Citește Descrierea Oficială

ESCOM este o școală de inginerie chimică situată în Franța în Compiègne. Formarea și diploma sa sunt recunoscute și acreditate de către Comisia Titlurilor de Inginer (CTI) și de către Ministerul Învățământului Superior. Suntem parte din rețeaua de școli private FESIC, Confederația Grandes Ecoles (CGE) și Federația Gay-Lussac (FGL) care reunește școli de chimie în Franța.

Instruirea ingineriei ESCOM combină discipline științifice, în special chimie, cu tehnici de inginerie (inclusiv inginerie chimică și inginerie tehnologică), științe umane (economie și științe sociale și limbi străine) și deschiderea spre afaceri și internaționalizare.

Alăturarea la ESCOM înseamnă că instruirea se concentrează pe inovație, chimie verde și dezvoltare durabilă. Se pregătește pentru o mare varietate de profesii și sectoare: produse chimice și aplicații fine, biotehnologii, agro-industrii, mediu, energie, produse farmaceutice, cosmetice ...)

Situat în campusul Universității de Tehnologie din Compiègne (UTC), ESCOM contribuie la o dinamică teritorială la nivel academic și la cercetarea în domeniul chimiei verzi și a proceselor durabile.escom2

Câteva figuri-cheie

 • 1957 fundație școlară
 • 3000 absolvenți de la înființare
 • 630 de studenți
 • 20 de studenți internaționali au venit în fiecare an
 • 24 profesori și profesori de cercetare
 • 100 vorbitori din lumea academică sau industrială
 • 2 echipe de cercetare, 1 în inginerie de proces, 1 în chimie organică cu scopul valorificării resurselor agro-alimentare
 • 2 clustere de competitivitate IAR (Industrie și Agro-Resurse) și Elastopolulescom1

Cadrul viețiiCompiègne este un oraș provincial, calm și plăcut de trăit. Locuitorii săi beneficiază de un mediu natural și cultural excepțional: Palatul Imperial, Clairière de l'Armistice, Château de Pierrefonds, Château de Chantilly, unul dintre cele mai mari păduri din Europa, ferme naționale ...

 • Este un oraș din Franța, clasat printre primele pentru calitatea vieții sale
 • 42 000 de locuitori pentru 5000 de studenți
 • 2 teatre, 2 săli de concert, festivaluri muzicale (jazz, rock, electro ...), facilități sportive (patinoar, piscină, săli și terenuri de sport, karting, bowling ...)
 • 45 de minute cu trenul de la Paris
 • La 30 de minute de aeroportul Roissy Charles De Gaulleescom3

Taxe de școlarizareAbsolvenții sunt supuși taxelor de școlarizare.

Programe predate în:
Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ESCOM : École Supérieure de Chimie Organique et Minérale

L'ESCOM Délivré onu Diplôme d'Ingénieur constituée de 5 années d'études en științe tehnici et dans le domaine de la et du Génie chimie des PROCEDES. Ce Diplôme exista rec ... [+]

L'ESCOM Délivré onu Diplôme d'Ingénieur de 5 années constitue d'études en științe tehnici et dans le domaine de la et du Génie chimie des PROCEDES. Ce Diplôme exista reconnu au Même titru qu'un master selon le cadru des acordă de Bologne. Le Diplôme d'Ingénieur chimiste de l'ESCOM est certifié par le eticheta EUR-ACE.

Les étudiants internationaux peuvent rejoindre l'ESCOM à differents niveaux 5 Années țe Durant et plus particulièrement de la 3eme la Linia année. Chaque année est constituée de cours, de travaux pratiques en LABORATOIRES et de à réaliser en scene France ou à l'internațională. L'ansamblu des cours est Dispense en français.

En 3eme année (Echivalent de la Dernière année de burlac) le program de est des MATIERES suivantes constitue:... [-]

Franţa Compiègne
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escom - Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale
Address
Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale – ESCOM 1, allée du Réseau Jean-Marie Buckmaster 60200 Compiègne
Compiègne, Hauts-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 3 44 23 88 29