EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EIML Paris , Ecole Internationale de Marketing du Luxe este școala unică proprie în Franța , care oferă un program de învățământ de cinci ani mai mare de la licență la un nivel de masterat. Creat în colaborare cu operatorii din economie majore în sectorul de lux, programul furnizate la EIML Paris trenuri managerii să fie și este deosebit de potrivit pentru cei care doresc o carieră cu responsabilități înalte în diverse sectoare:

* Aprovizionare: Materie primă cumpărător, Merchandiser Produse Manager, Operator de vânzare cu amănuntul ...

* Marketing: Product Manager, Studiu de marketing consultant, proiecte de e-Marketing, Categoria manager ...

* Comunicare: Mass-media Ofițer, Event Manager Comunicare, Responsabil Relații Publice, planificator mass-media ...


EIML Programul Paris este dublu:

Un program de trei ani de licență
Programul se concentrează pe predarea fundamentale ale industriei de lux prin multe și diferite cursuri pe următoarele subiecte: cultură, artă și civilizație, marketing și comunicare, piețele de lux.
La sfârșitul celui de al treilea an, elevii să obțină o diplomă de licență în marketing de branduri de lux

Un program de master de doi ani:
Pe parcursul acestor doi ani de studiu, studenții aprofundeze cunoștințele lor din piața de lux și de a dezvolta abilitățile lor de management.
Programul oferă posibilitatea de a elevilor să lucreze part-time (3 zile pe săptămână) într-unul din cele mai multe industrii de lux și mărcilor. În plus, pe al cincilea an, elevii trebuie să finalizeze gradul lor de către un stagiu de 6 pana la 9 luni.
La sfârșitul celui de al cincilea an, elevii sunt acordate un MBA de Marketing al Marci de Lux, care este o măsură certificat de stat
În capitala mondială a industriei de lux, Paris, elevii vor înțelege că de lux este, mai presus de toate, o artă unic de know-how și că vânzarea cu amănuntul a produselor și serviciilor de lux necesită o cunoaștere profundă a mijloacelor ce calitate.
Curriculum-ul foarte concentrat ameliorează capacitățile și competențele elevilor de a lucra în mod eficient în industria de lux, prin înțelegerea codurile și limba de acest sector specifice.

EIML Paris oferă un stat francez recunoscut diplomă de master.

Locații

Paris

EIML Paris

Address
35 quai André Citroën
75015 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 82 83 41 34

Programe

Această școală oferă și: