le o înțelegere aprofundată a instrumentelor de management aplicate sectorului și provocărilor viitoare ale acestei industrii unice, dinamice și diverse.

Formatul programului

Acest program full-time oferă sesiuni în clasă, inclusiv studii individuale și de grup și activități de dezvoltare profesională (PDA).... [-]


Master în Management

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2019 Franţa Paris Regatul Unit London Germania Berlin Spania Madrid Italia Turin Polonia Warsaw + 10 mai mult

Plasat al 6-lea la nivel mondial în clasamentul Management 2017 din Financial Times, MIM ESCP Europe este o opțiune de schimbare a vieții pentru orice student orientat spre carieră care caută o identitate europeană și o perspectivă globală. [+]

Plasat al 6-lea la nivel mondial în clasamentul Management 2017 din Financial Times, MIM ESCP Europe este o opțiune de schimbare a vieții pentru orice student orientat spre carieră care caută o identitate europeană și o perspectivă globală.

Acest program de doi ani, cu program complet de management general, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni variind de la propriile șase campusuri europene ale ESCP Europe la cei 120 de parteneri din întreaga lume. Proiectat pentru studenții cu diplomă de licență (sau echivalent) în orice domeniu de studiu (programul de masterat) sau cei care nu au absolvit cel puțin doi ani de învățământ superior (programul pre-master în pregătirea pentru MIM de doi ani) mai mult de 35 de specializări în Finanțe, Afaceri Internaționale, Marketing, Antreprenoriat și multe altele.... [-]


Master în Managementul Energiei

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Franţa Paris Regatul Unit London + 2 mai mult

Master în Managementul Energiei (MEM) la ESCP Europe este un program postuniversitar de 18 luni, cu normă întreagă pentru cei care vizează o carieră în sectorul energetic. [+]

Master în Managementul Energiei (MEM) la ESCP Europe este un program postuniversitar de 18 luni, cu normă întreagă pentru cei care vizează o carieră în sectorul energetic .

Predat în limba engleză la campusurile noastre din Londra și Paris și incluzând un seminar opțional de o săptămână în Statele Unite ale Americii, MEM este livrat de o facultate de renume mondial și specialiști din industria de specialitate. Obiectivul MEM este de a ajuta studenții să înțeleagă mediul de afaceri în domeniul energiei și conceptele sale economice și tehnologice fundamentale. Participanții vor dobândi capacitatea de a dezvolta și de a pune în aplicare strategii pentru a aborda aspecte majore în reglementarea și politica energetică, precum și consolidarea.... [-]


Master în Managementul Internațional de Sustenabilitate

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Paris Germania Berlin + 2 mai mult

Master în Programul Internațional de Management al Sustenabilității este un program de doi ani full-time Master în două țări - la ESCP Europe în Berlin și Paris. Elevii vor dobândi o cunoaștere largă în toate domeniile gestionării durabilității, cum ar fi cultura durabilității, lanțurile de aprovizionare sau raportarea RSC. Proiectele de consultanță în companie, zilele de carieră și un stagiu îi ajută pe elevi să își dezvolte propria rețea de carieră. Programul este instruit în limba engleză. ESCP Europe are mai mult de 10 ani de experiență în integrarea subiectelor de sustenabilitate în programele de afaceri. [+]

Master în Programul Internațional de Management al Sustenabilității este un program de doi ani full-time Master în două țări - la ESCP Europe în Berlin și Paris. Elevii vor dobândi o cunoaștere largă în toate domeniile gestionării durabilității, cum ar fi cultura durabilității, lanțurile de aprovizionare sau raportarea RSC. Proiectele de consultanță în companie, zilele de carieră și un stagiu îi ajută pe elevi să își dezvolte propria rețea de carieră. Programul este instruit în limba engleză. ESCP Europe are mai mult de 10 ani de experiență în integrarea subiectelor de sustenabilitate în programele de afaceri.

Programul Masterat în Managementul Durabilității Internaționale are o dimensiune internațională puternică: veți studia la ESCP Europe în Berlin și Paris și veți beneficia de facultatea globală a ESCP Europe , o sală de clasă internațională și o rețea corporatistă la nivel mondial.... [-]


Master în Managementul Proiectelor Digitale

Campus Cu normă întreagă 12 luni October 2018 Spania Madrid Germania Berlin + 2 mai mult

Obiectivul de Master în Managementul Proiectelor Digitale [+]

Obiectivul de Master în Managementul Proiectelor Digitale

Programul acoperă probleme de management, financiare, economice și strategice, cu accent pe dezvoltarea abilităților de negociere. În plus, elevii au un seminar internațional de două săptămâni în care aceștia vizitează companii și instituții cheie și lucrează pe studii de caz cu una dintre universitățile noastre partenere. În cadrul Masterului, studenții pot să se înscrie pentru un curs de formare și un examen pentru a obține certificarea Project Manager Professional (PMP®) sau certificatul asociat în Managementul de proiect (CAPM®) acordat de Institutul de Management al Proiectului (PMI®). Predat în limba engleză, acest program vă oferă posibilitatea de a lua câteva cursuri elective în limba spaniolă. Un program de 9 luni cu normă întreagă (octombrie-iunie), cu o abordare practică a managementului de proiect și a consultanței, în funcție de calea ta. (Vă rugăm să rețineți că, inclusiv stagiile de stagiu și de teze, durata programului este de 15 luni în total.)... [-]


Master în Marketing și Creativitate

Campus Cu normă întreagă 18 luni January 2019 Regatul Unit London Franţa Paris + 2 mai mult

ESCP Europe Master în Marketing [+]

ESCP Europe Master în Marketing

Procesul de aplicare pentru primirea în ianuarie 2019 a MSc în Marketing

Urmărit la postuniversitare deținând diplome de onoare în orice disciplină, cursul MSc în Marketing și Creativitate oferă toate elementele unui program de master la nivel înalt și o abordare inovatoare care pune creativitatea în centrul său. Absolvenții noștri excelează în cariera lor dinamică ulterioară, învățând să elibereze valoarea creativității atât în ​​sine, cât și în cei din jurul lor.

Elementul de creativitate este infuzat pe tot parcursul programului MSc în Marketing și Creativitate de 18 luni și reflectat în cazurile ilustrative și cele mai bune practici din industriile creative. Seminarii de specialitate în domeniul modei, designului, arhitecturii, filmului, muzicii, limbii, artei, teatrului și publicității sunt construite prin intermediul parteneriatelor noastre cu marcile britanice și europene de creativitate. Elevii beneficiază de studii în Londra și Paris, două dintre cele mai recunoscute centre de excelență creatoare ale lumii, precum și din sprijinul facultății clasei mondiale de la Scoala. Prin împerecherea acestui accent unic cu aproape 200 de ani de expertiză, oferim masteranzi în studenți de marketing și creativitate cu unul dintre cei mai impresionați, gînditori provocatori și, mai presus de toate, majori de marketing în carieră, care sunt disponibili în prezent. Vă rugăm să rețineți, programul de Master în Marketing și Creativitate este predat în întregime în limba engleză și are doar un singur aport pe an (ianuarie).... [-]


Master în specializarea Audit și Consultanță

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare. [+]

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent. Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]


Master în specializarea Inovație și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Antreprenorii joacă un rol cheie în structurile corporative ca inițiatori, catalizatori și creatori de valoare adăugată. Managerii trebuie acum să fie antreprenori și dezvoltatori de afaceri și să fie capabili să detecteze oportunități de creștere, să dezvolte și să lanseze proiecte. După finalizarea Masterului Specializat în Inovație și Antreprenoriat, participanții au o perspectivă generală care le permite să proiecteze, să construiască și să supravegheze proiectele de dezvoltare în cariera lor, indiferent de mărimea firmei. Acest program are loc în campusul nostru din Paris. [+]

Antreprenoriatul și inovația se află în centrul reînnoirii economice a unei societăți. A deveni un antreprenor este un pas natural pentru cea mai mare, dar și o decizie dificilă, deoarece este mai mult decât un loc de muncă, este un "mod de viață".

