EICAR

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EICAR, Film și Televiziune Scoala Internationala de la Paris, A fost fondată în 1972. Școala sa dezvoltat de-a lungul anilor pentru a deveni o școală importantă de film și televiziune europene, oferind studenților din întreaga lume cea mai largă gamă disponibile astăzi de până la data de mâinile pe educație practică în cariera cinematografică, atât în ​​limba engleză sau franceză.

Misiune Misiunea noastra este de a pregăti studenții noștri pentru piața internațională de locuri de muncă

Ne-am angajat pentru a ajuta elevii dobândesc abilități profesionale artistice și tehnice necesare pentru a intra și de a construi o carieră în industria audiovizualului. Ne-am angajat să ofere mâinile pe formare. Studenții noștri sunt învățați să fie împlinitori: peste jumătate din programa în orice curs este, prin urmare, atribuită muguri practice și misiuni de film. Ne ajuta la dezvoltarea sentiment de efort de echipa, flexibilitate și conducerea lor studenții noștri. Spiritul de colaborare a încurajat la scoala permite elevilor să se pregătească pentru viața profesională viitoare și diferitele tipuri de film și televiziune șutează vor trebui să se adapteze la timpul carierei lor.

Peste 300 de filme (scurtmetraje, documentare, reclame de televiziune, de raportare de știri ...) sunt împușcați în fiecare an.
Departamentul de actorie școlii pregătește actori pentru cererile explicite de lucru în fața camerei de filmat și, prin urmare elevii colaborează cu departamentul de regie pentru cursuri dirijarea actor și pentru realizarea de filme.

Ne permite studenților noștri să lucreze în echipe multiculturale, extinderea viziunea lor și atingerea mai mare domeniu de aplicare creatoare: peste 60 de naționalități sunt prezente în cadrul comunității studenților și a personalului școlii.

Cursuri Oferim o gama larga de cursuri de departamente noastre cheie sunt:

Filmmaking: specializări în regie, Cinematografie, scenariu, producție și editare Sunet: Majors în Film & Television, Muzica și spectacole live Raportarea de știri și de acoperire ACTING BTS: pregătire tehnică o programă analitică francez acreditat de Ministerul Educației din producție, sunet, cinematografie, editare

Departamentele noastre oferim:

Publica cursuri postuniversitare: AMF în Filmmaking acreditate de către Consiliul European de Acreditare a Învățământului Superior Școli - Eabhes De licență 3 ani de cursuri universitare de licență acreditate de Eabhes și cursuri de 2 ani care conduc la examinarea franceză BTS în gestionarea producției, Cinematografie, sunet, editare și Program de licență de un an în scenaristică și mâinile pe film Cursuri de vară cinematografice

Locații

Paris

Address
EICAR
Parc des Portes de Paris
50 Avenue du Président Wilson, bâtiment 136
BP 131, La Plaine Saint-Denis - FRANCE

93214 Paris, Île-de-France, Franţa