ESAIP Graduate School of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Esaip este o școală postuniversitară de inginerie care propune un curs generalist de 3 ani, începând de la un nivel Bac 2 sau bazat pe cursuri de 5 ani, începând de la un nivel Bac. Esaip oferă două diplome la Angers și Aix-en-Provence:

  • Informatică și rețele
  • Securitate, mediu și gestionarea riscurilor industriale.

Școala postuniversitară de Inginerie este autorizată de "Commission des Titres d'Ingénieurs", etichetă EUR-ACE, membră a "Conférence des Grandes Ecoles".

De mai bine de 25 de ani, e saip, o școală postuniversitară de inginerie din Angers, a pregătit mai mult de 2.000 de tineri în domeniile Informatică

Esaip îndeplinește toate cerințele de calitate cerute de cele mai înalte autorități franceze: recunoașterea de către stat, autorizația de către Comisia de Titres d'Ingénieurs și membrul Conférence des Grandes Ecoles.

Relațiile internaționale se află în centrul dezvoltării e saip. Acest angajament este recunoscut de eticheta EUR-ACE.

Grupul e saip este o rețea națională cu 2 campusuri "inginerie" și 6 campusuri "masterat-master". Este, de asemenea, o rețea de peste 80 de universități partenere din întreaga lume.

esaip 4

Studiu în Angers, Franța

Studiul în Franța vă oferă ocazia de a explora o artă unică de viață, de mâncare

Al 18-lea cel mai mare oraș studențesc francez, cu 270 000 de locuitori, este un oraș universitar: 33000 de studenți, peste 4000 de străini (școala medicală, multe campusuri universitare, șase școli de inginerie și management "Grandes Écoles").

Școala LaSalle

Esaip este o școală La Salle și ca atare își propune să ofere studenților din toate categoriile de viață programele sale, respectând în același timp fiecare individ. Învățarea prin colaborare și proiect sunt în centrul proiectului nostru.

În timp ce studiază la e saip, fiecare student este antrenat pentru carierele lor profesionale și poate decide să construiască un Pathway individual cu diplome duble - Management sau Specializare. Dezvoltarea personală este, de asemenea, importantă prin cluburile studențești sau prin interese speciale - artă, muzică, sport, umanitar etc.

esaip 3

Angers pe scurt și în cifre

La marginea orașului Angers, un oraș aflat în inima Văii Loire

  • 155.000 de locuitori (283.000 cu aglomerația) - al 18-lea cel mai mare oraș francez
  • 48% din locuitori sunt sub vârsta de 30 de ani
  • 33.000 de studenți din care 2000 de peste mări
  • La 90 minute de Paris
  • La 90 minute de coasta atlantică și aeroportul din Nantes

Locații

Angers

ESAIP

Address
GROUPE ESAIP
18, rue du 8 mai 1945
St Barthélemy d'Anjou

49124 Angers, Pays de la Loire, Franţa