EM Normandie Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri din Normandia (Ecole de Management de Normandie)

În ultimii 25 de ani, Camerele de Comerț din Caen și Le Havre și-au combinat eforturile pentru crearea unei structuri comune în Învățământul Superior în beneficiul orașelor și regiunilor respective.

Astăzi, acest efort a dat naștere Ecolei de Management de Normandie, o școală de afaceri unificată și consolidată, gata să răspundă atât nevoilor naționale cât și internaționale ale firmelor.

8128_CAEN-171.jpg

Ecole de Management de Normandie (Școala de afaceri din Normandia), ale cărei origini datează din 1871, se străduiește să fie o școală de afaceri la alegere care să ofere experiență pre-experiență și educație continuă într-un mediu de învățare centrat pe studenți.

Programele sale generaliste și de specialitate sunt concepute pentru a crea o concordanță strânsă între cerințele părților interesate corporative regionale și naționale și aspirațiile individuale ale studenților și ale facultății, pentru a educa cetățeni responsabili la nivel global.

Pentru a atinge aceste obiective, Școala aplică o abordare didactică bazată pe învățarea prin acțiune și relația de îndrumare semnificativă cu facultatea, profesioniștii și comunitățile de sprijin. Informațiile academice, bazate pe cercetarea relevantă pentru misiune, validează un portofoliu de programe concepute pentru a satisface standardele naționale și internaționale de calitate.

În fiecare an, peste 1.700 de studenți studiază afaceri. Școala are, de asemenea, absolvenți care depășesc 8.000.

8127_CAEN-064.jpg

Structura școlii

Structura Ecole de Management de Normandie este acum o asociație fără scop lucrativ. Această evoluție majoră a exemplificat finalizarea fuziunii celor trei instituții anterioare și cooperarea consolidată construită de cele două camere de comerț.

Această evoluție majoră a fost susținută de o investiție imobiliară semnificativă: încă 2 000 m² au fost deschise în Caen.

8129_Deauville__EMN-439.jpg

Calitate

În urmă cu câțiva ani, Școala a inițiat o schemă de calitate pentru a îndeplini procedurile de evaluare pentru acreditarea masterului de către Ministerul francez al Educației și procesul de dezvoltare ghidată EQUIS.

Astăzi, Master of the Ecole de Management de Normandie este recunoscut de statul francez.

În mai 2006, Școala a fost declarată eligibilă pentru acreditarea EQUIS și planul de candidatură este acum orientat către auditul evaluării de la egal la egal.

Ecole de Management de Normandie este membru al „Conference des Grandes Ecoles”.

Toate diplomele de master și MS oferite la școală sunt acreditate de „Conference des Grandes Ecoles”, iar certificarea „Badge” a fost acordată unuia dintre programele de educație continuă concepute pentru sectorul bancar din Normandia (Management și Dezvoltare Comercială).

„Grandes Ecoles” sunt specifice sectorului francez de învățământ superior: sunt foarte selective și au un nivel de înscriere limitat. Acestea vizează producerea de absolvenți cu profil înalt în inginerie, afaceri, arte, arte plastice și științe sociale.

Locații

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Address
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandia, Franţa
Număr de telefon
+33 2 31 46 78 78

Le havre

EM Normandie - Normandy Business School

Address
30, rue de Richelieu
76087 Le havre, Normandia, Franţa
Număr de telefon
+33 2 32 92 59 99

Paris

EM Normandie - Normandy Business School

Address
64, rue du Ranelagh
75016 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Address
Rouen, Normandia, Franţa

Oxford

Address
Oxford, Anglia, Regatul Unit

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited