Ecole Nationale d'Ingenieurs de Brest: ENIB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondata in 1961, ENIB este o școală de inginerie publică a Ministerului Învățământului Superior și Cercetării, condus de Jacques Tisseau din 2008. Școala se află pe site-ul a Brest-Iroise Technopolis, care leagă laboratoare de înaltă tehnologie de cercetare și companii. Asociat la Institutul de Mine, Telecom și membru al grupului ENI, școala oferă instruire în inginerie general, cu scopuri profesionale în domeniul TIC (electronică și informatică) și mecatronică. ENIB este acreditat de către Comisie pentru calificările de inginerie (CTI) și etichetate EUR-ACE (Acreditare de învățământ de inginerie din Europa).

Membru al Universității Europene din Bretagne (UEB) și a "Imagini & Networks" și "Mer Bretagne" polilor de competitivitate, ENIB efectuează între două laboratoare de cercetare, Lab-STICC și LBMS, activitățile s-au axat pe realitatea virtuala, telecomunicații optice și dadptive Materiale si sisteme.

ENIB este, de asemenea, un membru al Campus Franța și Agence Universitaire de la Francofoniei (AUF).

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De cercetare de masterat

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Brest

De cercetare de Master [+]

Titlu: Masters de cercetare

Formarea inițială

Nivel de intrare BAC 4

BAC +5 ieșire,

Numărul de absolvenți / an: 9

Etichete deținute: CGE (Conferința de des Grandes Ecoles), licență, EUR-ACE gradul de Master, Visa stat, CTI

Mobilitate pentru o ENIB elev Un student poate alege un maestru de cercetare de mobilitate în ultimul an al ENIB curs de inginerie.

5 specialități de cercetare de masterat Maestru I-MARS (Micro-tehnologii, Arhitectură, Rețele și sisteme de comunicații), în parteneriat cu TELECOM Marea Britanie, UBO, INSA, Supelec si la Universitatea Bretagne-Sud (UBS) - Maestru Photonics în parteneriat cu ENSSAT, INSA, Universitatea din Rennes 1, TELECOM Marea Britanie și UBO - Semnale de masterat și circuite în parteneriat cu Ubo și TELECOM Marea Britanie - Computer master în parteneriat cu Rennes 1, UBS, UBO, ENS Cachan, ENSTA Marea Britanie, INSA, și Supelec TELECOM Marea Britanie - Masterat Materiale și Structuri în parteneriat cu ENSTA Marea Britanie și UBO [-]

Diplomă de inginer

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Franţa Brest

ENIB pregătește ingineri în domeniul electronicii, tehnologiei informației și mecatronică. [+]

Titlu: Inginer ENIB

Formarea inițială

Nivel de intrare LAC

BAC +5 ieșire,

Numărul de absolvenți / an: 120

Etichete deținute: CGE (Conferința de des Grandes Ecoles), licență, EUR-ACE gradul de Master, Visa stat, CTI

Prezentarea diplomei

ENIB pregătește ingineri în domeniul electronicii, tehnologiei informației și mecatronică.

Inginerii ENIB sunt capabili să stăpânească toate tehnologiile de produse și sisteme industriale moderne.

Calitatea predării combinată cu o mare varietate de materiale permite inginerului să ilustreze ENIB în multe domenii de activitate.

Abordarea noastră industrial de predare încurajează angajare a acestora în zonele activități, cum ar fi aeronautica, robotica, R & D, IT, energie, dezvoltare durabilă poartă. Învățăturile terțe cu privire la natura profesională de formare. Renumit ca un inginer generalist pragmatic, ENIBien este capabil să înțeleagă bărbaților la toate nivelurile de pe scara ierarhică. Astfel, îl găsim în poziții foarte înalte de responsabilitate. ... [-]


Videoclipuri

Ecole Nationale d'Ingenieurs de Brest - ENIB