Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Training pentru toate: inima de afaceri a Grupului Esccom

Grupul Esccom - www.esccom.net

Grupul, creat de Michel Rolland, este prezent în Alpes Maritimes din 1983. Școală profesională și centru de formare, noi am fost capabil de a asculta la cererile și așteptările de fiecare și ne adaptăm prin oferirea de diverse activități. Cu peste 32 ani de experiență, Graduate School of Business și Management comunicare și oferă mai multe cursuri pentru toate categoriile de public.

Educație școală:

Cu terțiar Esccom ne pregătim de bacalaureat de afaceri la Superior National Diploma (BTS) în grade Bac +3 și Bac + 5 și titlurile profesionale. Oferim instruire în următoarele domenii: Vanzari, Marketing, secretariat, IT, Contabilitate, Management, Impozitare, Management și Resurse Umane.

Noi vă pregăti pentru a diplomelor europene ale căror Dees (bac +3) în Marketing și umaniste de management și de management Master European și Strategii de Resurse Enterprise. Aceste grade sunt o valoare adăugată ridicată în Europa și în rândul companiilor. Indiferent de direcția pe care o alegeți, preocuparea noastră este succesul profesional și academic. Alegerea ESCCOM, toată lumea se bucură de sprijinul, coaching-ul o echipă de profesori din lumea profesională, dar care au, de asemenea, o experiență de predare dovedit. Studenți și stagiari noastre se bucură de camere confortabile, dotate cu echipamente IT eficiente.

Expertiza noastra ne permite de a oferi mai mult și mai des o relație directă cu companiile, care facilitează căutarea pentru stagii. Două centre de formare sunt prezente în departamentul: ESCCOM Nisa și Cannes ESCCOM.

Și nu uitați al treilea centru nostru: Esccom Académie Culinaire unde ne antrenăm viitorilor profesioniști în hotel și catering, precum și pregăti diplome, cum ar fi Superior National Diploma (BTS). Oferim de formare profesională intensivă într-o parte convenabil și aproape de realitatea prin restaurantul nostru de instruire. Ea are o platformă tehnică puternică și o aplicație utilizator restaurant prietenos. Un Academy culinare Esccom, puteți urma cursuri de tort, alimentare și servicii. Academia culinare este situat în Nisa.

Pentru mai multe informații, vizitați următorul link: www.esccom-restauration.com

Locații

Agde

Address
22 Rue El Nouzah
0600 Agde, Occitanie, Franţa

Agde

E.S.C.COM.

Address
5 Rue Migno
06400 Agde, Occitanie, Franţa
Număr de telefon
+33 4 93 68 42 11

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră