Citește Descrierea Oficială

O Școala Națională de Ingineri de Metz (Enim) a fost stabilit, începând cu septembrie 2010, în clădirea Technopole de Metz. Aproape de Lacul Symphony, studenți și cadre didactice de la beneficia un mediu de lucru de exceptie, care combină calitățile estetice si functionalitate exemplar.

Deschis în 1961, împreună cu "sora" ei din Tarbes, Saint-Etienne și Brest, enim este rodul două voințe comune: cea a statului, care dorește să structureze învățământul tehnic superior și industrie, care, într-un context de puternic expansiune economica, teme de un deficit de ingineri. Încă de la începuturile lor, enim devine un indicator de educație, prin originalitatea metoda lor de recrutare și conținutul lor de formare, în ton cu realitățile profesia de inginer. În nici un moment în istorie a renunțat enim la această regulă. Universitatea a adaptat constant învățăturile sale la schimbarea tehnologiei și sa angajat la un proces inovator care va permite de a instrui ingineri "à la carte".

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Masterat

Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz - ENIM

Cercetare, dezvoltare și inovare a produselor, masini si sistemelor de fabricație sunt esențiale pentru a satisface excelența industrială și competitivitatea. Acest lucru ... [+]

Majore Curs "Proiectare, industrializare, inovare"

1 enim INSTITUȚIEI (Ecole Nationale D'INGENIEURS DE METZ) 2 MASTER ale contextului

Cercetare, dezvoltare și inovare a produselor, masini si sistemelor de fabricație sunt esențiale pentru a satisface excelența industrială și competitivitatea. Acest lucru implică de multe ori științe mecanice, stiinta materialelor, stiinta si sisteme de gestionare a sistemelor modelarea și cunoștințe privind dinamica sistemelor. Confruntarea cu aceste provocări necesită date, informații și cunoștințe pentru a investiga și stăpânească complexitatea sistemelor industriale moderne.

Trainingul este organizat pe două semestre:... [-]

Franţa Metz
September 2019
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

L'Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz vue du ciel

HAPPY We Are From ENIM