Citește Descrierea Oficială

Despre AMIR

Programul AMIR Master se concentrează asupra lanțului valoric al materiilor prime, cu accent deosebit pe reciclare. Cele două obiective principale sunt:

  • Educarea elevilor pentru a deveni profesioniști europeni de înaltă calificare cu experiență în diferite tipuri de materiale. Această expertiză le va permite să dezvolte, la scară largă și ambițioasă, noi metode de reciclare a materialelor. În plus, programul AMIR include clase privind abilități transferabile, cum ar fi inovarea, etica, proprietatea intelectuală, evaluarea ciclului de viață, durabilitatea și strategiile avansate de cercetare.
  • Dezvoltați un spirit profund de spirit antreprenorial cu ajutorul și expertiza afacerilor asociate, a incubatoarelor și a serviciilor de inovare, precum și a unui vast grup de industrii.

Puncte forte

  • Absolvenții AMIR sunt întreprinzători și inovatori internaționali, capabili să lucreze oriunde în Europa și în afara ei.
  • Educație la nivel înalt și mediu de cercetare.
  • Perspective practice cu laboratoare avansate de cercetare.
  • Stagii de înaltă calitate.
  • Mobilitate internațională și intersectorială obligatorie.
  • Sprijinit de Institutul European de Inovare110553_pexels-photo-1055712.jpeg
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

EIT RawMaterials Academy - AMIR

Programul AMIR Master în materiale avansate: Reciclarea inovatoare integrează cunoștințe tehnice profunde privind reciclarea materialelor, cu instruire la nivel înalt pri ... [+]

Despre AMIR

Programul AMIR Master în Materiale Avansate: Reciclarea inovatoare se concentrează asupra lanțului valoric al materiilor prime, cu accent deosebit pe reciclare. Programul integrează cunoștințe tehnice profunde privind reciclarea materialelor cu instruire la nivel înalt privind antreprenoriatul și inovația, oferind elevilor abilitățile necesare pentru a deveni schimbători de jocuri în sectorul de reciclare. Ca program de masterat marcat de EIT, AMIR este proiectat și distribuit de un consorțiu de universități de top din UE în domeniul materiilor prime. Studenții AMIR studiază în două țări europene diferite ca parte a formării și beneficiază de o serie de beneficii, inclusiv școli de vară, evenimente în rețea și sprijin financiar din partea EIT RawMaterials. Toate predarea și evaluarea sunt efectuate în limba engleză.... [-]

Franţa Bordeaux Portugalia Lisabona Germania Darmstadt Belgia Liège Spania Madrid Ungaria Miskolc  + 8 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză