EPITECH

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dragi studenți internaționali!

Vom fi bucuroși să vă urez bun venit la Graduate School of Digital Inovare Epitech și sperăm că veți aprecia experiența noastră unică de învățare! școală Epitech a câștigat reputația ca o instituție de învățământ de conducere, ajutându-i transforma informatica pasiune in profesie si deschiderea ușilor pentru ei la oportunități extrem de promițătoare de angajare comparabile cu cele de care se bucură absolvenți ai universităților franceze de elită, de asemenea, cunoscut sub numele de „Grandes Ecoles“, sau „Grandes Ecoles“ (nivelul de ocupare după end: 96%). de afaceri modern necesită o pregătire funcțională bazată pe un model inovativ de Epitech, construit pe trei calități care sunt din ce în ce cerute de angajat: adaptabilitate, auto-dezvoltare și capacitatea de a gestiona proiecte.

AMATOR CÂND DEVINE SCIENCE un specialist

Epitech pregătește studenții pentru un mediu profesional în continuă evoluție, din cauza metodelor de predare unice:

Modelul modern bazat pe experiență, axat pe practica si dezvoltarea proiectului, pentru a completa teoria practicii. Modelul activ, de conversie de student pasiv într - o persoană pro - activ care trăiesc într - o atmosferă de entuziasm, care include inovație și inițiativă. Un model unic, care oferă elemente noi, importante ale succesului: lucrul în echipă, adaptare, orientare largă, inovație, creativitate, și cel mai important, capacitatea de a pune toată puterea în lucrarea.

Epitech - nu este doar programa școlară, ține pasul cu vremurile și satisface nevoile sectorului tehnologiilor informaționale și de comunicare, dar, de asemenea, de educație care îmbogățește elevii pentru a forma caracterul lor, deschizându-le pentru o schimbare și pentru alte persoane. Acest lucru permite un succes imediat și susținut.

Emanuel Carli, director Epitech

fapte și cifre cheie

Cea mai mare universitate franceză specializată în domeniul tehnologiei informației Una dintre cele mai importante instituții de învățământ specializate în sectorul IT din Europa Inclus în Educație Group Ionis, care include 20 de școli și organizații, 18 de mii de studenți și 60 de mii de absolvenți După finalizarea cu succes a cursului de formare se eliberează o diplomă de stat 12 campusuri în Franța 3000 de companii partenere active 96% au un contract permanent Alumni 100% dintre absolvenți găsi locuri de muncă după absolvire Salariul anual la nivel înalt în Franța Absolvenții de lucru Epitech pe poziții cheie de conducere în marile companii europene și internaționale Cele mai multe rețele de absolvenți reprezentat în 30 de țări O rețea unică de centre de inovare, amplasate în fiecare dintre cele 12 campusuri Epitech: un loc ideal pentru dialog și schimb de experiențe legate de laboratorul de producție de afaceri, o echipă experimentată de instructori

Metodologie: Formarea se bazează pe proiect

viziunea noastră

companiile moderne sunt în căutarea pentru oameni pentru a rezolva problemele lor. Nu este suficient doar să aibă cunoștințe, trebuie să fie în măsură să le aplice în practică.

Misiunea noastra / obiectiv

Crearea unui mediu de învățare care să permită studenților, care va contribui la dezvoltarea competențelor cerute de companii

Cum funcționează

metoda Epitech proiect de curs

„Metode de predare de succes Epitech se bazează în principal pe o abordare inovatoare bazată pe proiect. Studenții noștri dobândesc cunoștințe și de a dezvolta expertiza tehnică prin dezvoltarea și punerea în aplicare a proiectelor inspirate din analiza unor situații specifice de afaceri. Metoda noastră diferă de metodele tradiționale de predare și vă permite să dezvolte creativitatea, încrederea în sine a studenților și gândirea critică ".

Aksel Tsigler, director de dezvoltare de conținut

metoda Epitech

viziunea noastră

formare inflexibilă prost la schimbările continue care au loc în sectorul de calculator, și de-a lungul carierei sale, studenții trebuie să se adapteze în mod constant să stăpânească cele mai recente tehnologii, să dobândească noi cunoștințe, pentru a putea comunica cu non-specialiști și să fie inovatori, oferind propuneri inovatoare.

misiunea noastră

Datorită modelului său unic de învățământ, Epitech ajuta pe fiecare dintre elevii săi nu numai să se familiarizeze cu tehnologia, dar, de asemenea, să dobândească calitățile necesare pentru o carieră lungă și prosperă în acest sector.

Metodele noastre de predare

Epitech nu numai că învață tehnologia informației, dar conferă, de asemenea, abilitățile de comportament care permit fiecărui elev să se dezvolte, să învețe în mod independent, pentru a înțelege practicile de afaceri și să fie capabil să lucreze în echipă și să convingă pe cei responsabili pentru luarea deciziilor. Pentru a realiza acest lucru, metodele de predare se bazează pe două principii de bază:

metoda activă

Există o vasta pregatire. Elevii interacționează direct cu cunoștințele și formarea are loc numai prin acțiunea directă a studentului. Dacă el nu caută să dobândească cunoștințe, el nu încearcă, nu vei învăța. Prin urmare, ca profesor de intermediar clasic între cunoștințe și studentul este exclus din procesul de învățare. În schimb, profesorii devin sateliți și catalizatorii pentru ca elevul să stăpânească cunoștințe.

metodă obiectivă

În același mod ca și în opoziție directă cu procesul tradițional pentru formare include metode inductive. Elevii se confruntă cu situații reale, pentru a rezolva că ei încă nu au o pregătire tehnică adecvată. Apoi, ei trebuie să analizeze situația, să caute și să dobândească cunoștințe și abilități necesare pentru a rezolva problema, în funcție de modul în care societățile își desfășoară activitatea permanent sau modul în care reacționează la noile tehnologii care apar pe piață. schimb constructiv de cunoștințe și de experimentare în cursul acestor diferite situații educaționale create în Epitech, elevii schimb de idei, să discute și să provoace alte avize. Acest schimb de idei care are loc nu numai în cadrul grupurilor de lucru, dar și cu toți ceilalți elevi, relevă o linie de acțiune, întrebări și chiar noi probleme. Fiecare student ar trebui să caute, verificați și testați diferitele elemente pentru a confirma sau nega adevărul, a stabilit ca urmare a comunicării cu frații lor.

Student Life

franceză

În timp ce de formare pentru studenții internaționali se desfășoară în limba engleză, Epitech oferă studenților o introducere în limba franceză. O săptămână de pregătire intensivă se desfășoară în primele săptămâni după începerea școlii. Pe tot parcursul anului școlar, oferă cursuri de franceză pentru nivelurile primar și secundar. Această formare lingvistică îi ajută pe elevi să învețe elementele de bază ale limbii franceze, pentru a putea comunica în diferite situații ale vieții de zi cu zi.

asociații studențești

Epitech are 23 de asociații studențești, care oferă o gamă largă de activități care oferă studenților cu posibilități excelente de a comunica și de a crea o rețea de contact. Aceste asociații culturale, umanitare și sportive sunt gestionate ca o companie reală și oferă studenților o experiență valoroasă.

Evenimente pentru studenții străini

Pentru a asigura integrarea studenților străini Biroul de Relații Internaționale le va oferi o serie de evenimente speciale, cum ar fi petrecerea de bun venit, excursii, întâlniri și evenimente culturale. cursuri de limba franceză vor fi, de asemenea, incluse în curriculum. Acesta va oferi studenților posibilitatea de a începe sau de a continua învățarea franceză.

evenimente sportive

Epitech oferă studenților acces la o rețea de cluburi sportive «Forest Hill», care este format din 11 sucursale în Paris și împrejurimile sale. club de fitness este deschis de la 7 am la 11 pm, oferă o varietate de exerciții și training-uri, precum și o sală de gimnastică modernă, dotată mai mult de 360 ​​simulatoare. Veți avea, de asemenea, acces la un parc acvatic unic în Europa «Aquaboulevard».

CERINȚE

Admiterea la Epitech

Diplomă de licență în domeniul științei și tehnologiilor informaționale de bază pentru primul an de studiu

  • Cererile de la studenții cu abilități de programare puternice și diferite niveluri de educație vor fi luate în considerare, de asemenea, o școală Epitech comitet de selecție. Doilea an de studiu este deschis numai studenților care au absolvit cursul de 12 luni de primul an de studiu Cunoașterea limbii engleze

fișier aplicație

formularul de aplicare rezumat în limba engleză Declarația de scop în predarea limbii engleze

Serviciile noastre legate de carieră

misiunea noastră

Pentru a dezvolta relațiile dintre școală și companiile Epitech IT în beneficiul studenților.

Cum funcționează

stagiu de internship în companii permite studenților să dezvolte calitățile necesare pentru a deveni experți în informatică: acuratețe, punctualitate, eficiență, autonomie, adaptabilitate, perseverenta, metodic, creativitate, curiozitate, dinamism, leadership. Elevii vor aplica aceste calități în treacăt o practică de 6 luni la întreprinderea în timpul studiilor lor.

conferință Epitech

Conceptul: pentru a permite companiilor să împărtășească viziunea lor de piață cu studenții pentru a arăta cunoștințele și noile tehnologii. Este un loc de întâlnire între studenți și întreprinderi. Conferința permite elevilor să ia în considerare o varietate de sarcini, cum ar fi crearea companiei, management, noi tehnologii, etc.

Rețeaua noastră de absolvenți cu înaltă calificare

viziunea noastră

Crearea și dezvoltarea unei rețele profesionale necesare pentru cariera fiecărui elev, astfel încât el poate identifica potențialele oportunități și să profite de ele.

misiunea noastră

Pentru a răspunde la întrebările elevilor, oferă oportunități și, în special, pentru a ajuta absolvenți și studenți pentru a păstra legătura.

Cum funcționează

retea absolventii nostri are aproximativ 2.100 de oameni. De fapt, crearea unei întreprinderi noi sau pentru a primi un loc de muncă la o companie mare poate fi, deoarece școala Epitech este cheia pentru a identifica rețeaua absolvenților săi profesioniști cu înaltă calificare, un cariere excepționale și atipice, competențe necesare. Absolvenții da sfaturi necesare pentru a ajuta pe elevi să realizeze proiectele lor, precum și pentru a evita erorile și „gotchas.“ Alumni de rețea - este un instrument minunat pentru dezvoltarea carierei elevilor Epitech.

poveștile de succes

Aleksandr Malsh (ediția 2009) și Zheremi Nikolya (Ediția 2009) a început să «Melty» proiect în 2008. Ei au fondat revista on-line de evenimente, divertisment și moda pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Site-uri de rețele Melty generează mai mult de 15 milioane de vizite pe lună. Melty Rețeaua cuprinde acum Italia și Spania. Aleksandr Malsh, CEO MeltyNetwork, a fost ales vicepreședinte al Consiliului Național privind tehnologia digitală, care a fost fondată în anul 2011. Compania a fost infiintata in anul 2008. Cifra de afaceri: 2,3 milioane de euro în 2012 (1,2 milioane în 2011) Capital Atras: 3,6 milioane de euro Audiența: 15 milioane de cititori în fiecare lună (9 milioane de euro în septembrie 2012)

Locații

Paris

EPITECH Paris

Address
24, rue Pasteur
94270 Paris, Île-de-France, Franţa

Bordeaux

EPITECH Bordeaux

Address
EPITECH
85 Rue du Jardin public

33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa

Lille

Epitech Lille

Address
EPITECH
5-9 Rue du Palais Rihour

59000 Lille, Hauts-de-France, Franţa

Lyon

Epitech Lyon

Address
EPITECH
156 Rue Paul Bert

69003 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Marsilia

EPITECH Marseille

Address
EPITECH
21 Rue Mirès

13002 Marsilia, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Montpellier

EPITECH Montpellier

Address
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Montpellier, Occitanie, Franţa

Nancy

Epitech Nancy

Address
EPITECH
80 Rue Saint-Georges

54000 Nancy, Grand Est, Franţa
Număr de telefon
+33 1 44 08 00 36

Nantes

Epitech Nantes

Address
EPITECH
5 Rue d'Alger

44000 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
Număr de telefon
+33 1 44 08 00 11

Grozav

Epitech Nice

Address
EPITECH
13 Rue Saint-François de Paule

06300 Grozav, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa
Număr de telefon
+33 1 44 08 00 26

Rennes

Epitech Rennes

Address
EPITECH
19-22 Boulevard Saint-Conwoïon

35000 Rennes, Bretania, Franţa
Număr de telefon
+33 1 80 51 71 10

Strasbourg

Epitech Strasbourg

Address
EPITECH
4 Rue du Dôme

67000 Strasbourg, Grand Est, Franţa
Număr de telefon
+33 1 44 08 00 12

Toulouse-le-Château

Epitech Toulouse

Address
EPITECH
40 Boulevard de la Marquette

31000 Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté, Franţa
Număr de telefon
+33 1 44 08 00 15