ENAC

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ENAC a fost fondată în 1949 la Paris-Orly, si sa mutat la Toulouse în 1968. Ea a fuzionat cu SEFA (Serviciul d'Exploatare de la formarea AERONAUTIQUE) la 1 ianuarie 2011. Centrul «Ecole Nationale de l'Aviație Civile» (ENAC) este un exemplu unic: aceasta este singura universitate orientată spre aviație în Franța și în Europa, oferind un panou larg și completă a programelor și activităților de formare aeronautică, orientate spre, care deservesc lumea aeronautică și, în special în sectorul transportului aerian.

Universitatea ENAC este formată din:

2.000 de elevi din 25 de diverse cursuri de formare: inginer, master, doctorat, pilot de transport aerian, controlor de trafic aerian, etc., 7.500 de cursanți în fiecare an, în 400 de programe de formare continuă sau cursuri avansate de formare, 10 laboratoare de cercetare, activități internaționale: ENAC salută sute de studenți și stagiari internaționali din cele 5 continente în fiecare an, O echipă de educație care are o valoare excepțională de competențe profesionale și know-how, Material de formare la nivel înalt asociat cu activitățile sale multidisciplinare: simulatoare ATC, simulatoare de zbor, 130 avioane, laboratoare pentru electronică, telecomunicații, GNSS, UAV-uri, de prelucrare a datelor, aerodinamica, limbi, etc ...

Prin toate aceste activități, universitatea ENAC se angajează să respecte cerințele din domeniul aeronautic, în care sunt implicați actori , atât publice și private, fie în Franța sau în străinătate. În mai mult de 60 de ani, cu 20.000 de absolventi, ENAC a dobândit recunoaștere, în Franța și în străinătate, a tuturor partenerilor care fac parte din gama largă a activităților sale. Astăzi, datorită abilităților recunoscute ale sale profesori, cautatori, studenți, stagiari și întreg personalul său, universitatea ENAC este în căutarea de a consolida influența în întreaga lume, fiind întotdeauna comise în domeniul său de excelență: aeronautică.

Locații

Toulouse

Ecole Nationale de l'Aviation Civile - ENAC

Address
Ecole Nationale de l’Aviation Civile
Campus Toulouse:
7 avenue Edouard-Belin BP 54005 -

31055 Toulouse, Occitanie, Franţa
Număr de telefon
+33 5 62 17 40 00