După finalizarea Masterului Specializat în Inovare și Antreprenoriat, participanții au o perspectivă aprofundată care le permite să proiecteze, să construiască și să supravegheze proiectele de dezvoltare în cariera lor. Acest program Specialized Masters® este gestionat și predat de profesori și profesioniști care sunt pasionați de antreprenoriat și care împărtășesc un număr mare de instrumente și experiență pe teren. Pentru mulți, acest program Masters a fost piatra de temelie pentru o carieră antreprenorială strălucitoare. Acest Master Specializat pregătește antreprenorii de nivel înalt să acționeze într-un mediu care este frecvent ambiguu și incert.... [-]


Master în specializarea Media Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Masterul Specializat în Media Management a fost un succes de lansare a peste 400 de manageri de media de nivel înalt, producători, jurnaliști și manageri de proiecte multimedia în această industrie fascinantă, dar fragilă. Astăzi, absolvenții săi formează o rețea puternică care continuă să consolideze programul și să își adauge energia creatoare. Acest program are loc în campusul nostru din Paris. [+]

Astăzi, pentru a se angaja și a excela într-o carieră în marketing sau comunicare, două calități sunt esențiale: specializare și spirit deschis. Masterul Specializat în Marketing

Masterul Specializat în Media Management a fost un succes de lansare a peste 400 de manageri de media de nivel înalt, producători, jurnaliști și manageri de proiecte multimedia în această industrie fascinantă, dar fragilă. Astăzi, absolvenții săi formează o rețea puternică care continuă să consolideze programul și să își adauge energia creatoare. Acest program are loc în campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]


Master în specializarea Strategie și Consultanță în Organizare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Scopul Masterului Specializat în Strategia și Organizarea Consultanței este de a instrui participanții la consultanță corporativă și profesii de intervenție. Cei responsabili cu planificarea și implementarea proiectelor la scară largă pentru întreprinderi trebuie să aibă atât expertiză organizațională cât și managerială, precum și capacitatea de a construi o viziune strategică clară pentru companie și sistemele sale de informare într-un context inovator. Acest program are loc în campusul nostru din Paris. [+]

Scopul Masterului Specializat în Strategia și Organizarea Consultanței este de a instrui participanții la consultanță corporativă și profesii de intervenție. Cei responsabili cu planificarea și implementarea proiectelor la scară largă pentru întreprinderi trebuie să aibă atât expertiză organizațională cât și managerială, precum și capacitatea de a construi o viziune strategică clară pentru companie și sistemele sale de informare într-un context inovator. Acest program are loc în campusul nostru din Paris.

Caracteristici cheie

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]


Specializat în Dreptul și Managementul Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Master Specializat în Dreptul și Managementul Afacerilor Internaționale este un program special conceput pentru avocați și consultanți juridici. Conștient de necesitățile crescânde de a îmbunătăți dialogul între managerii și avocații corporativi, acest program prestigios combină domeniile dreptului și managementului. Cursurile se desfășoară la Paris în campusul nostru din Paris în primul semestru și la Londra în al doilea semestru, atât în ​​campusul din Londra, cât și în campusul Queen Mary University din Londra. [+]

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent. Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.... [-]


Specializat în Managementul Internațional de Proiect

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Masterul Specializat în Managementul Internațional de Proiect se adresează aspectelor economice și financiare strategice ale managementului proiectelor și afacerilor internaționale și acordă o atenție deosebită dezvoltării abilităților de negociere și abilității de a lucra în echipe internaționale. Un seminar internațional de o lună este inclus în alegerea dintre Asia sau America Latină. Acest program are loc la Campusul nostru din Paris. [+]

Master Specializat în Managementul Internațional de Proiect se adresează aspectelor economice și financiare strategice ale managementului de proiect și ale afacerilor internaționale și acordă o atenție deosebită dezvoltării abilităților de negociere și abilității de a lucra în echipe internaționale. Un seminar internațional de o lună este inclus în alegerea dintre Asia sau America Latină. Acest program are loc la Campusul nostru din Paris.

ESCP Europe Masters sunt programe orientate spre profesioniști în domenii specifice de management, concepute pentru postgraduți cu un scop clar al carierei și care duc la o specializare sau o dublă aptitudine ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.... [-]


Videoclipuri

ESCP Europe I Paris Campus

Contactează

ESCP Europe

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Franţa
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spania
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Regatul Unit
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon false

ESCP Europe

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Germania
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Adresă, linia 1 ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Italia
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +39 011 670 5894

Adresă, linia 1 ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polonia
Telefon false

Adresă, linia 1 Beijing, Beijing, China
Telefon false

Adresă, linia 1 Delhi, India
Telefon false