EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ȘCOALA DE FIECARE POSIBILITATEA

Ca o școală de inginerie recunoscută oficial de către stat și a făcut competente de către CTI (franceză instituție de acreditare Inginerie) vocația EISTI este de a instrui viitorii ingineri în matematică și Computering.

Dincolo de construirea unei cariere profesionale cu tine, inițierea unui viitor promițător Fie că este vorba în domeniul finanțelor sau din industria vastă și diversă de noi tehnologii, The EISTI conduce elevii săi la peste 50 de locuri de muncă diferite, în foarte diverse sectoare de activitate.

Într-o lume în continuă în cazul în care tehnologiile mutant sunt înlocuite cu mare viteză, EISTI a ales să rămână în centrul necesităților companiilor și evoluția tehnologică și de a pregăti predarea pentru a ajuta elevii lor ajunge la locurile de muncă cele mai atractive și inovatoare.

Stagii, mobilitate internațională, diplome duble: deschiderea mintea către lume

La EISTI, perioadele de stagii și experiență profesională sunt parte integrantă a antrenamentului, și rețeaua care aduce școala, împreună cu companii este "de mare viteză" și întotdeauna activ.

gândire multiculturală și mobilitatea internațională au o poziție-cheie în programele didactice pe care le oferim. Peste 40 de parteneriate au fost legate cu unități în întreaga lume.

De asemenea, este EISTI școala de diplome duble cu prestigioase universități și școli de management. formațiuni complementare și deschidere la un domeniu larg de expertiză sunt câteva dintre valorile de bază ale școlii, și se materializează prin intermediul parteneriatelor noastre. Pentru un student la inginerie, este încă o altă ocazie de a adăuga un plus de valoare la CV-ul lor.

Experiența Eistian: numai la EISTI

viața de student aici este bogat și plin de entuziasm, ritm de evenimente ale societății studențești și întrepătrundere a diferitelor clase. Pe cele două campusuri care aparțin școlii, în Cergy și Pau, toată lumea își unește forțele pentru a crea o atmosferă colectivă de muncă și a bunăstării.

excelență academică combinată cu un puternic simț al umanismului au adus întotdeauna cultura și spiritul Eistian la viață. Școala a ales 4 valori de bază în statutul său: Profesionalism, deschidere, solidaritate și etică. Ele fac EISTI o instituție unică și un loc minunat pentru a studia în timp ce construirea unui viitor promițător pentru tine.

VIAȚĂ DE STUDENT

Studia la EISTI înseamnă, de asemenea, viața de viață la o școală de inginerie de top în cazul în care elevii împărtășesc valori și activități. Fiind un eistian este, de asemenea, un mod de a fi și de a acționa în fiecare zi, cu respectarea patru valori charter noastre: Profesionalism - Deschidere - Etica solidar. Toata lumea se poate baza pe colegii de școală, profesorii și personalul din ambele campusuri noastre. Deoarece capitalul uman este esențială pentru noi, acum mai mult ca oricând. munca grea si vointa predomina întotdeauna.

viața de student aici este bogat și plin de animație, ritm de ritmul diverselor activități pe care treizeci sau atât societățile studențești trebuie să le ofere. Trebuie să fie una făcută pentru tine printre ei; și în cazul în care nu este cazul ... de ce nu creați propriul?

Întrepătrunderea festivă și favorabilă de ani diferiți este atât de plin de viață și cald. Este un loc în care legăturile pot fi falsificate, iar ultimul cu mult dincolo de ani de EISTI. Pe parcursul anilor de la EISTI, vrem să fie în măsură să-și exprime talentele, să dezvolte noi pasiuni, deschide altora, se hrănesc cu experiențe pline de satisfacții, trec prin momente de neuitat ... Într-un cuvânt: prospera la nivel personal și colectiv.

Acest lucru de bine este, de asemenea, o parte din ceea ce face eistians de succes.

În Cergy și Pau, mediile de lucru sunt atât instrumente plăcute și funcționale, precum și diverse moderne contribuie la un flux de lucru optim în studiile: laptop-uri, o școală virtuală on-line, de videoconferință și multe altele. Campusuri EISTI reflectă valorile noastre: ele sunt familiar, dinamic, prietenos, și, de asemenea, bine integrate în campusuri universitare orașului lor.

campusurile NOASTRE

Studenții noștri sunt binevenite la campusul alegerea lor, fie în Cergy, fie în Pau.

Cergy Campus (95)

Construit în 1989, campusul EISTI dispune de trei clădiri diferite (Cauchy, Condorcet și Turing) adăugarea de până la o suprafață totală de 8400 mp. Complet echipate cu echipamente moderne (inclusiv 3-videoconferință gata amfiteatre și proiectoare video în fiecare clasă) și situate în apropierea reședinței studentului, este accesibil prin intermediul RER A. amplasat în mod avantajos în cadrul celui mai mare nod doilea student din Ile de France, campusul este în imediata apropiere a parcului prefecturii, Universitatea Cergy-Pontoise, centrul comercial Trois-Fontaines și ESSEC. Cergy este un oraș energetic elev cu mai multe active importante: un mediu plăcut, verde viu, mai multe activități sportive și culturale disponibile (un centru de sporturi nautice, un teatru, cinematografe și multe altele).

Studenții se pot ajunge la capital în termen de 35 de minute, prin intermediul RER A (de la «Cergy-Préfecture» stație).

Pau Campus (64)

Pau campus beneficiază de toate activele principale ale unui oraș mare într-o regiune și din imediata apropiere a Spaniei, și litoral munte.

Acesta dispune de o clădire a ajunge aproape în inima 5000 m² a orașului pe partea de sus a campusului universitar. Acest campus ofera un mediu de lucru placut, modern si luminos, ambele eco-friendly (HQE) și echipat cu cele mai noi tehnologii (amfiteatre cu full HD instrumente de conferințe video, fibre optice, de control al accesului și mai mult) și, în special prietenos pentru studenți. Ea are un atrium umplut cu vegetație, amfiteatre conectate și săli de clasă, o sală de student și cantina, tutori audio pentru limbi străine și zone de relaxare.

Eistiens beneficiază de calitatea vieții unui oraș atletic, cu o istorie bogată, între ocean și munți.

VALORI LA REUSI

Carta noastră este alcătuită din patru valori puternice care să permită fiecărei persoane de la EISTI să înflorească în timpul lor aici, și după. Carta și tot ce reprezintă lasă amprenta asupra studenților noștri, în special în timpul care arată calea lor profesionale și de dezvoltare. foștii noștri studenți fac adesea referire la Cartă, precum și rețelele lor sunt sensibile la acesta. Fiind un Eistien este un mod de a fi, care acționează și de gândire pe o bază de zi cu zi. Cu fiecare nou an școlar, carta este prezentata tuturor la scoala, pentru ca filozofia școlii de a deveni complet integrat în modul lor de gândire, care acționează și de a fi.

PROFESIONALISM

 • Apreciind grup de lucru
 • Reunirea talentul individual și colectiv de succes
 • Asigurarea încrederii întreprinderilor

DESCHIDERE

 • Rămas curios din viețile altora
 • Mergând la alții, în scopul de a îmbogăți cunoștințele cuiva și de partajare propriu cu ei
 • Indrazneata pentru a partaja
 • chestionarea sine
 • Fiind o dovadă de umilință;
 • Ignorându presupuneri inutile
 • Evitând aroganță și auto-satisfacție

SOLIDARITATE

 • Arătând solidaritatea bătrânilor noștri precum și cei mai tineri decât noi
 • Face pe alții ajutând un reflex firesc
 • Ascultare cu respect pentru alții
 • Menținerea solidarității între diferitele școală ani

ETICĂ

 • Respectând munca profesorilor și colegii săi
 • Efectuarea lucrărilor de așteptat
 • Nu a renunța, cu care se confruntă cu dificultăți cu cap
 • Fiind implicat pe una de stagiu: serios, riguros, luând inițiativa

Locații

Cergy

EISTI

Address
Avenue du Parc
95000 Cergy, Île-de-France, Franţa

Pau

EISTI

Address
2 Boulevard Lucien Favre - CS 77563
64075 Pau, Nouvelle-Aquitaine, Franţa