Citește Descrierea Oficială

despre EPITA

Fondată în 1984, EPITA este un renumit bilingv Graduate School de Inginerie Informatică situat la Paris. Este un membru al IONIS Educație Group, cel mai important grup de învățământ superior privat, cu aproximativ 20 de școli și instituții de învățământ. Grație abordării sale pedagogice unic, EPITA pregătește studenții săi pentru a deveni ingineri remarcabili care se mândresc cu o bază solidă de cunoștințe științifice și cele mai avansate aptitudini în sectorul digital. Un inginer de calculator antrenat la EPITA are un profil profesional complet: ca tehnologia de calculator este omniprezent în toate domeniile unei companii, un inginer digital ar putea lucra în domeniul resurselor umane, marketing, comunicare și chiar finanțe. EPITA este cotat printre cele cinci școli de inginerie de calculator de top în Franța și a dezvoltat parteneriate cu o gamă largă de companii.

Dintr-o privire

Născut în 1984, EPITA (de la Ecole francez pour l'Informatique et les Tehnici Avancées: Scoala de Informatica si Tehnici avansate) a fost câștigat în mod constant o reputație de excelență în rândul companiilor multinaționale, care de multe ori recruteze studenții noștri înainte de sfârșitul studiilor lor . La EPITA, tehnologii de calcul și de informații sunt considerate subiecte fundamentale și sunt întotdeauna plasate în contextul viitoarei rol de conducere elevilor și în perspectiva poziției lor de responsabilitate. Studiile științifice completează acest training pentru a extinde și a completa cultura științifică vital pentru viitorul inginer.

Lupta pentru excelență

Care să permită studenților să lucreze în condiții optime este prima preocupare EPITA lui. Facultatea, personal administrativ, resurse tehnice și facilități de cercetare sunt toate îndreptate spre succesul elevilor EPITA care urmează să devină profesioniști cel mai bine recunoscute în domeniul lor de expertiză.

EPITA oferă oportunități de a se implica intim în cercetarea de ultimă oră, cu o facultate diversă intelectual capabil de a nu numai de excelență academică în parte, dar care pot, de asemenea, crea și aplica cunoștințele ca parte dintr-o echipa de cercetare interdisciplinara.

Spirit de Inovație Ca unul dintre cei mai importanți stiinta si inginerie școli din Franța, EPITA se angajează să asigure că toți studenții au oportunități semnificative de creștere personală și realizare profesională în viitor.

Născut cu extinderea de noi tehnologii, EPITA a ținut pasul cu evolutia lor. Cursurile, deși foarte tehnic la început, s-au deschis o afacere mare, chiar și complexitatea tehnică a crescut. EPITA a luat o abordare opusă celei adoptate de cele mai multe alte școli de inginerie: în timp ce acesta din urmă informatica permis pentru a încerca să-i dea un loc, EPITA adus în celelalte științe să se alăture tehnologia informației și totuși fără a pierde oricare dintre principalele sale competențe care constituie rezistența și identitatea.

În contact permanent cu mediul de afaceri, EPITA împărtășește, de asemenea, valorile sale: pragmatism, responsabil asumarea de riscuri, și spirit inovator. Valorile de bază ale studiilor sunt: ​​actiune, responsabilitate și eficiență. Aderarea EPITA vă va oferi o experiență educațională în care progresul este un "must" si succes o "cerință".

Imersiune progresivă în lumea afacerilor Construit în jurul nevoile reale ale mediului de afaceri, curriculum-ul EPITA este conceput pentru a răspunde așteptărilor sale. Din Comitetul de îmbunătățire și Comitetul științific, în cazul în care la conducerea companiilor și managerilor de nivel înalt asigura aportul lor pentru îmbunătățirea programelor școlii și să se concentreze de cercetare (IBM, Microsoft, France Telecom, Cisco, SYNTEC ...) la clasele de ei înșiși de multe ori predate de profesioniști recunoscute care lucrează în industrie, de afaceri este prezentă la toate nivelurile școlii.

Fiind atât de implicat în conținutul procesului de predare și, companii oferă în mod logic, printre cele mai mari salarii după absolvire și an după an, au clasat pe locul scoala printre cele mai bune foarte (clasamentul publicat de către principal de activitate francez și IT reviste: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI, réseaux ET telecomunicații ...). În cele din urmă, în fiecare an, companiile dona peste un milion de euro contractante proiecte speciale de laborator aplicată de cercetare al școlii, și un milion de euro la programul Junior Enterprise.

Cheia tuturor Cariere Inginerie Informatică Ora și din nou, companiile de stat ca ceea ce cel mai aprecia despre EPITA este spiritul de școală, mereu marcată de apropierea de realitate: numeroase proiecte, stagii de nivel înalt, și implicarea strânsă în lumea afacerilor. Absolventii EPITA aplica specialități profesionale în domenii diverse cum ar fi proiectarea de soluții software și hardware, consultanta, cercetare si dezvoltare, managementul rețelelor. Pe scurt, abilitățile lor să strălucească în toate aspectele legate de ingineria computerelor. Ei au devenit printre alte locuri de muncă care îndeplinesc: ingineri de cercetare, manageri de proiect sau de studii, directori tehnici, consultanți, manageri de afaceri, manageri operatiuni sau arhitecți de rețea.

La EPITA, căutăm cele mai bune elevi, studenți dedicate pentru a răspunde provocărilor pe care le oferim, studenții care au un gust de realizare beton, un spirit de inițiativă, și foarte diverse centre de interes. Treizeci și cinci de cluburi studențești pot atesta acest lucru. Unii au existat de ani de zile, în timp ce altele pot dura doar un semestru. Este o chestiune de sentiment și flexibilitate. EPITA este, de asemenea, ceea ce face din el.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

EPITA Graduate School of Computer Science

Programul pune accentul pe dezvoltarea de software de calitate și transferul acestor cunoștințe către industrie. ... [+]

Obiectivele programului

Programul pune accentul pe dezvoltarea software de calitate iar transferul acestor informații către industrie.

Subiectele includ cerințe și proiectarea sistemului, strategii de testare și dezvoltare de software, care oferă studenților cu abilitățile necesare pentru a realiza proiecte majore de inginerie software.

Mărturie

Masoom Tulsiani - India - Software Engineering

Posibilitatea de a studia într-un oraș ca Paris și de a studia module specializate de dezvoltare a aplicațiilor mobile m-au atras inițial la EPITA - MSC în programul de Inginerie Software. Cultura antreprenorială în EPITA și înființarea de companii înființate în Paris oferă numeroase oportunități pentru studenții din domeniul ingineriei de a lucra pentru companii de tehnologie. Mi s-au oferit oportunități interesante și ample oportunități de învățare și instruire în domeniul produselor financiare.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EPITA Graduate School of Computer Science

Acest program are ca scop furnizarea unui background solid în proiectarea și managementul ingineriei sistemice și a arhitecturii rețelei de companii. ... [+]

Obiectivele programului

Acest program are ca scop furnizarea unui fundal solide în proiectarea și managementul ingineriei sistemice și a arhitecturii rețelei de companii. Această specializare se concentrează și asupra securității rețelelor și criptografie prin includerea unor elemente din ambele discipline în curriculum. studenți în COMPUTER DE SECURITATE vor beneficia de o abordare disciplinată pentru înțelegerea managementului, aspectele tehnice și juridice asociate cu securitatea informațiilor dintr-un pas etalonat abordare progresivă care rezultă în securitate optimă în cadrul limitelor de toleranță de risc.

Mărturie Apoorv Chitray - India - Computer Security, clasa 2017 ... [-]
Franţa Paris
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EPITA Graduate School of Computer Science

Oferă, de asemenea, o combinație de clase tehnice în domeniul exploatării datelor și a sistemelor distribuite însoțite de elemente esențiale în afaceri pentru a pregăti ... [+]

Oferă, de asemenea, o combinație de clase tehnice în domeniul exploatării datelor și a sistemelor distribuite însoțite de elemente esențiale în afaceri pentru a pregăti profiluri care sunt foarte apreciate de piața profesională.

Copie a pașaportului [-]
Franţa Paris
Septembrie 2019
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EPITA Graduate School of Computer Science

Programul EPITA Master of Science în Sistemele de Inteligență Artificială este distribuit pe o perioadă de 18 luni și împărțit în 4 semestre. Este acreditat de CGE (Confé ... [+]

Prezentare generală

Programul EPITA Master of Science în Sistemele de Inteligență Artificială este distribuit pe o perioadă de 18 luni și împărțit în 4 semestre. Este acreditat de CGE (Conférence des Grandes Ecoles) și este oferit 100% în limba engleză în Paris. Acest Master constă din trei semestre la universitate și un semestru de stagiu. Pentru a obține diploma, elevii trebuie să obțină 120 ECTS (European Credits Transfer Systems) pe parcursul perioadei de 18 luni.

Programul începe în semestre de toamnă și de primăvară, respectiv în septembrie și respectiv martie.

Master of Science în design-ul sistemelor de inteligență artificială... [-]
Franţa Paris
Septembrie 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

EPITA Graduate School of Computer Science

GITM majore pregătește studenții pentru a deveni manageri de proiect cuprinzătoare în domeniul IT. Este o combinație de procese de afaceri și a noilor tehnologii, cu acce ... [+]

O Maestru de Inginerie este predat în totalitate în limba engleză, unde elevii au șansa de a obține un „Ingenieur Diplome“. ME este acreditat de CTI cu un limbaj de nivel francez de ieșire echivalent cu B2. GITM Specializarea pregătește studenții manageri de proiect cuprinzătoare în domeniul IT. Este o combinație de procesele de afaceri și tehnologii noi, cu accent pe managementul schimbării și inovației, luând abordări interculturale în considerare. Absolvenții sunt capabili să urmeze o carieră în domeniul e-leadership și să devină afaceri și analist de date, consultant IT, strateg, proiect manager, proprietar de produs, inginer de gestionare a riscurilorEtc.... [-]

Franţa Paris
EPITA Graduate School of Computer Science

Specializarea SDM pregătește studenții pentru a deveni viitori lideri digitale, care sunt capabili să inoveze, să sugereze noi conținuturi, noi utilizări și servicii noi, ... [+]

Obiectivele programului

O SDM specializare pregătește studenții pentru a deveni viitori lideri Digital, Care sunt capabili să inova, sugera noi conținuturi, noi utilizări și servicii noi, bazate pe tehnologii open-source sau pe cele ale editorilor majore (Microsoft, Adobe, etc). Într-un context global în care tehnologiile digitale devin din ce în ce în ce mai strategică, SDM pregătește Dezvoltatorii full-stiva: ei câștigă cunoștințe în sistemul de infrastructură de baze de date API și Programarea back-end, Precum și în față și Tehnici de gestionare a proiectului. La elevii finali dobândi cunoștințe în back-end, Front-End, baze de date, aplicații mobile și dezvoltarea de jocuri video. Ei arată diligență tehnologică, puternice abilități de ascultare și sunt capabili de a gestiona factorul uman legat de noi utilizări.... [-]

Franţa Paris
EPITA Graduate School of Computer Science

Acest program are ca scop furnizarea unui background solid în proiectarea și managementul ingineriei sistemice și a arhitecturii rețelei de companii. ... [+]

Obiectivele programului

Acest program are ca scop furnizarea unui fundal solide în proiectarea și managementul ingineriei sistemice și a arhitecturii rețelei de companii. SNS specializare învață pe elevi despre sisteme (De la proiectare la administrare), rețele (Existente și nouă generație), Securitate (Funcționale și tehnice) și organizare (Guvernare, sisteme de management ...). Bazându-se pe cunoștințele lor de întreprinderi și mecanisme de control fundamentale, Inginerii SNS sunt pregătite pentru a lucra ca șef ofițerii de securitate a informațiilor (CISO) și știu cum să ia măsuri eficiente de securitate cibernetică. Datorită capacității lor de a să înțeleagă riscurile și guvernanța unei afaceri, precum și identificarea domeniilor de îmbunătățire legate de tehnologii de infrastructură și servicii noi asociate, studenții sunt bine pregătiți pentru a detecta și analiza atacurilor cibernetice.... [-]

Franţa Paris
EPITA Graduate School of Computer Science

Acestor programe are ca scop furnizarea de cunoștințe a fundamentelor IT planificare strategică, implementare IT si management organizational. Absolvenții vor deveni prof ... [+]

Obiectivele programului

Acestor programe are ca scop furnizarea de cunoștințe a fundamentelor IT planificare strategică, implementare IT si management organizational.

Absolvenții vor deveni profesioniști cu înaltă calificare, cu o înțelegere cu multiple fațete a modului în care tehnologia poate îmbunătăți performanța unei organizații și permite membrilor săi să împărtășească și să acceseze informații, planul și să colaboreze, în timp ce marginea analitică plan strategic pentru creșterea economică viitoare.

Mărturie Ievgen Zaychenko - Ucraina - Managementul sistemelor informatice

Vorbind despre Epita și programul său, în mod clar locul cu cele mai interesante examene pe care le-am avut vreodată, a fost aici. Ai jucat vreodată LEGO? Ce zici de a lua un examen, jucând LEGO? Lucrul pentru proiecte într-un grup este nucleul acestui studiu. O mulțime de examene se bazează pe acest lucru. Business Intelligence, Gestionarea relațiilor cu clienții, Gestionarea cunoștințelor, Managementul schimbării, Achiziția IT - veți învăța aceste și alte discipline în așa fel încât să vă puteți aplica cunoștințele în viața reală!... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Testimonial: Imane Aniss

EPITA
Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Paris, Île-de-France, Franţa
Website